Ενα chill κομματακι απο μενα, ταιριαζει και με τον καιρο :)

AntonyPath

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Ενα chill κομματακι ταιριαζει και με τον καιρο,

οποιος θελει ας το ακουσει και να μου πει και καμια γνωμη,

τι τον χαλαει ας πουμε ??? :)

http://www.box.net/shared/hceoshs84g

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Antony, αυτό το μονότονο σχεδόν υπνωτικό mood της μουσικής σου εμένα προσωπικά μου αρέσει πολύ και δηλώνω fan...

Το μόνο ίσως "παράπονο" που έχω είναι ότι έχω τα ακουστικά μου στο τέρμα και η ένταση του κομματιού είναι ακόμα κάπως χαμηλή...(μου συνέβει και με το προηγούμενο κομμάτι σου)..

Θέλω παραπάνω ένταση!!.. ;D

Aυτο ειναι το μονο ευκολο !!!! :)

Το επομενο θα ειναι τσιτα για παρτυ σου  ;D ;D

πολυ ωραιο φιλε μου.μαλλον κ εγω πρεπει να ανεβασω κανα δικο μου...

ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΔΟΜΗ,"ΣΩΣΤΟΙ" ΗΧΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ;)ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΣΟ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ. :P

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
GEOfx είπε:
ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ.ΚΑΛΗ ΔΟΜΗ,"ΣΩΣΤΟΙ" ΗΧΟΙ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ 'ΧΕΙΣ ;)ΑΠΛΑ ΙΣΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΜΠΑΣΣΟ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΧΑ ΕΝΤΟΠΙΣΕΙ. :P
Φίλε GEOfx, έχεις 32 posts και γράφεις ακόμη με ΚΕΦΑΛΑΙΑ??...

GEOfx είπε:
το ξερω  :( για μπασο τα δινω σε ενα φιλο μπασιστα (τα chill) οπως και το προηγουμενο που ειχα ανεβασει αλλα ....

πηρα μπασο και εχω αρχησει και μαθηματα  ;D ;D ;D

Μπράβο! Αν κ δεν έχω ασχοληθεί ποτέ ιδιαίτερα με αυτό το είδος μουσικής, μπορώ να πω ότι σε σχέση με αυτά που έχω ακούσει μέχρι τώρα νομίζω ότι βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο! Βασικά μου άρεσε :) :)! Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι μου φαίνεται ότι στην μίξη έχεις πολύ "μπροστα" το μπάσσο κ με κούρασε λίγο...αλλά κ πάλι δεν ξέρω αν αποτελεί χαρακτηριστικό αυτής της μουσικής.

Keep on!!!!

Aριστο μπραβο.Καλιστα θα μπορουσε να μπει σε μια συλογη.

Η γνωμη μου ειναι να κλεινει καλυτερα με fade out και αν μπορουσες καποιοι ηχοι που πεταγονται σαν εφφε καπου στο τελος να μην ειναι τοσο μπασατοι.Αλλα αυτο ειναι και υποκειμενικο.Γενικα δεν βρισκω καποιο σοβαρο λαθος για διορθωμα. 

Ωραίο !!! Δεν έχει να ζηλέψει κάτι από τα αντίστοιχα chillout του "εμπορίου" !!!

Ένα καλύτερο bass pattern να είχε για να μην ακούγεται μονότονο και ειναι τέλειο.

παιδια thanx γενικα για τις παρατηρησεις και τα σχολια :)

το κανω ενα ''remake'' και θα το ξανανεβασω εντος των ημερων.

πολυ lounge γαματο μπραβο.την ενταση ανεβασε οπωσδηποτε και εγω τερματισα τα ηχεια μου για να το ευχαριστηθω!

πες μας αν θες και τον εξοπλισμο σου....

Eδω ειναι η καινουργεια εκδοση  :) νομιζω πως ειναι αρκετα καλυτερη

αν και με το mastering νομιζω χειροτερο το κανω παρα καλυτερο

μου βγαινουν πραγματα λιγο πιο μπροστα και αλα μενουν λιγο θαμενα

οχι δραματικα αλα ....

Τεσπα εβαλα και ενα kick Απο το nord :) φρεσκο :)

http://www.box.net/shared/hceoshs84g

st_eve είπε:
πολυ lounge γαματο μπραβο.την ενταση ανεβασε οπωσδηποτε και εγω τερματισα τα ηχεια μου για να το ευχαριστηθω!

πες μας αν θες και τον εξοπλισμο σου....
Nord Modular G2X

Dynaudio BM6A

Epiphone Les Paul

EMU 1212μ

Nuendo 3

Kjaerhus (ετσι γραφεται ?)

Izotope Ozone

Waves L2

Εχω την περιεργεια να μαθω απο που ειναι τα κρουστα.

Μ'αρεσαν τα πιατινια.Το μεγαλυτερο μερος των ηλεκτρονικων ηχων ειναι απο το Nord;

Ωραία σύνθεση. Νομίζω πως καταφέρνει να προσεγγίσει την ατμόσφαίρα που απιτεί αυτό το είδος μουσικής. Το μπάσο πρ΄πει να είναι πιο στρωτό και να είναι πιο πίσω στην μίξη. Ωραίος ήχος στα τύμπανα. Τα εφφέ στα πλήκτρα να είναι πιο μπροστά.

Υ.Γ. Τα ambient κομμάτια δεν είναι μονότονα απλώς βασίζονται σε ένα επαναλαμβνόμενο θέμα.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα