- Πόντοι
- 8
μπασμαν ξανασκεψου το, για ιμπανεζ μιλαμε...funky_bassman είπε:Εγώ παίζω μπάσο φίλος οπότε και να μου την χάριζες σκόνη θα έπιανε...2-3 φορές την εβδομάδα ακουμπάω κιθάρα...(και αν)
μπασμαν ξανασκεψου το, για ιμπανεζ μιλαμε...funky_bassman είπε:Εγώ παίζω μπάσο φίλος οπότε και να μου την χάριζες σκόνη θα έπιανε...2-3 φορές την εβδομάδα ακουμπάω κιθάρα...(και αν)
Ναι αυτό είναι ένα δέλεαρ αλλά αν μιλήσουμε για την αγάπη μου σε αυτή τη μάρκα καταστρέφουμε το ποστ που ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν πηγαίνει για Ibanez αφού ο φίλος θέλει χοντρό μπράτσο... Τώρα που το θυμήθηκα πήγαινε τσέκαρε τις Michael Kelly... Πολύ ωραία όργανα...hal9000 είπε:μπασμαν ξανασκεψου το, για ιμπανεζ μιλαμε...
Σωστα, θα του χαλασουμε το θρεντ... :funky_bassman είπε:Ναι αυτό είναι ένα δέλεαρ αλλά αν μιλήσουμε για την αγάπη μου σε αυτή τη μάρκα καταστρέφουμε το ποστ που ΞΕΚΑΘΑΡΑ δεν πηγαίνει για Ibanez αφού ο φίλος θέλει χοντρό μπράτσο... Τώρα που το θυμήθηκα πήγαινε τσέκαρε τις Michael Kelly... Πολύ ωραία όργανα...
Ναι εμε.....πως δεν ξερουν....ειναι σαν να θελεις ενα πολυ καλο μπουζουκι και να το παραγγειλεις εκτος Ελλαδος σε καποιον χ κατασκευαστη που τυγχανει να φτιαχνει και μπουζουκια γιατι ο ελληνας ας πουμε μαστορας θα σου πιασει το κολερικο ;D.....ε θα παρεις στο τελος και το αναλογο μπουζουκι που θα σου ερθει απο τον τυπο χ....εγω προσωπικα δεν παιρνω τιποτα απο Ινδονησια, Kινα ακομα και Κορεα....sorry :-\VampireLestrat είπε:Kαι τι κακό έχει η Ινδονησία δηλαδή; Δεν ξέρουν να φτιάχνουν κιθάρες εκεί;;
Είμαι σε γενικές γραμμής της ίδιας άποψης, αλλά ανάμεσα στις λοιπές επιλογές, η schecter που τσίμπησα έσκιζε ΑΝΕΤΑ τον ανταγωνισμό. Πρακτικά πάντα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα, οπότε ας μην κολλάμε μόνο σε φίρμες και χώρες προέλευσης αν δε δοκιμάσουμε πρώτα.DIMIS75 είπε:Ναι εμε.....πως δεν ξερουν....ειναι σαν να θελεις ενα πολυ καλο μπουζουκι και να το παραγγειλεις εκτος Ελλαδος σε καποιον χ κατασκευαστη που τυγχανει να φτιαχνει και μπουζουκια γιατι ο ελληνας ας πουμε μαστορας θα σου πιασει το κολερικο ;D.....ε θα παρεις στο τελος και το αναλογο μπουζουκι που θα σου ερθει απο τον τυπο χ....εγω προσωπικα δεν παιρνω τιποτα απο Ινδονησια, Kινα ακομα και Κορεα....sorry :-\
Σαφως και ξερουν. ΑΛΛΑ στα ιδια λεφτα στο φτιαχνει και ο ιαπωνας και ο αμερικανος που οσο και να μην σαρεσει εχει μηχανηματα, ελενχο, και μαστορια εξειδικευμενα.Kαι τι κακό έχει η Ινδονησία δηλαδή; Δεν ξέρουν να φτιάχνουν κιθάρες εκεί;;