Εγγραφή φωνής με χράτσα χρούτσα

VEGGOS 4E

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Προσπάθεια εγγραφής φωνής με μικρόφωνο Shure beta 58A, κάρτα ήχου M-Audio F410, σε υπολογιστή desktop, σε διάφορες σχετικές εφαρμογές - software...

Κατά την ομιλία χωρίς εγγραφή (Live), δεν υπάρχει το παραμικρό παράσιτο. 'Οταν όμως πατήσω record, ό,τι και να τραγουδήσω χρατσαχρουτσιάζει λίγο πάνω στη φωνή μόνο κατά την εκτέλεση και όχι σε κενά διαστήματα..

Αν έχει κανείς κάτι να προτείνει γιατί είμαι καινούριος στο χώρο του recording και να πω την αλήθεια, ούτε την κάρτα ήχου μου δε ξέρω να ρυθμίσω κατάλληλα μάλλον!

Κάθε συμβουλή ευπρόσδεκτη.

Αν πάλι υπάρχει κάποιος οδηγός με τα βασικά περι εγγραφής για να διαβάσω και να μαθαίνω σιγά σιγά, θα βοηθούσε!

Ευχαριστώ!

ΥΓ: Αν χρειαστεί θα ανεβάσω και sample του χρατσαχρούτσα..!

δε πρέπει να είναι αυτό γιατί φροντίζω να μην φτάνει στα κόκκινα..

Σβήνε κατά τακτά χρονικά διαστήματα την προσωρινή μνήμη του DAW σου!

ναι .. σε κάθε πρόγραμμα που πήγα να γράψω, επέλεγα και τους ASIO αλλά δοκίμασα και με WAVE..

Ακριβώς τα ίδια αποτελέσματα..

Χθες δοκίμασα να απεγκαταστήσω και να ξαναεγκαταστήσω τους drivers της M AUDIO F 410 αλλά τα ίδια.

Λέτε ρε παιδιά να πρέπει να βάλω και τους παλαιότερους drivers? εγώ έβαλα κατευθείαν τους τελευταίους http://www.m-audio.com/index.php?do=support.drivers&f=1059 φυσικά για το λειτουργικό μου αλλά τους τελευταίους..

πώς καθαρίζω το DAW?

Χρειάζεται καθαρισμό εάν το pc σου δεν είναι δυνατό (μνήμες,επεξεργαστής),πιό DAW έχεις?

το πρόγραμα που κάνεις τις εγγραφές (cubase,acoustica mixcraft,reason,audacity,etc)

Κάτι πρέπει να παίζει με την κάρτα ήχου σου,αλλά ας σου απαντήσει κάποιος πιό έμπειρος απο μένα,γιατί εγώ ???

πώς γίνεται σε ελεύθερη χρήση να ακούγεται καθαρά και σε εγγραφή να κάνει θόρυβο πάνω στην ομιλία μονο..?

Αυτο το θρεντ μοιαζει με τηλεφωνημα  :P :P

Αν δεν ειναι το buffer που ειπε ο manos θα σου πω και εγω τι "μπορει" να φταιει με την σειρα μου  ;)

δε φαίνεται το buffer να επηρεάζει..

να σημειώσω ότι το χράτσαχρούτσα είναι σταθερής έντασης..

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα