- Πόντοι
- 38
Φανταστείτε ένα ενδεχόμενο που θα χρειαζόταν να βάζατε ένα και μόνο τραγούδι για να δώσετε σε κάποιον άσχετο να καταλάβει τι εστί ροκ. Θα μπορούσε να ήταν ένα κομμάτι που θα συμπεριλαμβανόταν σε κάποιο μακρινό δορυφόρο που θα στέλνατε στα βάθη του άγνωστου σύμπαντος ως ένα μεταφορικό μήνυμα σε ένα μπουκάλι στον διαστημικό ωκεανό. Θα μπορούσε να ήταν ένα κομμάτι που θα βάζατε πχ. σε έναν ηλικιωμένο συγγενή σας που αν κι έχει προφανώς ακούσει τον όρο, δεν θα έλεγε πως είναι σχετικός με αυτόν. Ή θα μπορούσε απλά να συνοψίσει την άποψή σας για το ποιο θεωρείτε ως αντιπροσωπευτικότερο δείγμα.
Θα ήθελα να σκεφτείτε ένα (και μόνο ένα) κομμάτι και να μας το παραθέσετε. Εγώ έχω στο μυαλό μου μερικά αλλά θα κατασταλάξω σε κάποια προσεχή στιγμή. Καλό θα ήταν επίσης αν αποφεύγονταν διάφορα αστειάκια αλλά και μερικά extremes όπως πχ. black metal, industrial, grindcore κλπ κλπ. ως μη αντιπροσωπευτικά ενός κλασσικού μέσου όρου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την (όποια) ανταπόκριση!
Θα ήθελα να σκεφτείτε ένα (και μόνο ένα) κομμάτι και να μας το παραθέσετε. Εγώ έχω στο μυαλό μου μερικά αλλά θα κατασταλάξω σε κάποια προσεχή στιγμή. Καλό θα ήταν επίσης αν αποφεύγονταν διάφορα αστειάκια αλλά και μερικά extremes όπως πχ. black metal, industrial, grindcore κλπ κλπ. ως μη αντιπροσωπευτικά ενός κλασσικού μέσου όρου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την (όποια) ανταπόκριση!