για οσο θα ουρλιαζουν οι γονεις που δεν καταργειται η βαση του 10 ωστε να μπουνε ολα τα καλα και αχρηστα παιδια να σπουδασουν χωρις να σκεφτονατι οτι μετα το πτυχιο δεν θα εχει καμια αξια απολυτως ,αρκει που σπουδασε..και φυσικα μετα θα φταιει το μπου......εεε συγνωμη το ερμαιο κρατος που δεν βρισκει δουλεια μηχανικου με απολαβες 3000 μηνιαως σε ολους του χιλιαδες ηλεκτρολογους μηχανικους που βγαζει πλεον το ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ......γιατι φιλε μου μια και εισαι μικροτερος να σε ενημρωσω οτι το '96 που δωσα πανελληνιες δωσαμε 140.000 και περασαμε μονο 40.000 οι αλλοι δεν......και ειτε πηγανε σε ΙΕΚ ειτε οπου τους φωτισε η ΠΑΝΑΓΙΑ......τοτε περναγες σε ΤΕΙ και εκανες τραπεζι σε ολο το σοι σου.......τωρα φιλε μου δινουν 88.000 και περνανε οι 80.000 και μαλιστα πολλα ΤΕΙ μενουν χωρις σπουδαστες να μην μιλησω για ΙΕΚ που πλεον φυτοζωουν...επειδη ολοι προτμουν ΑΕΙ.....τετοιο πτυχιο να το βρασω και φυσικα και εσυ και η αδερφη σου και εγω μονο για τυροπιτες θα ειμαστε ικανοι και περιζητητοι...αφου ετσι ηθελε η μαμα ο μπαμπας...και το κρατος για να καθυστερει την ανεργια.....
ΔΩΣΕ ΡΕ ΠΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ...ΟΛΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΘΑΚΕΣ.....ρε ουστ κομπλεξαρες......αρκει τα παιδια μας να σπουδασουν...ας τα λουστουμε πλεον