- Πόντοι
- 1
Εγω θα ρωτήσω το εξής:
Το mod γίνεται σε solderless EMG-X? Και αν ναι,πως?
έχεις βάλει emg και blackout στο ίδιο όργανο?messalion είπε:εχω δοκιμασει ΟΤΙ πιθανους συνδιασμους μπορει να βαλει ο νους σου για να εχουμε το επιθυμητο αποτελεσμα
οχι δεν ειναι αυστηρα μονο για EMG ειναι για τους active η μοντα - δεν παει αυτη η μοντα σε ΟΛΟΥΣ τους active απλα μερικοι αν οχι οι περισσοτεροι EMG "αντεχουν" τα 18ν - λογικα μπορεις να το κανεις στο μπασο σου αν και δεν ξερω τι μαγνητες φοραει αλλα παντως στα μπασα ακουγεται ΤΡΕΛΗ διαφορά - σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν αρεσει το αποτελεσμα γουστα ειναι αυταjesu είπε:Και ρωταω εγω τωρα...
Εχω ενα Μπασο Ibanez με active stock μαγνητες. Μπορει να γινει η μοντα ή ειναι αυστηρα και μονο για τους EMG?
blackout να υποθεσω οτι αναφερεσαι στους seymour duncan ετσι ??darshan είπε:για κάντε μια περιγραφή ρε μάγκες για την διαφορά 81χ σε 9 και 18 αν δεν σας κάνει κόπο.
έχεις βάλει emg και blackout στο ίδιο όργανο?
μολις ολοκληρωσω την δικια μου θα ανεβασω βιντεο και θα ακουσεις την διαφοραγια κάντε μια περιγραφή ρε μάγκες για την διαφορά 81χ σε 9 και 18 αν δεν σας κάνει κόπο.
http://i479.photobucket.com/albums/rr151/zakkwyldefan79/EMG%2018v%20Mod/EMG18VoltMod5.jpgWintermute23 είπε:Εγω θα ρωτήσω το εξής:
Αυτο ειναι ο μπασακι http://www.ultimate-guitar.com/reviews/bass_guitars/ibanez/srx300/index.htmlmessalion είπε:οχι δεν ειναι αυστηρα μονο για EMG ειναι για τους active η μοντα - δεν παει αυτη η μοντα σε ΟΛΟΥΣ τους active απλα μερικοι αν οχι οι περισσοτεροι EMG "αντεχουν" τα 18ν - λογικα μπορεις να το κανεις στο μπασο σου αν και δεν ξερω τι μαγνητες φοραει αλλα παντως στα μπασα ακουγεται ΤΡΕΛΗ διαφορά - σε αλλους αρεσει σε αλλους δεν αρεσει το αποτελεσμα γουστα ειναι αυτα
αυτο μαλλον φοραει τους pfr μαγνητες νομιζω - ειλικρινα δεν ξερω και δυστυχως δεν εχω τον χρονο να δω αν γινεται - οπως ειπα και σε ποιο πανω ποστ η μοντα ειναι ΜΟΝΟ για active μαγνητες και ΟΧΙ για ολους τους active οποτε.......ψαξτο λιγακι..........αν δεν εχεις βρει τιποτα μεχρι αυριο στειλε μου pm να σε βοηθησωjesu είπε:
+1Nikoubis είπε:Τα SRX εχουν passive μαγνητες που ακουλουθουνται απο μια active προενισχυση. Δεν ξερω αν το συγκεκριμενo κυκλωμα "αντεχει" 18V, αλλα γνωμη μου ειναι πως δεν αξιζει τον κοπο η μοντα και δε νομιζω να υπαρξει καποια τρελη διαφορα στην περιπτωση σου.
Πραγματι, ακομα κι αν ειναι εφικτη η μοντα, το αυξημενο headroom στη συγκεκριμενη περιπτωση μαλλον θα το αντιληφθει μονο αν μπουσταρει πολυ πριμα η (κυριως) μπασα στο μπασο. Αλλιως, αν το EQ το αφηνει flat η το χρησιμοποιει διακριτικα, διαφορα δεν το κοβω να υπαρχει.messalion είπε:οι passive με active προενυσχηση ειναι κατι το εντελως διαφορετικο - στην ουσια δεν ειναι active - αρα και να λειτουργησει η μοντα αμφιβαλω αν θα εχεις καλο αποτελεσμα
θα σου ελεγα "πες μας κατι που δεν ξερουμε" αλλα.....................καλα εκανες και το ανεφερες και θα το τονισω κιολας αν μου επιτρεπειςElixir είπε:ακομα για να αντεξουν μολις τελειωνετε με τα καραγκιζολικια σας (πεξιμο) βγαλτε το βυσμα
θα δειτε διαφορα