- Πόντοι
- 36
Πάντως ανεξάρτητα όλων, καρέκλα δεν σηκώνεις να χτυπήσεις κάποιον. Παραείναι.
Σωστά. Μέχρι πιάτο, το πολύ.theoctapus είπε:Πάντως ανεξάρτητα όλων, καρέκλα δεν σηκώνεις να χτυπήσεις κάποιον. Παραείναι.
Έτσι φαίνεται, μέχρι στιγμής.Για να καταλάβω κι εγώ, το θέμα μας είναι ποιος δέρνει καλύτερα; :![]()
Οι Pacers και οι Pistons δέρνονται πολύ καλύτερα. Case closed.spy είπε:Για να καταλάβω κι εγώ, το θέμα μας είναι ποιος δέρνει καλύτερα; :![]()
Τι σου εφταιξε ο κακομοιρης ο Κρεσιτς..?gdevelek είπε:μακάρι Φώτσης, Τεόντοσιτς και κυρίως Κρέσιτς να χάσουν το μουντομπάσκετ
Ακουγα στο ραδιοφωνο,μιλουσε ο δημοσιογραφος απο τα αποδυτηρια και στο βαθος ακουγοταν ο μπουρουσης να βριζει...και διεκοψαν την συνδεση επειδη αυτα που ελεγε δεν μπορουσαν να περασουν στον αερα.Korgious είπε:1.Το τι παίχτηκε στα αποδυτήρια δεν περιγραφεται. ( σκηνές και διάλογοι και ξύλο απείρου κάλλους).
Θα σου πώ ένα μόνο (μιας και ήμουν εκεί). Ο Ίβκοβιτς κρατούσε τον Μπουρούση πριν μπει μέσα στους Σέρβους και ο Μπουρούσης έλεγε ''κόουτς άσε με να του γ...την μ...''nexarulhu είπε:Ακουγα στο ραδιοφωνο,μιλουσε ο δημοσιογραφος απο τα αποδυτηρια και στο βαθος ακουγοταν ο μπουρουσης να βριζει...και διεκοψαν την συνδεση επειδη αυτα που ελεγε δεν μπορουσαν να περασουν στον αερα.
ειδα καλα τους οπαδους δερνουν ?Earendil είπε:
καλα και αυτος ο ιβκοβιτς τι ηταν αυτο που εκανε με τα γυαλια του ;D,παραδεχτηκε ομως οτι μπορει αυτος να ηταν η αρχη του κακου...αλλα ας μην γελιομαστε αλλη ηταν η αιτια.Korgious είπε:Θα σου πώ ένα μόνο (μιας και ήμουν εκεί). Ο Ίβκοβιτς κρατούσε τον Μπουρούση πριν μπει μέσα στους Σέρβους και ο Μπουρούσης έλεγε ''κόουτς άσε με να του γ...την μ...''
Και μετά μπήκε. ;D
Όχι δεν αλλάζουν οι διαστάσεις του γηπέδου.nexarulhu είπε:offtopic αλλα απο τη νεα χρονια θα αλλαξει η αποσταση του τριποντου απο 6,25 σε 6,75,θα αλλαξει και το μεγεθος του γηπεδου (η λεω μ@λ@κ13$)?
;D ;D Το φαντάστηκα!iliasbass είπε:μιας και δεν το ειδα σου λεω σιγουρα ΝΑΙ!!!
ολοι ειναι εναντιον μας ;D ;D ;D ;D