Από περιέργεια, πως σου την περιέγραψε ο πωλητής την κιθάρα? Σου είπε πως είναι π.χ. 100% original, οτί δεν είναι σίγουρος, εν πάση περιπτώσει τι σου είπε πριν αποφασίσεις να την αγοράσεις?anastasio είπε:Αποκτησα μια strat std HSS του 88 usa. Στο internet ,που εψαξα για να συγκρινω φωτο,δεν βρηκα μοντελα std Hss usa σε κοντινες χρονιες με το 1988. Βρηκα μονο std με 3 single μαγνητες. Το serial number παντως αντιστοιχει σε εκεινη την περιοδο.
Υπαρχει περιπτωση να ελεγξω μηπως εχει τοποθετηθει αλλο σωμα στο συγκεκριμενο μπρατσο και μηπως εχει γινει κανενας συνδυασμος με mexican σωμα και την αγορασα για usa?
Υ.Γ. για αλλη μια φορα ειμαι καχυποπτος.
anastasio είπε:Η πλακα ειναι οτι τωρα δεν μου "πιανουν " δυο βιδες για να βιδωσω το neck. Ειναι λιγο πιο ανοιχτες οι τρυπες ,ειδα οτι ειχαν μικρα κομματακια ξυλου ριξει στν τρυπα για να πιασουν οι στροφες, τα ξαναεβαλα προσπαθω αλλα δεν πιανουν .
Ωπα... ασ το εδω, ηρεμησε, ξεκουρασου και πηγαινε αυριο σε μαστορα. Μην πειραξεις τπτ αλλο μονος σου.anastasio είπε:Η πλακα ειναι οτι τωρα δεν μου "πιανουν " δυο βιδες για να βιδωσω το neck. Ειναι λιγο πιο ανοιχτες οι τρυπες ,ειδα οτι ειχαν μικρα κομματακια ξυλου ριξει στν τρυπα για να πιασουν οι στροφες, τα ξαναεβαλα προσπαθω αλλα δεν πιανουν .
αυτοι ειναι οι ORIGINAL μαγνητες της,αρα το μονο που εχουν αλλαξει ειναι ο Bridge pickup ο οποιος αν δεν κανω λαθος ειναι ενας Fender Atomic Humbucker,μπορει και απλα να εχουν βαλει ενα Pickguard απο Am Std των 90s..anastasio είπε:ο μονος
ακριβως,σπασε δυο οδοντογλυφιδες και βαλε τις στην τρυπα (αν θες σιγουρεψε τες και με λιγη UHU) μετα απλα βιδωσε το μπρατσο.Ενα σπιρτοξυλο ή μια οδοντογλυφιδα συνηθως κανει δουλεια σε τετοιες περιπτωσεις
Σωστός, έχει Ε ή Ν μπροστά;Superfunk είπε:η απλα εχεις διαβασει λαθος το serial number...& η κιθαρα ειναι μεταγενεστερη