Emotional Melodic Guitar Solo 4 by Stel Andre

Stel Andre

Μέλος
Πόντοι
28
Καλησπερα σε ολους! Παραθετω το νεο σολακι μου σε μελωδικο στυλακι φαση Timmons (θα θελα). Ο ηχος ειναι αποτελεσμα της Music Man JP6 και του Axe Fx 2. Ελπιζω να σας αρεσει!

Μου ακούστηκε πολύ περισσότερο για Stel Andre meets Satch, παρά για Andy Timmons.

Καθόλου κακό δεν είναι αυτό βέβαια, γιατί έχεις βρει τον ήχο σου και το χρώμα σου, το οποίο θεωρώ ότι είναι το ultimate goal για έναν κιθαρίστα, να τον ακούνε και να τον αναγνωρίζουν.

Πολύ ωραία φρασεολογία, κυλάει πολύ όμορφα με το υπόλοιπο κομμάτι. Μου άρεσαν γενικά οι επιλογές σου, από τον ήχο έως το γενικότερο feel και τη φρασεολογία.

Μήπως σιγά σιγά να βγάλεις κάποιο instrumental album;  :)

Συγχαρητήρια στο ultimate melodic guitarist of Greece.Που έχει ultimate goals.Το ζητούσαν καιρό οι youtube fans και επιτέλους έγινε πραγματικότητα.Άντε σειρά έχει το 5 τώρα.Εγώ θέλω να ρωτήσω όταν γυρίζεις ένα βίντεο με τόσες κιθάρες που έχεις,πως αποφασίζεις με ποιά θα γράψεις ;

Εγώ πάλι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω ένα σόλο που να μην έχει τις λέξεις emotional και melodic στον τίτλο είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό  :-*

BlackCrow81 είπε:
Εγώ πάλι θα ήθελα κάποια στιγμή να δω ένα σόλο που να μην έχει τις λέξεις emotional και melodic στον τίτλο είτε μόνες τους είτε σε συνδυασμό  :-*
Καλά είναι σίγουρο πως ούτε εκεί θα μας απογοητεύσει,αλλά όπως έχει πει και ο ίδιος ο Stel "less is more".Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να πεις πολλά.

mikeguitar είπε:
Καλά είναι σίγουρο πως ούτε εκεί θα μας απογοητεύσει,αλλά όπως έχει πει και ο ίδιος ο Stel "less is more".
?

Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά για να πεις πολλά.
Έλα ρε, τι ευφυολόγημα είναι αυτό? Μόνος σου το σκέφτηκες?  :-*

Ευχαριστω για τα λογια σας! Mike οσον αφορα την επιλογη της κιθαρας, δεν τον πολυσκεφτομαι ιδιαιτερα.. οτι μου αρεσει εκεινη την στιγμη η με οποια νιωθω πιο ανετα εκεινη την περιοδο με αυτην παιζω. Σχεδον ολες οι κιθαρες μου εχουν σχετικα καλο versatility οποτε οτι ηχο κι αν θελω να βγαλω.. το καταφερνουν σχετικα με τον ιδιο τροπο ολες.

BlackCrow81 είπε:
Εχω διαφορα τετοια αδερφε. Πχ..

Δεν εχεις αδικο. Γι αυτο ομως και το backing κραταει λιγο. Δεν ειναι για παραπανω. Ηταν οσο επρεπε νομιζω, για το taste μου τουλαχιστον. Αλλα σε πιο "κυμαινομενα" backings μπορεις να τσεκαρεις τα αλλα 3 "emotional melodic guitar solos" που εκει τα backing ηταν πιο.. song like παρα static. Οπως κ να χει ευχαριστω πολυ για το feedback! Appreciated mate!

Ωραίες φράσεις. Ωραίος ήχος.

Σε κάθε video σου κάτι θα ζηλέψω.

Αυτή τη φορά ήταν το control που έχεις στο αριστερό χέρι. Αυτα τα slides τα "καρφώνεις" χρονικά (και τονικά) πολύ ωραία!

mpamps είπε:
Ωραίες φράσεις. Ωραίος ήχος.

Σε κάθε video σου κάτι θα ζηλέψω.

Αυτή τη φορά ήταν το control που έχεις στο αριστερό χέρι. Αυτα τα slides τα "καρφώνεις" χρονικά (και τονικά) πολύ ωραία!
Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου! Να σαι καλα για τα υπεροχα σου λογια!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back