- Πόντοι
- 38
Παιδια καλησπερα... εχω ενα προβλημα με τα windows xp του laptop μιας φιλης μου !!! Εχουμε και λεμε...Το laptop ασυζητητι χρειαζεται format και ξαναπερασμα των windows xp απο την αρχη... Το θεμα ειναι οτι βαζω το cd στην αρχη ...βγαζει την μπλε οθονη .... και ακολουθω τα βηματα οπως καθε φορα σε πολλα αλλα λαπτοπ οπου το εχω ξανακανει ουκ ολιγες φορες.... το ζητημα ειναι το εξης οτι οταν παταω το τελυταιο enter οπου θα αρχισει το format μου βγαζει ενα μυνημα πολυ περιεργο....
``setup did not find any hard disk drives installed in your computer .
Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected
to your computer, and that any disk-related hardaware configuration is correc. This may inlolve running a manufacturer supplied diagnostic or setup program.``
Setup cannot continue. To quit Setup , press f3...
Προφανως το λαπτοπ εχει σκληρο δισκο και τα windows ανοιγουν κανονικα... Ομως το format δεν προχωραει... Μπορειτε να βοηθησετε ? Αν σας περασει απο το μυαλο να με ρωτησετε γιατι θελει format σας λεω πως ειναι επιτελικη αναγκη... Κολλαει , τις εχουνε περασει σπασμενα windows και τις εχουν κανει update και τις βγαζει διαφορα μυνηματα περι γνησιοτητας κτλ...
``setup did not find any hard disk drives installed in your computer .
Make sure any hard disk drives are powered on and properly connected
to your computer, and that any disk-related hardaware configuration is correc. This may inlolve running a manufacturer supplied diagnostic or setup program.``
Setup cannot continue. To quit Setup , press f3...
Προφανως το λαπτοπ εχει σκληρο δισκο και τα windows ανοιγουν κανονικα... Ομως το format δεν προχωραει... Μπορειτε να βοηθησετε ? Αν σας περασει απο το μυαλο να με ρωτησετε γιατι θελει format σας λεω πως ειναι επιτελικη αναγκη... Κολλαει , τις εχουνε περασει σπασμενα windows και τις εχουν κανει update και τις βγαζει διαφορα μυνηματα περι γνησιοτητας κτλ...
Τελευταία επεξεργασία από moderator: