- Πόντοι
- 48
Δεν είναι μπασίστας ο άνθρωπος ούτε απο ...fender …μπάσα ξέρει ;Dwarwickplayer είπε:εκει εξω που γνωριζει αυτος θα σαι συ...
Δεν είναι μπασίστας ο άνθρωπος ούτε απο ...fender …μπάσα ξέρει ;Dwarwickplayer είπε:εκει εξω που γνωριζει αυτος θα σαι συ...
Ειναι ενα απ τα μυστηρια του συμπαντος...lgbesios είπε:Δεν είναι μπασίστας ο άνθρωπος ούτε απο ...fender …μπάσα ξέρει ;D
ειναι επισης βαρυ οργανο σχετικα.εχει απειρο sustain(λογικο με τετοιο ξυλο μπουμπινγκα)warwickplayer είπε:Καλημερα κ απο μενα...
Εχει παρει το ματι μου ενα warwick corvette στις αγγελιες σε πολυ πολυ καλη τιμη
http://smart.noiz.gr/details.php?id=34728
Δεν ειμαι καθολου κολλημενος με την συγκεκριμενη μαρκα(ειρωνια με τετοιο ονομα ε ;D)
Αλλα σε τετοια τιμη δεν νομιζω να μπορει να συγκριθει με κανενα φεντερ...
ισχυει..αλλα μπορουμε να το δικαιολογησουμε απο τα ξυλα...warchief είπε:ειναι επισης βαρυ οργανο σχετικα
Γιατι ειναι φτιαγμενα απο ΞΥΛΟ.... ;D...και το ξυλο μπορει να ειναι αλλοτε βαρυ,αλλoτε ελαφρυ και αλλoτε ...κανονικο...warwickplayer είπε:Θαμπωσε μας για μια ακομη φορα με τις γνωσεις σου SF... ;D
Γιατι τα Φεντερ εχουν τοσο αυξημενο βαρος?Το χω απορεια χρονια τωρα...Αν υπαρχει καποιος εκει εξω που γνωριζει αυτος θα σαι συ...
Συμφωνω σε ολα...Superfunk είπε:Γιατι ειναι φτιαγμενα απο ΞΥΛΟ.... ;D...και το ξυλο μπορει να ειναι αλλοτε βαρυ,αλλoτε ελαφρυ και αλλoτε ...κανονικο...
Παντως αυξημενο βαρος ΔΕΝ εχουν ΟΛΑ τα Fender ισα-ισα τα περισσοτερα ειναι κανονικα (π.χ.precission που εχουν και ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑ ειναι τα περισσοτερα κανονικου βαρους εκτος απο αυτα που ειναι φτιαγμενα απο heavy ash & ειναι οντως βαρια) και ελαφρια (οπως jazz bass που εχουν μικροτερο σωμα & ειναι συνηθως ελαφρια μια και ειναι απο alder ).,παντως το ΕΛΑΦΡΥΤΕΡΟ μπασο που εχω πιασει ποτε μου ειναι ενα Fender Precission του 78 (7,5 pounds!!!)..
Το δικο μου ,ενα Fender Sting,ειναι επισης πολυ ελαφρυ (8,5 pounds).
Τωρα αν τα συγκρινεις με τα warwick που ειναι...μισα.. ;D σε μεγεθος οκ ειναι βαρια (δεν ειναι ομως Fender....οποτε δωρον αδωρον;D ;D)
Ανάποδα τα είπες, τα jazz (offset design ) έχουν λίγο μεγαλύτερο σώμα απο τα precisionSuperfunk είπε:Γιατι ειναι φτιαγμενα απο ΞΥΛΟ.... ;D...και το ξυλο μπορει να ειναι αλλοτε βαρυ,αλλoτε ελαφρυ και αλλoτε ...κανονικο...
Παντως αυξημενο βαρος ΔΕΝ εχουν ΟΛΑ τα Fender ισα-ισα τα περισσοτερα ειναι κανονικα (π.χ.precission που εχουν και ΜΕΓΑΛΟ ΣΩΜΑ ειναι τα περισσοτερα κανονικου βαρους εκτος απο αυτα που ειναι φτιαγμενα απο heavy ash & ειναι οντως βαρια) και ελαφρια (οπως jazz bass που εχουν μικροτερο σωμα & ειναι συνηθως ελαφρια μια και ειναι απο alder ή ash )
ναι αλλα δεν εχουν contours & εχουν και μεγαλυτερο και βαρυτερο λαιμο... ;D...συνηθως ειναι βαρυτερα απο τα jazz παντως...Ανάποδα τα είπες, τα jazz (offset design ) έχουν λίγο μεγαλύτερο σώμα απο τα precision
Κοιτα δεν τα ζυγισα κιολας αλλα εμπειρικα το φεντερ μου φανηκε ποιο βαρη απ το δικο μου..Φυσικα το δικο μου εχει σωμα απο ash οποτε παιζει κ αυτο το ρολο του...lgbesios είπε:Πάντως είναι πιο ελαφριά απο τα Μusicman .Gibson (ripper,grabber)αλλά και warwick
τα '51...'52..'53. .. telecasterακια ... ;DSuperfunk είπε:ναι αλλα δεν εχουν contours & εχουν και μεγαλυτερο και βαρυτερο λαιμο... ;D...συνηθως ειναι βαρυτερα απο τα jazz παντως...
βαρύ το όνομα και η ιστορία φιλαράκοwarwickplayer είπε:αλλα εμπειρικα το φεντερ μου φανηκε ποιο βαρη απ το δικο μου.
+1000 Έτσι είναι αυτά... Και όπως λέει και φίλος μου ο Μάνος, «αν δεν γράφει Fender, δεν παίζει...» ;Dlgbesios είπε:βαρύ το όνομα και η ιστορία φιλαράκο
Δηλ εάν γράφει Fender, παίζουν και οι άσχετοι? ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:Και όπως λέει και φίλος μου ο Μάνος, «αν δεν γράφει Fender, δεν παίζει...» ;D
Βρε καλώς τον... ;D ;D ;D Υπαινίσσεσαι κάτι; ;D ;D ;D By the way έκανες πολύ καλή δουλειά με το site σουmarathon είπε:Δηλ εάν γράφει Fender, παίζουν και οι άσχετοι? ;D
στο fender μπάσο ο ….Τerry RoscoeBeck5 ή ο…. Lefteris Besios ;DTerry RoscoeBeck5 είπε:+1000 Έτσι είναι αυτά.. «αν δεν γράφει Fender, δεν παίζει...» ;D
ούτε αυτό δεν είναι τυχαίο ;DΔηλ εάν γράφει Fender, παίζουν και οι άσχετοι? ;D
Υπαινίσσομαι πολλά ;D ;D...Thanks για το site...πότε θα κάνουμε ένα ηχητικό δείγμα για το Carvin?Terry RoscoeBeck5 είπε:Βρε καλώς τον... ;D ;D ;D Υπαινίσσεσαι κάτι; ;D ;D ;D By the way έκανες πολύ καλή δουλειά με το site σου
Όποτε θες... Να φέρω και ένα Fender, just in case βρε παιδί μου ;D ;D ;Dmarathon είπε:Υπαινίσσομαι πολλά ;D ;D...Thanks για το site...πότε θα κάνουμε ένα ηχητικό δείγμα για το Carvin?
οι άσχετοι μπασίστες (ξεκινώντας απο μένα) ανα την ιστορία της μουσικής παίζαν-παίζουν αποκλειστικά με fender οπότε μην ανησυχείς με υπαινιγμούςmarathon είπε:Υπαινίσσομαι πολλά
Ευτυχώς, υπάρχουν και λίγοι σχετικοί ;Dlgbesios είπε:οι άσχετοι μπασίστες (ξεκινώντας απο μένα) ανα την ιστορία της μουσικής παίζαν-παίζουν αποκλειστικά με fender οπότε μην ανησυχείς με υπαινιγμούς