Χα εμένα με έχει ζητήσει ραντεβού!
Κρίμα όμως που πλησίαζε η ώρα (7.30 )να ετοιμαστώ να πάω σχολείο
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Χα εμένα με έχει ζητήσει ραντεβού!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ναι ρε το ειδα στη λαμπυρη εγω αληθεια λεειΧα εμένα με έχει ζητήσει ραντεβού!Ρε αμάν πια με τους green day! Στο θέμα' date=' μας μη ξεφύγουμε κιόλας! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:[/quote']
Στο noiz είναι πιο πιθανό να σε ζητήσει η Κοκκίνου σε ραντεβού παρά να μην αλλάξει ροή ένα θέμα :lol: :lol: :lol:
8O 8O 8O υπαρχει προβλημα με το αυτι μου antouan μια χαρα ειναι τα αυτια μου 8O 8O 8O πολυ ομορφα αυτια εχω(που μην τα ματιασω) και τα καθαριζω κιολας97 POSTS ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΩΛΟΑΥΤΙ πρωτη φορα βλεπω........
Το αυτι τελικα εχει κερι μεσα?????? 8) 8) 8) 8) 8)
Τι έγινε ρε παιδιά' date=' λίγο έλειψα και σκάσανε οι ατομικές??...
[/quote']
:lol: :lol: :lol: :lol: Τελικά όντως εσύ φταις! :twisted: :twisted: :twisted:
Σε τρώνε τα χεράκια σου έ??? :lol: :lol: :lol: :twisted:Τι έγινε ρε παιδιά' date=' λίγο έλειψα και σκάσανε οι ατομικές??...
[/quote']
Τί να συνεχίσω τον ύπνο; Μωρέ μου το είπες αλλά ποιος άκουγε την μανουλίτσα μου μετά; :lol: :lol: :lol:Δεν στο είπα;; :wink:Χα εμένα με έχει ζητήσει ραντεβού!
Ωχ με πιάσανε! :lol: :lol: :mrgreen:Σε τρώνε τα χεράκια σου έ??? :lol: :lol: :lol: :twisted:Τι έγινε ρε παιδιά' date=' λίγο έλειψα και σκάσανε οι ατομικές??...
[/quote']
Εντάξει για τους Green Day ούτε εγώ συμφωνώ πως είναι ίνδαλμα... ούτε ότι έχουν βγάλει τίποτα το αριστουργηματικό. Για άλλον όμως μπορεί να σημαίνουν πολλά.vandergraaf αγορι μου σβησε οποιαδηποτε μουσικη γνωση εχεις απτο μυαλο σου και τοτε ισως και εσυ καταφερεις να γραψεις κανενα αριστουργημα σαν τους green day.
αν διαβασεις την σειρα των posts θα δεις πως χαθηκε ο ελενχος στην κουβεντα την στιγμη που χαθηκε ο σεβασμος.Αλλά βρε φίλε White γι'αυτό ακριβώς το άφησα απ'έξω από το post μου για να μην συνεχιστεί η ένταση........ Στο ένα συγκρότημα διαφορά θα κολλήσετε τώρα?... :wink:
Είπα την γενική μου άποψη στο προηγούμενο μεγάλο post. Για τα υπόλοιπα είναι δικό σας θέμα. Πραγματικά δεν θέλω να συμμετέχω... ζητώ συγνώμη...αν διαβασεις την σειρα των posts θα δεις πως χαθηκε ο ελενχος στην κουβεντα την στιγμη που χαθηκε ο σεβασμος.Αλλά βρε φίλε White γι'αυτό ακριβώς το άφησα απ'έξω από το post μου για να μην συνεχιστεί η ένταση........ Στο ένα συγκρότημα διαφορά θα κολλήσετε τώρα?... :wink:
και στην τελικη οι green day ειναι μια χαρα μπαντα για το ειδος και την χρονικη περιοδο που εγινε γνωστη.
Φασίστα!! :lol: :lol: :lol:Εγώ πάντως προτείνω να κάνουμε ban τον Ιάσωνα!!! ¶κου να ανοίξει τέτοιο thread! Αυτός φταίει για όλα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :roll:
Hσύχασα τώρα :roll: :roll:σου φαίνεται.... σου φαίνεται 8)
Ωχ, έκανα μαλακία ε;;; Καρφώθηκα :lol: :lol: :lol:Φασίστα!! :lol: :lol: :lol:Εγώ πάντως προτείνω να κάνουμε ban τον Ιάσωνα!!! ¶κου να ανοίξει τέτοιο thread! Αυτός φταίει για όλα!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8) :roll:
Κάνεις μεγάλο λάθος φίλε.Ban εσένα θα κάνουμε που τολμάς να αμφισβητείς την σοβαρότητα του θέματος :lol: :lol:
Είμαστε καμμένοι ή μου φαίνεται;;
(μην ακούτε τις βλακείες που λέω' date=' μόλις είδα το A Christmas Carol και μου έχει κολλήσει ένα ηλίθιο χαμόγελο και η χαρουμενίαση που δείχνει στο τέλος :lol: :lol: :lol[/quote']
That's the spirit!! :wink: