- Πόντοι
- 38
Mε αποστομωσες !!!!!gdevelek είπε:Το θέμα έχει συζητηθεί αναρίθμητες φορές.
Την αναζήτηση του κατάλληλου thread μπορείς να την κάνεις κι εσύ.![]()
Mε αποστομωσες !!!!!gdevelek είπε:Το θέμα έχει συζητηθεί αναρίθμητες φορές.
Την αναζήτηση του κατάλληλου thread μπορείς να την κάνεις κι εσύ.![]()
Γενικά, τα watt της καμπίνας πρέπει να είναι περισσότερα απ του ενισχυτή. Τα watt της καμπίνας συμβολίζουν πόση ισχύ Αντέχει η καμπίνα και όχι κάτι άλλο. Αν π.χ. βάλεις και 400W καμπίνα με 5W κεφαλή, δε θα υπάρχει πρόβλημα αρκεί να έχουν ΙΔΙΑ τιμή αντίστασης σε Ω. Το σημαντικό είναι τα Ω (ohm) που πρέπει να είναι ίδια σε κεφαλή-καμπίνα. Π.χ. μια κεφαλή με έξοδο για 8 ή 16Ω, πρέπει να χρησιμοποιηθεί με καμπίνα 8 ή 16Ω και όχι με μία των 4Ω...randy_rhoads είπε:αν δηλαδή πάρω μια στα 100 watt καμπίνα που καλύπτεται από τα ohm τις 50αράς κεφαλής τι αποτέλεσμα θα έχω?? μπορεί κάποιος να το εξηγήσει η αν υπάρχει κάποιο αντίστοιχο thrend να το ποστάρει??
Βρε, εδώ είσαι Άρη;aris 17561 είπε:Mε αποστομωσες !!!!!
Είμαστε ελάχιστα off topic (αν και πρότεινα του παιδιού να κοιτάξει bogner που είναι σούπερ amps).noe13 είπε:Μιας και ειμαι κατοχος ενος alchemist 2*12 πριν λιγες μερες,να σου πω 2 πραγματακια,χωρις να ειμαι απολυτα αντικειμενικος,γτ πραγματικα εχω παθει πλακα,αν και η εμπειρια μου δεν ειναι τοσο μεγαλη σε λαμπα.Λοιπον ο ενισχυτης εχει 2 καναλια.Το καθαρο του ειναι αρκετα φεντερισιο θα ελεγα,με αρκετες ρυθμισεις,οπως bright,deep για να μπορεις να το ρυθμισεις στα μετρα του.Με τερμα το gain ειναι στα ορια του crunch,oxi ομως ετσι οπως το περιμενα.Μπορει να φταινε και οι μαγνητες της fender strat deluxe.Αντιθετα το καλυτερο crunch το παιρνεις βαζοντας το gain στο 2,στο mercury καναλι του ενισχυτη,το οποιο ειναι ιδανικο για classic rock.Αυτες τις μερες ψαχνω να βρω τι δεν με ικανοποιει το distortion για μεταλ...Με τη καλυτερη ρυθμιση που εχω πετυχει,μου φαινεται λιγο πλαδαρο.Δεν εχω καταληξει αν φταινε οι μαγνητες,ή χρειαζομαι καποιο booster ή overdrive πεταλι για να γινει πιο σφιχτο.Θα ηθελα καποιος που εχει τον ενισχυτη να πει τη γνωμη του για το θεμα του distortion
Μα τι εννοείς?randy_rhoads είπε:δοκιμασε να βαλεις το boosterακι αναμεσα σε κεφαλι και ενυσχιτι! το κανω στο guitar rig, τωρα δν ξερω αν θα ποιασει στην πραγματικοτιτα αλλα και παλυ για εκπεδεφτικους λογους αξιζει! περιμενω αν μπεις στον κοπο να το δοκιμασεις να μας πεις τι καταφερες
randy_rhoads είπε:από την κεφαλή στην καμπίνα υπάρχει ένα καλώδιο... βάλε εκεί ένα boosteraki και συνδεσε το με τη καμπίνα! αν δεν έχουμε ανατινάξεις και δουλέψει όπως στο guitar rig τότε θα έχουμε ένα θεσπέσιο αποτέλεσμα!![]()
Το αντίστοιχο που πρέπει να κάνεις στην πραγματικότητα είναι να βάλεις ένα booster μεταξύ της κιθάρας και του ενισχυτή (και στο guitar rig αυτό γίνεται), αυτό που ανέφερες είναι καταστροφικό! Τα έχεις μπερδέψει λίγοrandy_rhoads είπε:από την κεφαλή στην καμπίνα υπάρχει ένα καλώδιο... βάλε εκεί ένα boosteraki και συνδεσε το με τη καμπίνα! αν δεν έχουμε ανατινάξεις και δουλέψει όπως στο guitar rig τότε θα έχουμε ένα θεσπέσιο αποτέλεσμα!![]()
Είναι αρκετά ανεύθυνο, αλλά είμαι σίγουρος δεν θα το πρότεινες αν ήξερες τι έλεγες.randy_rhoads είπε:δοκιμασε να βαλεις το boosterακι αναμεσα σε κεφαλι και ενυσχιτι! το κανω στο guitar rig, τωρα δν ξερω αν θα ποιασει στην πραγματικοτιτα αλλα και παλυ για εκπεδεφτικους λογους αξιζει! περιμενω αν μπεις στον κοπο να το δοκιμασεις να μας πεις τι καταφερες
Εντάξει, γι αυτό είμαστε εδώ για να διορθώνουμε/διευκρινίζουμε μερικά πραγματάκια που μπορεί να βλάψουν το gear που διαθέτουν οι συμφορουμίτες.metalmike είπε:Το αντίστοιχο που πρέπει να κάνεις στην πραγματικότητα είναι να βάλεις ένα booster μεταξύ της κιθάρας και του ενισχυτή (και στο guitar rig αυτό γίνεται), αυτό που ανέφερες είναι καταστροφικό! Τα έχεις μπερδέψει λίγο![]()