ΣωστάPapalampraina είπε:Αν αλλάξεις τον bridge θα αλλάξεις και τον neck. Όχι μισοδουλειές!
Πως φαίνεται ότι δεν το χεις παίξει το '75 RI...!supremo είπε:Δεν εχει να ζηλεψει τιποτα μα τιποτα απο το Fender RI '75! Σε ηχο δεν ξεχωριζεις ποιο ειναι ποιο! Μη σου πω ειναι και καλυτερο λογω γεφυρας.
Θιχτηκε το Fenderακι σου...?juan_de_viann είπε:Πως φαίνεται ότι δεν το χεις παίξει το '75 RI...!
καθόλου αγαπητέ. Απλά επειδή έχω κ τα δυο με ξάφνιασε αυτο που είπες. Αληθεια τα χεις δοκιμάσει κ τα δυο σε λαιβ;supremo είπε:Θιχτηκε το Fenderακι σου...?
Σε λαιβ οχι. Στο σπιτι μου με τον ενισχυτη μου ναι. Δεν βρισκω διαφορες και οπως ειπα ο ηχος του Squier μου αρεσε περισσοτερο.juan_de_viann είπε:καθόλου αγαπητέ. Απλά επειδή έχω κ τα δυο με ξάφνιασε αυτο που είπες. Αληθεια τα χεις δοκιμάσει κ τα δυο σε λαιβ;
Αν έχει και το πουλάει όσο το VM (έστω καινούριο και αναβαθμισμένο), είμαι κι εγώ εδώ !!!juan_de_viann είπε:Θελεις να μου πουλήσεις το 75RI σου?
Αν δεν προτιμήσεις κάποιους από τους Fender που σου πρότειναν τα παιδιά, θα σου έλεγα MEC- θα «αναστήσουν» το κουτσουράκι σου.Mprob είπε:Για το θέμα μου παιδιά με την αναβάθμιση στουσ μαγνήτες έχουμε τίποτε άλλο να προτείνουμε??
Ο ήχος που θέλω είναι μάλλον vintage!