Η λέξη ''Κλίκα'' με την γνωστή κακιά έννοια σίγουρα δεν ακούγεται καλά σε κανέναν ούτε το κύκλωμα ούτε το καρτέλ ;D
Η λέξη και η έννοια της παρέας που μοιράζεται κάτι κοινό εμένα προσωπικά μου αρέσει και δεν νομίζω να αποσκοπεί κάπου.
Κατά πόσο υπάρχουν αυτά μεσα στο noiz, εμένα προσωπικά μου είναι αδιάφορο.
Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι να δούμε αν μέσω του fORUM κάποιοι συνάδελφοι μπορούν να εκφραστούν φτιάχνοντας μουσική και προχωρώντας σε διάφορα σχήματα και συνεργασίες που σε άλλες περιπτώσεις να μην γινότανε.Μπορεί κάποιοι μουσικοί να μην μπορούν από κοντά με πρόβες, με τις γνωστές τριβές και διαμάχες των γκρούπ να αισθάνονται άβολα και το noiz να τους φαίνεται πιο βολικό.Κάποιοι έχουν θέματα με το χρόνο με τις δουλειές τους άλλοι έχουν κουρασθεί η βαρεθεί κλπ.
Τα 2 χρόνια που είμαι στο FORUM σίγουρα έχω κάνει τις αντιπάθειες μου ελπίζω και το ανάποδο.Κι εγώ δεν λέω, δεν είμαι αθώα περιστερά.Οι κουβέντες καμιά φορά ενοχλούν με τον τρόπο που διατυπώνονται και δημιουργούνται παρεξηγήσεις χωρίς λόγο.Προσωπικά δεν έχω τίποτα με κανέναν, με μερικούς συνάδελφους δεν ταιριάζουν οι μουσικές μας προτιμήσεις so what?? αυτό δεν είναι λόγος όμως για να μιλήσω αποτομιάρικα η να τον προσβάλλω η να κατακρίνω την μουσική του αξία η προτίμηση.Για φαντάσου να ακούγαμε όλοι τα ίδια θα είχαμε σκυλοβαρεθεί, που και που βέβαια ίσως χρειάζεται καμιά αντιπαράθεση αλλά σε κόσμια επίπεδα.
Το ζητούμενο είναι η επικοινωνία και ειδικά η μουσική.