Ενα αγγελακι εφυγε για παντα....

Superfunk

Guitar Tech
Πόντοι
2,368
Σημερα χασαμε τον αγαπημενο μας φιλο

38870760be0f5622c501d0ff4eefb7c66859454e7b64d5dbd68a43a0.jpg

απο μετεγχειριτικες επιπλοκες...

δεν εχω αισθανθει ποτε στη ζωη μου τετοιο πονο για αυτο να με συγχωρησετε αν θα απεχω για λιγο καιρο απο το φορουμ.

R.I.P αγαπημενε μου TOSHIRO & μακαρι να βρεις στον παραδεισο χιλιαδες πεταλάκια να φυλας.....

Νικο τα συλληπητηρια μου...ξερω πως σε τετοιες καταστασεις, χανεις κατι πολυ παραπανω απο ενα σκυλο και καταλαβαινω τον πονο σου...

Κριμα ρε γμτ...κριμα.

Συλλυπητηρια....

Μονο οσοι εχουν σκυλο ή αλλο κατοικιδιο μπορουν να καταλαβουν το μεγεθος της απωλειας...

Καλο ταξιδι στο φιλαρακο σου......

Aπό τόσο μικρά και αγνά ζωάκια παίρνεις πολλές φορές περισσότερα συναισθήματα και από ανθρώπους..

Σου εύχομαι να βρείς σύντομα έναν καινούργιο σύντροφο και να τον αγαπήσεις όπως αυτόν τον μικρούλη και να σε συντροφεύσει για πολύ περισσότερο..

'Ενας γίγαντας με καρδιά μικρού παιδιού...  :( Λυπάμαι πάρα πολύ Νίκο, και η σκέψη μου πάει και σε εκείνους με τους οποίους μοιράζεσαι αυτή τη στενοχώρια σου! Όταν συνέβη το ίδιο με τον πολυαγαπημένο δικό μας, η μεγάλη μου αδερφή έσωσε τυχαία από το δρόμο έναν που του έμοιαζε σαν μια σταγόνα νερό...

Παιδια σας ευχαριστω απο τα βαθη της καρδιας μου και συγνωμη που δεν μπορω να απαντησω στα πμ σας.Να'στε καλα...

Πραγματικά λυπάμαι πολύ....

Ξερω τι είναι να χάνεις έναν φίλο.

Πάντως ήδη περνάω τα χειρότερα.... μια που ο μπατζανάκης μου προ ολίγου μπήκε στην εντατική με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.... την ατυχία μου μ@μώ και πρέπει να τρέξω στο νοσοκομείο....

Kαι τα δικα μ συλληπητηρια.Και σε καταλαβαινω γτ προ ολιγων μηνων μας αφησε και το σκυλακι της μητερας μου.  :'(

R.I.P TOSHIRO

Τα συναισθηματα που μας δενουν με αυτες τις αθωες φατσουλες ειναι πολυ ισχυρα κ ο πονος απο τον χαμο τους ειναι αρκετα μεγαλος.

Δεν μπορω να πω τιποτε αλλο στον φιλο Superfunk γιατι δεν υπαρχει παρηγορια σε αυτα τα πραγματα , μονο αυτος που το ζει το καταλαβαινει...μονο αυτος...

Όπως όλοι που χάνουν αγαπημένα ζώα σε καταλαβαίνω και εγώ απόλυτα SF. Ο δεσμός που αναπτύσσεται με αυτά τα αξιαγάπητα και προπάντων ειλικρινή πλασματάκια είναι τις περισσότερες φορές πιο ισχυρός και πιο αληθινός από πολλούς άλλους.

Εύχομαι να το ξεπεράσεις όσο καλύτερα γίνεται και να επιστρέψεις στην παρέα μας σύντομα. Μέχρι τότε κουράγιο SF..

R.I.P.

Νίκο συλλυπητήρια για το κουκλί που χάσατε. :(

Ξέρω ότι τα λόγια σε αυτές τις περιπτώσεις είναι μάλλον περιττά...

Υπομονή και κουράγιο σε σένα και τη Νατάσα (που ξέρω τι ιδιαίτερη αδυναμία του είχε)...

R.I.P. Toshiro...

Ta συλλυπητήρια μου Νικο.... :( Πραγματικά εχω στεναχωρηθεί γιατι έχω κι εγώ ενα σκυλάκι για κατοικίδιο και νιώθω πως είναι να το χάνεις..... :( Δεν ξέρω τι να πω για να σου απαλύνω τον πόνο σ'αυτην την περίπτωση....ειλικρινά κουράγιο...  :'(

Trending...

Νέα θέματα

Back