Ενα τραγουδι από τα νιάτα μου

Oldtimer

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
Το τραγούδι "Dreamer" γράφτηκε και ηχογραφήθηκε το 1978 απο το group "NEMESIS" που έπαιζα τότε.

Όλα είναι αναλογικά, όργανα καρφί στους λαμπάτους και πολυ κέφι.

Φυσικά τώρα τα τραγούδια που ακούω στο φόρουμ είναι πολύ πιο εξελιγμένα και απλώς ήθελα να σας δώσω μία γεύση από 30 χρόνια πρίν.

Για 30 χρόνια πρίν δίνω σεβασμό και υπόκλιση. Μπράβο σας παιδιά!  ;)

bloody_sunday είπε:
Γιατί δεν κάνετε κανένα reunion;
+500.

Eιναι κριμα αν το έχετε διαλύσει. Αν δεν το έχετε διαλύσει να πάτε όπως είσαστε σε ένα στουντιάκι και να ηχογραφήσετε.

Και μην ξεχάσετε να ποστάρετε εδώ!

Σαν πρωιμοι Socrates ακουγεται με καλυτερα φωνητικα εσεις ομως  ;)

Συμφωνω απολυτα με τον delta66.Πολυ ομορφο το κομματι σας.

Oldtimer είπε:
Το τραγούδι "Dreamer" γράφτηκε και ηχογραφήθηκε το 1978 απο το group "NEMESIS" που έπαιζα τότε.

Όλα είναι αναλογικά, όργανα καρφί στους λαμπάτους και πολυ κέφι.

Φυσικά τώρα τα τραγούδια που ακούω στο φόρουμ είναι πολύ πιο εξελιγμένα και απλώς ήθελα να σας δώσω μία γεύση από 30 χρόνια πρίν.

τα σπαει!!!!

καλα ε?επαθα πλακα!

πολυ 70's ηχος!!!    ETΣΙ!!

εχετε αλλα κοματια?Θα με ενδιεφερε πολυ να ακουγα παραπανω υλικο!

NEMESIS RULES!! :D ;D ;)

Πολυ ωραιο...

μου θυμιζει τις ιστοριες που μου λεγε ο κουμπαρος μου κωστας , που μπασσιστας τοτε στους παλιους "ΝΑΜΑ", ηχογραφουσαν με ενα τετρακαναλο κασσετας , επαιζαν ολη μερα ,τους ενδιεφερε μονο η μουσικη  , και ζητουσαν αδεια απο τον στρατο για να πανε να παιξουν , στην "ακουαριους" , στο μπραχαμι κλπ κλπ. και εκαναν και τζαμαρισματα σε μαγαζια που συχναζαν οι κατσιμιχαιοι για παραδειγμα και πολλοι αλλοι.....αλλες εποχες που πολυ θα θελα να τις ζησω.

εισαι απο τους "παλιους" που ζηλευω old timer .να σαι καλα. μου φτιαξες το σαββατοκυριακο. 8) 8) 8)

Συγχαρητηρια oldtimer για το κομματι

απο οσο γμωριζω υπαρχει ενα LP απο την ΙΚΑΡΟΣ

φανταζομαι οτι προκειται για το ιδιο γκρουπ,

το ελεγα αρκετο καιρο να το τσιμπησω ,μετα την ακροαση

του κομματιου ειναι σιγουρα οτι θα μπει και αυτο στην δισκοθηκη μου.

Και παλι συγχαρητηρια

Ευχαριστώ για τα καλά λόγια.

Όντως βγήκε το LP to 2002 από την ΙΚΑΡΟΣ με τίς παλιες ηχογραφήσεις του 78.

Το Group διαλύθηκε το 1980 και ο καθένας πήρε τον δρόμο του.

Ο τραγουδιστής και μπασίστας ήταν ο Χρήστος Βογιατζής γιος του γνωστού τραγουδιστή Γιαννη Βογιατζή. Πολύ καλή φωνή σε λάθος εποχή.

Θα ανεβασω αργότερα άλλο ένα τραγούδι για τον psiap που το ζήτησε.

ωραια φωνή πάνω στην όλη φάση κ στα δυο κομμάτια.Ευχαριστα κομμάτια με πολλά στοιχεία.Το δευτερο γίνεται κ διασκευή για "καρεκλάδες" :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα