Epiphone Slash LP - που θα τη βρω;

Celf

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα στην παρεα

Σαν καλο παιδι εβαλα σημερα στην τραπεζα τα λεφτα που μαζευα για την καινουρια λες πωλ του Slash απο την epiphone η οποια στο musicstore ειχε 666 ευρω παρακαλω για την Ελλαδα. Πριν λιγα λεπτα θα εκανα την παραγγελια και ειναι SOLD OUT!

Η ξενερα μου δεν περιγραφεται. Αν και υπαρχει στον θωμα εχει ενα 24αρι παραπανω και αντε ξαναβαζε λεφτα στην τραπεζα και περιμενε μεχρι τις 8 και σταυρωνε τα δαχτυλα μηπως εισαι κολοφαρδος και δεν στην παρουνε παλι...αχ δεν με βλεπω να πιανω seymour duncan στο κοντινο φιουτσουρ...  >:(

Παρεπιπτοντως μηπως ξερει κανεις αν μπορω να τη βρω εως 680 ευρα πουθενα;

Ατιμη ζωηηηηη   :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Celf είπε:
αχ δεν με βλεπω να πιανω seymour duncan στο κοντινο φιουτσουρ...  >:(

Αν το θέμα είναι οι SD http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_ec400vf_tsb.htm ανώτερη από επιφον σε κάθε τομέα (+ότι είναι στο χρώμα που έπαιζε ο slash που μάλλον σε ενδιαφέρει) τώρα άμα θες να αγοράσεις τζίφρα και όχι κιθάρα πάμε αλλού  ;)

mpikoz είπε:
Αν το θέμα είναι οι SD http://www.thomann.de/gr/esp_ltd_ec400vf_tsb.htm ανώτερη από επιφον σε κάθε τομέα (+ότι είναι στο χρώμα που έπαιζε ο slash που μάλλον σε ενδιαφέρει) τώρα άμα θες να αγοράσεις τζίφρα και όχι κιθάρα πάμε αλλού  ;)
+10

Φιλε celf γεια σου...

Καταρχην αν θελεις να παιρνεις πιο συγκεκριμενες και γρηγορες απαντησεις στα θρεντς βαζε λιγο πιο συγκεκριμενους τιτλους .

ον -τοπικ

συμφωνω με τα παιδια παραπανω οτι αν το θεμα ειναι οι μαγνητες υπαρχουν πολλες κιθαρες που τους εχουν και δεν χρειαζεται οπωσδηποτε να πας στην σλας... περαν τουτου αν την γουσταρεις τοσο γιατι δεν την παιρνεις απο τομαν ? τα 24 ευρω δεν ειναι καμια μεγαλη διαφορα... συν τοις αλλοις υπαρχει εκει ενας ελληνες που αν επικοινωνησεις μαζι του τηλεφωνικα και του το ζητησεςι υπαρχει το ενδεχωμενο να σου κανει καλυτερη τιμη... στο μιουσικστορ τουλαχιστον αυτο ισχυει... δεν χανεις τιποτα να δοκιμασεις να κανεις το ιδιο στον τομαν...Το θεμα με την τραπεζα δεν το καταλαβα... γιατι να βαζεις και να βγαζεις ?

aris 17561 είπε:
Το θεμα με την τραπεζα δεν το καταλαβα... γιατι να βαζεις και να βγαζεις ?
Από ότι κατάλαβα τα έβαλε ακριβός (666 που ήθελε το μιουζικ στορ)

Αρχικα θα κοιταξω να χρησιμοποιω καλυτερους τιτλους απ την επομενη φορα!

Δεν διαφωνω οτι τα 24 ευρω ειναι μικρη διαφορα αλλα επειδη εχω χρεωστικη την γεμιζω και τα χρηματα ειναι διαθεσιμα μετα τις οκτω και στην συγκεκριμενη περιπτωση εβαλα ακριβως τα λεφτα που ηθελε το musicstore.

Οσο αναφορα το ενδεχόμενο για καλυτερη τιμη στο thomann μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Υπάρχει πιθανότητα με τηλεφωνική επικοινωνία να πάρω καλύτερη τιμή;  :o

Φιλοι mpikoz και funkysoul το θεμα ειναι οι σευμουρ και η τζιφρα!  :P

666??? ου ου τζιζους σειβ ας!  

Μπορει να ειναι πολυ ευκολο να προτεινουμε ισαξιες και ισως και καλυτερες κιθαρες απο αυτη που εχει επιλεξει ο φιλος αλλα αμα σου εχει κολησει κατι σου εχει κολησει τελος!

Celf είπε:
Αρχικα θα κοιταξω να χρησιμοποιω καλυτερους τιτλους απ την επομενη φορα!

Δεν διαφωνω οτι τα 24 ευρω ειναι μικρη διαφορα αλλα επειδη εχω χρεωστικη την γεμιζω και τα χρηματα ειναι διαθεσιμα μετα τις οκτω και στην συγκεκριμενη περιπτωση εβαλα ακριβως τα λεφτα που ηθελε το musicstore.

Οσο αναφορα το ενδεχόμενο για καλυτερη τιμη στο thomann μήπως θα μπορούσες να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος; Υπάρχει πιθανότητα με τηλεφωνική επικοινωνία να πάρω καλύτερη τιμή;  :o

Φιλοι mpikoz και funkysoul το θεμα ειναι οι σευμουρ και η τζιφρα!  :P

παρε εδω...

http://www.thomann.de/gr/compinfo_contact.html

ζητα τον ελληνα που δουλευει εκει... και πες του οτι εισαι απο ελλαδα και θες να παρεις... μπλα μπλα... και ζητα του μια καλυτερη τιμη... πιστευω οτι κατι θα κανει...

666??? ου ου τζιζους σειβ ας! 
Μπορει να ειναι πολυ ευκολο να προτεινουμε ισαξιες και ισως και καλυτερες κιθαρες απο αυτη που εχει επιλεξει ο φιλος αλλα αμα σου εχει κολησει κατι σου εχει κολησει τελος!
+100

Ευχαριστώ πολύ aris 17561 θα το δοκιμάσω αυριο σε ώρες εργασίας και θα ενημερώσω για το αποτελεσμα!  ;D

aris 17561 είπε:
παρε εδω...

ζητα τον ελληνα που δουλευει εκει... και πες του οτι εισαι απο ελλαδα και θες να παρεις... μπλα μπλα... και ζητα του μια καλυτερη τιμη... πιστευω οτι κατι θα κανει...
Χωρις να ξερω ακριβως τις χρεωσεις μηπως με το τηλεφωνο του ερθει μια η αλλη?

aris 17561 είπε:
παρε εδω...

Ρε παιδιά νομίζω πως δε δέχονται παζάρια στο Θωμά (και αυτό θα ήταν το λογικό)...

Το έχει κάνει κανείς;;;

Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:
Ρε παιδιά νομίζω πως δε δέχονται παζάρια στο Θωμά (και αυτό θα ήταν το λογικό)...

Το έχει κάνει κανείς;;;
Πολλά super market οργάνων και λοιπόν εγγυούνται καλύτερη τιμή από τούς πάντες τους αποδικνύεις ότι στο Χ μαγαζί την έχουν τόσο και σου την δίνουνε σε αυτή την τιμή. Τώρα βέβεα στην περίπτωση που στο Χ μαγαζί δεν είναι σε στοκ δεν ξέρω.

Μπάσσο και Ξερό ψωμί είπε:

Το έχει κάνει κανείς;;;
εγω δεν το εχω δοκιμασει απλα δεν χανει και τιοτα... αν δεν το το κανουν τοτε θα πρεπει να βαλεις τα 25 ευρω... να σιγουρευτεις ομως οτι μενει το ακριβες ποσο πο θελει ο τομαν γιατι η τραπεζα κραταει μια μικρη προμηθεια 1-2 ευρω και μπορει να στην χαλασουνε...

δέχονται παζάρια στο Θωμά (και αυτό θα ήταν το λογικό)...
γιατι αυτο ειναι λογικο ?

βάλε ρε ανθρωπε αλλα 24€ και παρε την κιθάρα που θες ;)!!!!!

δεν θα υπάρχει σε λίγο ουτε στον θωμά

Καλά δε θα του πει κανείς πως θα πέσει θύμα εμπορικής προπαγάνδας; :o :o :o

Έχετε χάσει τη φόρμα σας ως μέντορες κιθαριστών ή εμένα μου φαίνεται;;;

Υ.Γ. πάρε strat

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back