• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Ένοπλος Αγώνας ep

meet-sos

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Το παρόν project είναι ένα μικρό EP (5 tracks) κοινωνικό-πολιτικής θεματολογίας σε λαϊκό δημοτική μουσική βάση (Ελληνικά, βαλκανικά, ανατολίτικα στοιχεία στον ήχο) με hip hop beats (και όχι μόνο) καθώς και άλλες δυτικές μουσικές επιρροές.

ΕΝΟΠΛΟΣ ΑΓΩΝΑΣ

Το  ακουσα λιγο περιεργα, δλδ απο το τελος στην αρχη τα κομματια, κι εχω να πω οτι κολλησα (εχω πιει κι 1-2 ποτακια)

Δηλωνω φαν.

Τωρα το ακουω και κανονικα απο την αρχη προς το τελος.

Μεχρι τωρα ειναι το ιδιο καλο με πριν.

Σουπερ αγαπημενο το "στη γειτονια μας" και μετα το "να στεριωσουν οι λαοι",

Οχι τοσο καλο το "μας ψεκαζουνε".

Motto πλεον το "Δωσε γυφτο"

delta66 είπε:
Το  ακουσα λιγο περιεργα, δλδ απο το τελος στην αρχη τα κομματια, κι εχω να πω οτι κολλησα (εχω πιει κι 1-2 ποτακια)

Δηλωνω φαν.

Τωρα το ακουω και κανονικα απο την αρχη προς το τελος.

Μεχρι τωρα ειναι το ιδιο καλο με πριν.
Ευχαριστώ πολύ!

Είναι τιμή μου τέτοια άποψη από έναν κιθαρίστα-καλλιτέχνη με τόσες παραστάσεις και συνεργασίες στο ενεργητικό του!

Επίσης, ευχαριστώ και για τις κατά καιρούς ενυδρειακές-ιχθυολογικές συμβουλές σε άλλο site (αν δεν κάνω λάθος).

meet-sos = τέχνη.
Thanks a lot!

#SWAG

Meet-se εισαι πολυ ωραιος λεμε! Δικο μου αγαπημενο το "να στεριωσουν οι λαοι", πολυ μπροστα το κομματι, και το λεω σοβαρα. Φαινεται οτι το αγαπας πολυ αυτο που κανεις.

Πολύ ωραίος! Το "Να στεριώσουν οι λαοί" δικό μου αγαπημένο!

Χάιντε χάιντε....!!

meet-sos είπε:
Επίσης, ευχαριστώ και για τις κατά καιρούς ενυδρειακές-ιχθυολογικές συμβουλές σε άλλο site (αν δεν κάνω λάθος).
Ελα ρε συ!!!Κι ελεγα τι μου θυμιζει το meet-sos

Da Gypsy Fish  8)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
κάνω κι ένα up, μήπως δεν το άκουσε κάποιος που ενδεχομένως να ήθελε να το ακούσει...

Ενδιαφέρον!

Περίμενα καμιά καρακιτσαριά με επιδερμικό στίχο αλλά με διέψευσες.  :)

Stoner Jackass είπε:
Ενδιαφέρον!

Περίμενα καμιά καρακιτσαριά με επιδερμικό στίχο αλλά με διέψευσες.  :)
Ευχαριστώ!

Ουσιαστικά το εξώφυλλο καυτηριάζει αυτό το "καρακιτσαριό με επιδερμικό στίχο" που έχουν πολλοί ως κοινονικοπολιτικό στοιχείο της μουσικής τους.

Trending...

Νέα θέματα

Back