EMG & Squier

johnthemetal

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Καλησπερα εχω μια fender stratocaster classic vibe 50's και τωρα που ηρθε το μωρο στην οικογενεια(epi zakk wylde) θελω να την πουλησω. Μου τη ζητησε ενας φιλος μου 150 ευρω ειναι καλα?

Λογικά αυτή εννοεί. 250 την βρίσκεις στο dv247, μια χαρά φιλική τιμή είναι, εγώ σου

δίνω 160  :D (μεταξύ σοβαρού και αστείου) 

Αν εννοείς squier τότε οκ... 150-170 ευρώ είναι καλά... Ανάλογα και την κατάσταση... Βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος να αφήσει μία strat για μία signature LP (και δη Epi) με EMG πάνω αλλά ο καθένας με τα γούστα του... (εγώ θα πέταγα πάνω στην Squier ένα σετ DiMarzio και θα ήμουν άρχοντας!!!)

funky_bassman είπε:
Αν εννοείς squier τότε οκ... 150-170 ευρώ είναι καλά... Ανάλογα και την κατάσταση... Βέβαια δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος να αφήσει μία strat για μία signature LP (και δη Epi) με EMG πάνω αλλά ο καθένας με τα γούστα του... (εγώ θα πέταγα πάνω στην Squier ένα σετ DiMarzio και θα ήμουν άρχοντας!!!)

+327.1

Και υπόψην, έχω ήδη μια epi με EMG!  ;D

Πάντως αυτές οι CV σκέτη αμαρτία είναι οι άτιμες... Τόσο που το σκέφτομαι να σκοτώσω την Ibanez μου!  8)

Ε δεν είμαι και πολύ της εντελώς καφρίλας πλέον και δεν μου κάθεται το τσεκούρι (βλ. φωτο)...

Επί του θέματος πάντως, ναί, είναι μια αρκετά καλή τιμή.  :)

320658404_o.jpg

Ωπ... Να και η σειρά Xiphos... (ή κάνω λάθος??) αυτή φοράει duncan design ή κάνω λάθος? Και νομίζω πως ήταν και οι πρώτες με το Wizard II neck!!! Ωραίες κιθάρες, βγήκαν για να ανταγωνιστούν την Jackson γύρω στο 95... Αλλά ποτέ δεν προτιμήθηκαν γιατί όντας Ibanez δεν είχαν τόσο ήχο ξυράφι όσο οι Jackson (μακρυά από εμάς!!!)

η epi αυτη ειναι μακραν καλυτερη για μενα και στον ηχο και σε ολα μου αρεσει πιο πολυ..την fender την δινω για να μαζεψω για εναν ενισχυτη που θελω να παρω και μετα πια παω σε stratocaster american deluxe γι αυτο θα τη δωσω αυτη:)

Ξέρεις πάντως πως οι epi ZW δεν έχουν EMG αλλά EMG Hz, έτσι?

edit: λάθος κατάλαβα, my bad.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
προφανως αφου την εχω :)

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και ειναι squier αλλιως δεν υπηρχε περιπτωση να την δωσω καν!!! ουτε επισης θα εδινα ποτε fender american/mexican για 150 ευρω λολ...

(επισης σκεφτομαι στο μελλον να αναβαθμισω σε 81/85 active)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
funky_bassman είπε:
Αν ξαναδώ τον συνδυασμό 81/85 θα αυτοπυρποληθώ... Στο Σύνταγμα...
60/81? 85/85 ίσως?  ;D 

Πάντως θα συμφωνήσω...  :-X

Εικόνα243.jpg

Μεγάλη κουβέντα αυτή να την κάνεις μαζί μου... Καταρχάς γιατί ο καλύτερος EMG είναι ο 60... Και εντάξει θες EMG, πάρε EMG αλλά αντί να πάνε για σετ 81/60 όλοι πάνε για 81/85... ο 85 είναι ένα τζιτζίκι εγκλωβισμένο σε έναν Hum... Βέβαια αυτά είναι γούστα το ξαναλέω αλλά έχω την αίσθηση πως όλος αυτός ο χαμός έχει γίνει επειδή τους χρησιμοποιούν αυτό το σετ ο Laiho, Hetfield, Wylde... Και συνήθως (δεν ξέρω γιατί) αυτό το σετ το συναντάς σε κιθάρες όπου ο ιδιοκτήτης τους έχει μέσο όρο ηλικίας 16-22... Δεν θέλω να προσβάλω κανέναν προς Θεού (όπως είπα όλα είναι θέμα γούστου) απλώς εγώ δεν βρίσκω κάτι σε αυτό το σετ μαγνητών... Βέβαια μπορεί το πρόβλημα να το έχω εγώ...

:P ανεβαινουν οι  προσφορες αλλα δε νομιζω μαλλον θα του τη δωσω αυτουνου γιατι ειναι και φιλος ε και τα χουμε βρει τωρα...μπορεις να μου εξηγησεις τη διαφορα του 60 με τον 85?

Γράψε απάντηση...

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back