Ένα νέο θεματάκι..(clip-longshadow)

elavd είπε:
Matawan πες μου... είναι τυχαίος ο αριθμός των posts σου;

Η μοίρα σε καλεί!!!

68%20es335%20sunburst%20small.jpg
Αγαπητέ Elavd, μολις διαβασα τον αριθμο των μηνυμάτων μου, σκέφτηκα πόσο πιθανό είναι ΝΑ ΔΩ ΕΣΕΝΑ ΕΙΔΙΚΑ να το σχολιάζεις. Αλλά δεν ενδίδω, Starfire η τπτ!

Πάαααρα πολύ ωράιος Longshadow!!

Πολύ ζεστός ήχος στην lead, εγώ τον λάτρεψα!

Ευχαριστώ πολύ Σπύρο!... :)

Περιττό να σου πω οτι το sober sun είναι ακόμα στο playlist μου... ;)

Ρε παιδιά με έχετε μπερδέψει με τις απόψεις σας για τον ήχο της lead κιθάρας!!....έλεος!!... :D :D ;D ;D ;D ;D

longshadow είπε:
Ευχαριστώ πολύ Σπύρο!... :)

Περιττό να σου πω οτι το sober sun είναι ακόμα στο playlist μου... ;)

Ρε παιδιά με έχετε μπερδέψει με τις απόψεις σας για τον ήχο της lead κιθάρας!!....έλεος!!... :D :D ;D ;D ;D ;D
;D Να'σαι καλά..

Βρε ακου εκεί τι σ'αρέσει εσένα και άσε τους άλλους!

Στάζει μέλι λέμε ο ήχος.. ;)

Είχα κατεβάσει εδώ και καιρό το κλιπ αλλά ξέχασα να ποστάρω τις αρχικές μου εντυπώσεις. Ε λοιπόν το ξαναβρήκα χαζεύοντας στα mp3 του υπολογιστή και το έχω βάλει εδώ και ώρα στο repeat.

Μακροΐσκιωτε εύγε από όλες τις απόψεις!  8)

τι να πει κανεις για τον george..φοβερος παικτης..φοβερο feeling..τα παντα ολα!!γραψε κατι και με ακουστικη.θα μαμαει!ειμαι σιγουρος 8) 8)

από ότι κατάλαβα είναι blues και στην μέση περίπου 1:50  παίζει ο Jean Michel Jarre ???

Ασε το ρε myrmidonas γι αυτούς που καταλαβαίνουν. Είναι αναγκη να πεις κάτι; Τα κουτάκια βοηθούν, αλλά όχι πάντα.

Καλό... long ponytail. Αν θες, του λείπει το φινίρισμα. Σα καλό δρόμο είσαι. Ετσι, χωρίς να το καταλάβεις, σε λίγο χρόνο θα έχεις στα χέρια σου υλικό για δημοσίευση. Μαζί σου!

yameth είπε:
Ασε το ρε myrmidonas γι αυτούς που καταλαβαίνουν. Είναι αναγκη να πεις κάτι; Τα κουτάκια βοηθούν, αλλά όχι πάντα.

Καλό... long ponytail. Αν θες, του λείπει το φινίρισμα. Σα καλό δρόμο είσαι. Ετσι, χωρίς να το καταλάβεις, σε λίγο χρόνο θα έχεις στα χέρια σου υλικό για δημοσίευση. Μαζί σου!
Thanks for the comment boss!... ;)...Δεν το είχα δει.

Τελικά μόνο ο υπήκοος του Αχιλλέα το κατάλαβε το κομμάτι!!  ;D

! Τώρα το άκουσα! Άψογο! Δεν έχω ακούσει άλλα σου, αλλά θα το κάνω άμεσα!  :o

Για πες κ άλλα για το πως έφτιαξες το backing track?

Evilnye είπε:
! Τώρα το άκουσα! Άψογο! Δεν έχω ακούσει άλλα σου, αλλά θα το κάνω άμεσα!  :o

Για πες κ άλλα για το πως έφτιαξες το backing track?
Thanks... :)

Δύσκολα μου βάζεις, έχουν περάσει 3-4 μήνες απο τότε... ;D

Τα τύμπανα είναι σίγουρα ezdrummer vintage rock set και όλα τα breaks τα έγραψα παίζοντας στο midi keyboard.

Το μπάσο είναι ένα squier vintage mod που έχω (connect).

Το πιανάκι είναι ένα freeware που ονομάζεται 4front piano module (έπαιξα έναν κύκλο στο keyboard και το έφτιαξα λούπα)

Αυτά τα λίγα θυμάμαι....

ωραιοτατα!!

θα συμφωνησω με τους συμφορουμιτες που σου ειπαν τα καλυτερα.

εμενα παντως ο ηχος της κιθαρας θα μου αρεσε με 0,001 παραπανω πριμα.

ευγε!!

μετα απ ολα αυτα παω να αγορασω καμποσα τετοια , να χω να ασχολουμαι....κανεις αλλος για παρεα??

26801014_1.jpg

::) ::) ::)

Χμμμ, μάλλον τα παραλέτε φίλτατε!... :-[ :-[

Αφήστε την σταυροβελονιά και πιάστε πάλι την πενιά!!... :D :D ;D ;D

Εντάξει , εγω δεν ξέρω πολλά απο "χροιές" κτλ αλλα έχει μελωδία που σου μένει , και σίγουρο παίξιμο . Το κένο στο 1.50 πάντως μου ακούστηκε σαν "τρύπα" στο κομμάτι . Μάλλον ήθελε και κάτι επιπλέον (?)

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back