επιασα και εγω λαγο και το λενε metal hammer

iasonas

Νέο μέλος
Πόντοι
16
περπατωντας σημερα ανεμελα λαλαλαλαλαλα κλπ κλπ γυρνωντας απο το το frody(φροντιστηριο :D )βρηκα με ενα κολλητο μου μια στοιβα χαρτια εξω απο εναν σκουπιδοντενεκε.και του λεω,ρε φιλε τι ειναι αυτα περιοδικα και μου λεει ναι αντε παμε.τοτε λεω στασου!και με εκπληξη βλεπω οτι ηταν metal hammer !!!!!!!πολυ παλια του 1989-1994!τρελαθηκα.τα πηρα ολα βεβαια ΜΑ ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟ ΘΗΣΑΥΡΟ?τευχη πριν γεννηθω?(το 1991 γεννηθηκα)

τελος παντων τα πηρα ολα και εφυγα! :D

ε?

πρωτη λυκειο οπως θα ελεγε και ενας φιλος μου ειμαι και πολυ κο**ς :lol: :lol: :lol:

Ελα ρε....Εγω πηγαίνω δευτέρα....Nice to meet you..Αντε η νέα γενιά νοιζάδων....

Αν σας ενδιαφέρουν θα ρίξω μια ματιά στο πατάρι του πατρικού μου.

Αν δεν τα έχουν "ξεφορτωθεί", θα υπάρχουν μπόλικα τεύχη εκείνης της εποχής και θα ειδοποιήσω.

Αν σας ενδιαφέρουν θα ρίξω μια ματιά στο πατάρι του πατρικού μου. Αν δεν τα έχουν "ξεφορτωθεί"' date=' θα υπάρχουν μπόλικα τεύχη εκείνης της εποχής και θα ειδοποιήσω.[/quote']

Ό,τι έχεις ΣΕ ΕΜΕΝΑ!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ??? :evil:

Παρεπιπτόντως εγώ δευτέρα λυκείου...

Τρίτη Λυκειου...... Γράφω ανάμεσα στα 2 2ωρα ιδιαίτερα.. Εχω ενα περιθώριο 20' να "ξεκουραστώ".... Αν και δεν είμαι και πολύ μεταλάς (βασικά ελάχιστα metal πράγματα ακουω) σέβομαι καθε είδους μουσική και έχω να πω οτι ο Ιάσονας ειναι κωλ.#$%#ς... :twisted: :P :lol:

Τρίτη Λυκειου...... Γράφω ανάμεσα στα 2 2ωρα ιδιαίτερα.. Εχω ενα περιθώριο 20' να "ξεκουραστώ".... Αν και δεν είμαι και πολύ μεταλάς (βασικά ελάχιστα metal πράγματα ακουω) σέβομαι καθε είδους μουσική και έχω να πω οτι ο Ιάσονας ειναι κωλ.#$%#ς... :twisted: :P :lol:
LOLεξαλλου ουτε εγω ειμαι μεταλλας αυτο ειναι το αστειο :lol:

LOLεξαλλου ουτε εγω ειμαι μεταλλας αυτο ειναι το αστειο :lol:
Χαχα σωστοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος... 8O :lol: 8) :wink:

Λοιπόν παιδαρέλια σοβαρευτείτε και ακούστε καμιά μουσική της προκοπής μην ακούτε Metal και μαλα%$#ες.Αυτά είναι για τα πρεζόνια και τους υποανάπτυκτους.Εσείς να πηγαίνετε στην εκκλησία και να ακούτε σοβαρή μουσική όπως κλασική μουσική και δημοτικά τραγούδια του τόπου μας.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το Metal διαφθείρει τη νεολαία και μια μέρα θα με θυμηθείτε όταν θα βράζετε στα έγκατα της κολάσεως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Λοιπόν παιδαρέλια σοβαρευτείτε και ακούστε καμιά μουσική της προκοπής μην ακούτε Metal και μαλα%$#ες.Αυτά είναι για τα πρεζόνια και τους υποανάπτυκτους.Εσείς να πηγαίνετε στην εκκλησία και να ακούτε σοβαρή μουσική όπως κλασική μουσική και δημοτικά τραγούδια του τόπου μας.:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Το Metal διαφθείρει τη νεολαία και μια μέρα θα με θυμηθείτε όταν θα βράζετε στα έγκατα της κολάσεως :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Φίλε janick... Εξαιρετικά αφιερωμένο... :lol:

Καλά τα λέει.Δε θα ακούτε heavy metal και hard rock.Εγώ σας είπα.Θα βράσετε :lol: :lol:

Δε μου λέει όμως το nu-metal κάνει να το ακούμε;;; :lol: :lol: :lol:

Όχι εντάξει είμαι πολύ μικρός για να ακούω ύμνους :lol: :lol:

8O 8O

ΠΩΩΩΩωωωωω!!!Δεν ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ τι βρήκες!!!!Είχε κι ένας φίλος τα χαμμερ εκείνης της περιόδου, και είχαμε κάτσει και τα μελετάγαμε για 2 μέρες πριν κάποιο καιρό! (Μετά τα περιποιήθηκε η μάνα του μια μέρα.... Ρε μπας και τα βρήκες εσύ?)

1) Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ γραφικά, περιγράφουν μια ολόκληρη τελείως ειδική κουλτούρα, έξω απο τη σημερινή νόρμα(ακόμα και τη σημερινή μεταλ νορμα), με φολκλορ, μύθους, περίεργες συνήθειες και απόψεις, απ'όλα.

2)Είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΑΣΤΕΙΑ!!Θυμάμαι φάσεις και γελάω ακόμα!Τι να πω, συνεντέυξεις? Γράμματα αναγνωστών με φάσεις απίστευτες ανάμεσα σε αυτούς και τους συντάκτες του περιοδικού? Γράμματα σατυρικά? Κριτικές-θαψίματα? Ντέμο? Θα ξεραθείτε! ¶μα έχετε σκάνερ, είναι ηθική σας υποχρέωση να σκαναρετε τουλάχιστον τα γράμματα, μια επιλογή έστω...

Ένα είναι σίγουρο: δυστυχώς σήμερα το χάμμερ είναι πολύ πιο επαγγελματικά φτιαγμένο, και πολύ πιο politically correct... κρίμα που έχασε την φανζινο-γυφτιά που είχε στα νιάτα μας...

Όντως μέχρι το 96-97 το Hammer ήταν πολυ καλό. Από τότε όμως κάπου χάθηκε η μπάλα και κατέντησε τίποτε περισσότερο από μια φυλλάδα που φιλά εκεί που κάποτε κατουρούσε :evil: Περισσότερο σε ποπ και ροκ (άντε βαριά και kerrang) φέρνει παρά σε μεταλλάδικο περιοδικό :evil: :evil:

Εγώ διαβάζω Hammer εδώ κ 10 χρόνια κ πολλές φορές ειλικρινά τσατίζομαι με κάτι χαζομάρες που διαβάζω.

Παραμένει όμως απολαυστικό κ άκρως μεταλικό (ειδικά το Horror είναι κάφρικο).

Stay Heavy, όλα τάλλα είναι λεπτομέρειες.

Βασικά κάπου χάθηκε ο χαβαλές που είχε το περιοδικό και το ρίξανε στον πολύ προβληματισμό και σοβαροφάνεια :cry:

Βέβαια θα πρέπει να αναγνωρίσω ότι πλέον έτσι κατέντησε όλη η σκήνη του metal. Πολύ κακία, δυσκοιλιότητα, φιλοσοφικές αναζητήσεις και δυστυχώς ελάχιστη σοβαρότητα :evil: :evil:

θα προσπαθησω να τα σκαναρω :D μολις παω με το καλο στο γραφειο του αδερφου μου :D (εγω δεν εχω σκαννερ) 8O

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back