@RayDTutto, metalmike: Από τα ακούσματα του youtube πάρα πολύ μπασσαριστός μου φάνηκε ο SD Invader. Ο Dimarzio Tone Zone ποιο ωραίος, αλλά με ποιον για neck; Στο σιτε της η Dimarzio προτείνει Air Norton, PAF Joe ή PAF Pro
@chris gti: Bare Knuckle ήταν ο πρώτος που κοίταξα. Πολύ καλά προϊόντα, αλλά οι τιμές ξεφεύγουν. Νταξ για μαγνήτες κιθάρας μιλάμε, όχι για πυρινική φυσική. Bέβαια τα ίδια ισχύουν και για άλλα, πχ γέφυρες (Tonepros/Resomax vs απλές tune-o-matic), αλλά τεσπά. Αυτό είναι άλλη κουβέντα
@Dnightshade: Θα του ρίξω μια αυτιά
@droneblack, scofield, bouzoukleri:Ευχαριστώ
@Blackie: Όταν λέω τσάγκα, τσούγκα δεν εννοώ metalcore, drop tuning καταστάσεις, κτλ (δεν παίζω τέτοια, ούτε μου πολυαρέσουν). Εννοώ τον όγκο, το attack, το bite (πώς αλλιώς να το πω), τον τσαμπουκά στον ήχο που μου βγάζει η PRS με τους EMG, ακόμα και η Ibanez με τους στοκ V7/V8. Πχ παίζω Seek n Destroy και φχαριστιέμαι ν' ακούω το χτύπημα της πένας στα ρυθμικά ιδιαίτερα όταν βάζω και ελάχιστο palm muting. E, η Edwards με τους Blackouts δε μου το βγάζει αυτό τόσο. Άκουσα και τα βιντεάκια από Ola Englund και Keith Merrow που συγκρίνουν όλους τους high output της SD και πάλι οι Blackout δε με τρέλαναν, ούτε οι standard, ούτε οι metal. Του Gus G. όμως πιο πολύ. Όπως και ο Dimebucker στα συγκεκριμένα βίντεο. Με τους active δεν έχω τίποτα, απλώς είπα να απλοποιήσω τα πράγματα χωρίς μπαταρίες και τα ρέστα. Λες να πάω να πάρω ένα σετ EMG 81/85 ή 57/66 ή τους James Hetfield να τελειώνω;;; ???
Να ένα παράδειγμα του τί ήχος μ' αρέσει
[flash=200,200]
Αυτό το «σκάσιμο» στα ρυθμικά είναι που ψάχνω (και το έχω με τις άλλες κιθάρες μου). Κατ'α τ' άλλα η Edwards μου αρέσει πολύ. Ο λαιμός της είναι ότι πρέπει για τα χέρια μου και γενικότερα μου κάθεται πολύ καλά