Ένα εύκολο καρπουζάκι

samy paraga

Μέλος
Πόντοι
36
Ήταν η τελευταία ηχογράφηση στα Παράγκα'ς στούνδιος εις Αθήνας, συναίσθημα λαίμαι  :o

Είχε προηγηθεί μαι δοκιμή εις του Τζιμπούρ το στούνδιο, όπου ελέγχθησαν τα γράδα.

Σήμερις όμως εκτός του συναισθηματικού, οποία έκπληξη, ο Φούζιος στο χειρισμό των  Pro Tools, χωρίς να τα έχει ξαναδεί και φυσικά στις ψυχεδελικές κιθάρες.

Ως συνήθως ο Τέρης Παρτέρης εις του μπάσσου

Ειλικρινά ευχαριστώ ταύτα παιζιά λαίμαι

Σύμφωνα με το συμβόλαιο, θα βγάλουμε 2 εκτελέσεις, οπότε μείνετε εις τας θέσεις σας για μετά το Σεπτέμβρη.Καλό καλοκαίρι λαίμαι με υγεία

Ήρματοοοοοον... τι πίνετε και τα γράφετε;  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Ήρματοοοοοον... τι πίνετε και τα γράφετε;  ;D
Να σου πω.

Πίνουμε καρπουζάκι .... ουζάκι ... ουζάκι (delay). ;D ;D ;D ;D

Ευχαριστώ ταπεινά τον συνθέτη, που μου έδωσε την ευκαιρία με παρευρεθώ κι εγώ στα φημισμένα Paraga Studios, και να συμμετέχω.

Εμπυρία λαίμαι! :D

Αυτό είναι ο πρώτος γύρος.

Θα ακολουθήσει γύρος κοτόπουλο! ;D ;D ;D

Στα παραγκας στουντιος γινεται η πραγματικη στροφή στην ποιότητα και στην αδολη αυθεντική καλλιτεχνικη εκφραση.

καντε και κανα μπανιο γιατι τελειωνει το καλοκαιρι.

Όσο και να το απεχθάνομαι, υπάρχει συναίσθημα λαίμαι και Στράτε, αν εξαιρέσουμε το γνήσιο Πουρουπουπού που τον θεωρώ εκ των ουκ άνευ συνεργάτη-λαίμαι τώρα  χαχαχαχαχαχαχα

Δυστυχώς άργησα να σε γνωρίσω.

Νομίζω πως θα κατακτήσουμε τα τσαρτς λαίμαι φίλοους με αυτό το άσθμα...................λαίμαι τώρασ γιατί περιμένουμε τα τούμπανα και μια καλύτερη φΟνητική εκτέλεση από μένα  ;D ;D ;D

cos_dr είπε:
Αυτό ξανά πες το.

Όμως αυτός ο κανάγιας (Παράγκας) μας έχει κλείσει στο στούντιο να κάνουμε τέχνη  ;D

ΥΓ: Είναι που μας έχει δέσει με αυτό το συμβόλαιο που υπογράψαμε...  ;D

cos_dr είπε:
Στα παραγκας στουντιος γινεται η πραγματικη στροφή στην ποιότητα και στην αδολη αυθεντική καλλιτεχνικη εκφραση.

Κώστας μη λες πολλά λαίμαι και οι τοίχοι έχουν ώτα λαίμαι φίλοους...........πλενόμαστε πάντως δεν είμεθα μπρόμικοι λαίμαι  ;D

samy paraga είπε:
Στράτε, δυστυχώς άργησα να σε γνωρίσω.
Άντε βρε, εδώ είμαι κι εκεί θα είσαι, θα συνεργαστούμε λαίμαι.

Δεν πιστεύω να τα λες αυτά για να μου μειώσεις το συμβόλαιο. ::)

πλενόμαστε πάντως δεν είμεθα μπρόμικοι λαίμαι  ;D
Ειδικά σήμερα με την κωλοζέστη που έχει έκανα 10 ντους και 5 μπάνια (στην μπανιέρα, την θάλασσα την έκοψα, έχει κωλοβακτηρίδια).

περιμένουμε τα τούμπανα και μια καλύτερη φΟνητική εκτέλεση από μένα  ;D ;D ;D
Ίσως ..... και μια πραγματικά Lead κιθάρα. ;)

Βρε καρπουζοεισπρακτορες το τελεισωατε στο αψε σβησε! ;D

Ωραιο το καρπουζακι...ουζακι....ουζακι και με τις προσθηκες/μεταποιησεις που εγραψε ο Σαμ-φευγω στα ξενα-Παραγκας και η παραγωγαρα Φουζιος θα γινει ακομα καλυτερο.

Λειτουργικοτατο οπως παντα το μπασσο του Τερρυ ωραιες και οι "αρρωστες" κιθαρες,

ταιριαζουν με το περιεργο υφος του Σαμ.

Μπραβο αδερφια!

Σάμυ, είσαι ο Εκλεκτός.

ΣΕ μερικες ωριτσες η εξεχουσα αυτη προσωπικοτητα ο Παραγκας θα ειναι σπιτι μου στη Βεοια ,θα μπεκροπιουμε και θα φαμε διαφορα.Αρα θα του τα πω απο κοντα.Ακου εκει ευκολο καρπουζακι.Δηλ αν ηταν δυσκολο τι θα γινοταν.Πλακα πλακα καρπουζακι δεν παιζει σπιτι .Κατσε να παω να παρω κανενα ,μην μεινει παραπονεμενος ο Βιζιτορ.

Μην τον ταϊσεις γλυκάνισο μόνο, γιατί εξαγριώνεται.

Πάντως -για να λέμε τα πράματα με τ' όνομά τους- ο πρώτος που έκανε τέχνη με ένα "εύκολο" καρπούζι ήταν ο Θανάσης Τότσικας.

Παραγκας χαζ λεφτ δε μπιλντινγκ μπατ,εγω συνεχιζω .Αντε βιβες και καλα ανταμωματα μαγκες.

Johnny.T είπε:
Παραγκας χαζ λεφτ δε μπιλντινγκ μπατ,εγω συνεχιζω .Αντε βιβες και καλα ανταμωματα μαγκες.
Πείτε ρε σεις και κανένα highlight από την συνάντηση, τι έγινε, πώς τα περάσατε!

Έπεσε και γλυκάνισος ή την βγάλατε με καρπουζάκι?

Johnny.T είπε:
Πληροφορίες θέλουν το πάρτι να συνεχίζεται στη Θεσσαλονίκη, παρέα με άλλα διαπρεπή μέλη του forum μας.

Μακάρι κάποια φορά να κολλήσει να βρεθούμε όλοι- βόρειοι / νότιοι- από κοντά.   

Νταξει τι να πω ρε παιδια ,εχω κανει κερατα σε αυτο το μπαλκονι ,αλλα μονο μετα την αφιξη του Σαμυ εφαγα παρατηρηση απο ενα κοριτσακι απεναντι.Γουσταριζομαστε απλα μας αρεσει να βριζομαστε.Ειμεθα βιτσιοζοι μαλον.

Κατα τα αλλα ηρθε με δυο μπουκαλες τσιπουρο απο ενα νησι και το επομενο πρωι ειχε μεινει η μια στα τελειωματα.

Ο Σαμυ ατελειωτος οπως παντα.

Γαστρονομικα το καλυψα με κατι λουκανικα στη σχαρα,μπατσο τυρακι,μπουγιουρντι και σαλατα ντοματα.Ολα αλλα Ζωρζ βεβαιως βεβαιως.

Το σιγουρο ειναι οτι ειναι καλα να ανταμωνουμε οποτε μπορουμε.Μακαρι καποια στιγμη να γινει μια μαζωξη και να βρεθουμε ολ τουγκεδερ.Θα πηγαινα και γω Σαλονικη ,για μουσταφα ,Ατρεα και Mr LK ,αλλα ημουν τελειως λασπη απο την προηγουμενη.Ακομα και τωρα ψιλοσερνομαι.

Αυτα ηταν κλασικα μια αλκοολικη ,μπελαλιδικη μαζωξη με φουλ αμπελοσοφια .με τους stones απο πισω να τα χωνουν.Παντα τετοια.

Johnny.T είπε:
   ηρθε με δυο μπουκαλες τσιπουρο απο ενα νησι
Πραγματικά... πραγματικά... κάτι  γνωρίζω επ' αυτού του αποστάγματος.

Έχει βοηθήσει τα μάλα εις τας ηχογραφήσεις των αριστουργημάτων του αγνού και πηγαίου καλλιτέχνη  ;D

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Πραγματικά... πραγματικά... κάτι  γνωρίζω επ' αυτού του αποστάγματος.

Έχει βοηθήσει τα μάλα εις τας ηχογραφήσεις των αριστουργημάτων του αγνού και πηγαίου καλλιτέχνη  ;D
;D ;D ;D ;D ;D

Τα κλειδιά του αυτοκινήτου μπορεί να τα ξεχάσει, αυτό το τσίπουρο όμως ποτέ! ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back