- Πόντοι
- 38
Είναι σε πειραματικό στάδιο ακόμα (στην ουσία είναι οι οδηγοί) αλλά θέλω μία άποψη γιατί το να βλογάμε τα γένια μας δεν κάνει καλό... Τραγουδάει ο κιθαρίστας μας (ο οποίος μου έβγαλε την πίστη σε όλα τα επίπεδα και κιθαριστικό και τραγουδιστικό).
Τα drums είναι EZdrummer (μία λούπα στην ουσία)
Το μπάσο είναι Peavey Cirrus BXP5 στο input της κάρτας χωρίς τίποτα επιπλέων πάνω (μετά το πέρασα από EQ και χρησιμοποίησα το EQ του μπάσου).
Η κιθάρα είναι μία Squier bullet strat των 80 ευρώ (όλοι οι ήχοι είναι είτε από το POD farm είτε από το Gear Box της Line6)
Το μικρόφωνο είναι DB vmd-01 και ως φίλτρο ένα σάλι της αδελφής μου και για booth room η βιβλιοθήκη του σπιτιού μου...
Περιμένω γνώμες και βαράτε ελεύθερα δεν τραγουδάω εγώ εδώ (σας την έφερα)
Υ.Γ: Στίχοι - Μουσική δικοί μου...
Τι_θες.mp3
Τα drums είναι EZdrummer (μία λούπα στην ουσία)
Το μπάσο είναι Peavey Cirrus BXP5 στο input της κάρτας χωρίς τίποτα επιπλέων πάνω (μετά το πέρασα από EQ και χρησιμοποίησα το EQ του μπάσου).
Η κιθάρα είναι μία Squier bullet strat των 80 ευρώ (όλοι οι ήχοι είναι είτε από το POD farm είτε από το Gear Box της Line6)
Το μικρόφωνο είναι DB vmd-01 και ως φίλτρο ένα σάλι της αδελφής μου και για booth room η βιβλιοθήκη του σπιτιού μου...
Περιμένω γνώμες και βαράτε ελεύθερα δεν τραγουδάω εγώ εδώ (σας την έφερα)
Υ.Γ: Στίχοι - Μουσική δικοί μου...
Τι_θες.mp3