Εχει τρελαθεί ο κόσμος; Τι τιμές είναι αυτές στις αγγελίες; Περιμένουν να πουλήσουν;

Guys, τις διαμαρτυριες περι τιμων κλπ εγω τις ακουω βερεσε. Η αγορα επιβαλλει τις τιμες και κανεις δεν σε υποχρεωνει να αγορασεις. Το ιδιο ισχυει για τις κιθαρες, για το ταξιδι στη Μυκονο η για το real estate. Αν κερδοσκοπεις η ιδια η αγορα θα πεταξει εξω. Αν τα βαλαντια σου δεν ειναι για Μυκονο μην διαμαρτυρεσαι που δεν μπορειςνα πας. Και βεβαια στο real estate μια και αναφερθηκε, δεν θυμαμαι κανεναν να διαμαρτυρεται οταν την δεκαετια 2010 νοικιαζες 4αρι στο Κολωνακι με 600€ ή γκαρσονιερα με 350€, και οι ιδιοκτητες πληρωναν το διπλασιο του εισοδηματος σε ΕΝΦΙΑ και παρελαμβαναν φεσια σε δεη ευδαπ ΟΗΕ κλπ.
Εκει που εχει οντως νοημα η διαμαρτυρια ειναι οταν τα services δεν ανταποκρινονται στις ζητουμενες τιμες ή οταν οι συμπεριφρες των συναλασσομενων ξεπερνουν καποια στανταρντ καλων πρακτικων.

Αν τα βαλαντια σου δεν ειναι για Μυκονο μην διαμαρτυρεσαι που δεν μπορειςνα πας.
Το ξέρω. Εγώ που δεν πολεοδομω αυθαίρετα και δε φοροδιαφεύγω και δεν είμαι μεγαλοαθλητής, σταρ, πρεζέμπορος, σωματέμπορος, οπλέμπορος, μεγαλοφακελάκιας, κυκλωματάκιας βιομήχανος και μεγαλοεπιχειρηματίας που έχω ορδές εργαζομένων που τους ταϊζω με ψίχουλα και τους πετάω στο δρόμο όποτε θέλω κ.α., δεν μπορώ να πάω εκεί. Γι αυτό και δε διαμαρτύρομαι καθόλου. Πάω όπου μου αφήνουν ελεύθερα γύρω στην Αττική με τη χιλιομπαλωμένη καρέκλα και την κινέζικη ομπρέλα με το σαράβαλο που ούτε λάδια δεν του αλλάζω τακτικά και κοιτάω τουλάχιστο να έχω καλή παρέα, να μη γκρινιάζει.
:ROFLMAO: Και εγώ την κλάψα δε την μπορώ. Αμα δω υπερβολική τιμη, εγώ κάνω την προσφορά μου και αμα δεν τη δώσει κακό στον εαυτό του κάμει, όχι σε εμένα. :ROFLMAO:

:ROFLMAO: Και εγώ την κλάψα δε την μπορώ.

Ρε συ ΠΕΙΝΑΩ μην τα γράφεις αυτά έτσι απότομα 😅

Απορώ πως την βρίσκετε με τα άκρα...
Δηλαδή η ζωή είναι ή αστακομακαρονάδα στη Μύκονο ή χίπης στην ψάθα ;
Ή Custom Shop ή Χάρλεϊ Μπέντον;

Δηλαδή εσύ σαν νοσηλευτής νιώθεις αδικία που το κακό σύστημα δεν σου επιτρέπει να πας στο..... Nammos;

Μια χαρά τα έθεσε ο fenderiarhs περί αγοράς και φυσικά όλα αυτά ισχύουν και στις μουσικές αγγελίες

Υ.Γ. Πες απλά ότι σου έπεσε βαριά η 6η θέση χθες και άσε τη μίρλα😅

Οι διαπραγματεύσεις για κιθάρες είναι σκληρές.:ROFLMAO:
Εγώ κάνoντας νεγκοσιέσιονς για 54αρα Strat. :LOL:

Attachments

• 3_n.jpg
    3_n.jpg
    574.4 KB · Εμφανίσεις: 0
Last edited:
Δηλαδή η ζωή είναι ή αστακομακαρονάδα στη Μύκονο ή χίπης στην ψάθα ;
Δεν είμαι νοσηλευτής, ήμουν διασώστης. Τώρα είμαι logistics manager. Ακολουθώ το πνεύμα της εποχής να μη σαπίζουμε σε μία θέση και δια βίου να εκπαιδευόμαστε για ένα καλύτερο ξεροκόμματο, διότι όσα και να παίρνεις αυτά που πρέπει να δίνεις για να συντηρείς ότι είχες αποκτήσεις γίνονται με το μήνα, πάντα περισσότερο. Το 2005 θυμάμαι πήγα στο ΝΑΜΜΟS και ήμουν μισθωτός και "δεν τα φάγαμε μαζί". Πρέπει να κάνετε ένα revision του αφηγήματός 😀ότι "κάτι κάνουμε λάθος". Μάλλον, εδώ που είμαστε, κάτι κάνουμε πιο ηθικά τουλάχιστο από τους άλλους και αυτό .............μας περιορίζει. 😀 Την έκτη θέση την ανέφερα στα POST και το έχω επισημάνει. Το thread είχε συνέχεια. 😀

Σε συμφέρει να μπορούν πάντως οι νοσηλευτές με αυτά που κάνουν να μπορούν να αποφορτίζονται μια φορά στο τόσο κάτι καλύτερα, γιατί σε τέτοιους θα καταλήξεις 😀 όταν θα έχει ο καθένας αναλάβει εκατό κλίνες στη βάρδια να αναλάβει και θα πρέπει αντίστοιχα να ξεσκατώνει, να αλλάζει φάρμακα και πόσα άλλα μαζί με τον αποκλειστικ'ο που θα πληρώνεις, και πίστεψέ με, τους θέλεις ευχαριστημένους και ψυχικά υγιείς.
Ναι, θα έπρεπε μετά από αυτά που έχουν προσφέρει ΟΛΟΙ τους στο νυχτομεροκάματο του τρόμου να τους πληρώνουν με κρατικά έξοδα ΜΥΚΟΝΟ τουλάχιστο 2 φορές το χρόνο από το να τα τρώνε σε άλλες.... αριστείες. Εγώ αυτό πιστεύω.

Δε χρειαζεται να ειναι προσιτα ολα τα μερη σε εναν τουριστικο προορισμο σαν την Ελλαδα, αν ειναι να τα αρπαξεις απο τους εχοντες καλο ειναι να υπαρχουν και τα αντιστοιχα ακριβα κοζια.

Προβλημα ομως υπαρχει οταν και οι προσιτες λυσεις ειναι απροσιτες :ROFLMAO: για εναν σκληρα εργαζομενο. Αν δεν υπαρχουν σοβαρες αποδοχες δεν υπαρχει και σοβαρο κινητρο, και τα παιρνει ολα ο διαλας. Ειναι βεβαια θεμα παραγωγικοτητας, αν απλα τρεχεις περα δωθε σε στυλ ραβε ξηλωνε και δεν παραγεις πλουτο δεν μπορει να υπαρχει και σοβαρη αμοιβη, αλλα δουλειες οπως του τομεα της υγειας θα πρεπει να αμοιβονται αξιοπρεπως, αλλιως να το κλεισουμε το μπ@@ρδ€λο μας.

Δε χρειαζεται να ειναι προσιτα ολα τα μερη σε εναν τουριστικο προορισμο σαν την Ελλαδα, αν ειναι να τα αρπαξεις απο τους εχοντες καλο ειναι να υπαρχουν και τα αντιστοιχα ακριβα κοζια.

Προβλημα ομως υπαρχει οταν και οι προσιτες λυσεις ειναι απροσιτες :ROFLMAO: για εναν σκληρα εργαζομενο. Αν δεν υπαρχουν σοβαρες αποδοχες δεν υπαρχει και σοβαρο κινητρο, και τα παιρνει ολα ο διαλας. Ειναι βεβαια θεμα παραγωγικοτητας, αν απλα τρεχεις περα δωθε σε στυλ ραβε ξηλωνε και δεν παραγεις πλουτο δεν μπορει να υπαρχει και σοβαρη αμοιβη, αλλα δουλειες οπως του τομεα της υγειας θα πρεπει να αμοιβονται αξιοπρεπως, αλλιως να το κλεισουμε το μπ@@ρδ€λο μας.
Ας βγάλουν όλους τους νοσηλευτές από τα ιδιωτικά και τα δημόσια νοσοκομεία και ας τους πάνε στα χωράφια και τις φάρμες να παράξουν. :ROFLMAO: Και αν πάνε όλα καλά, η επόμενη γενιά νοσηλευτών θα μπορέσει να πάει μια φορά και αυτή να ξεκουραστεί στη Μύκονο. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Πρέπει να κάνετε ένα revision του αφηγήματός 😀ότι "κάτι κάνουμε λάθος".

Δεν υπάρχει κανένα αφήγημα,παρά μόνο η πραγματικότητά που θέλει έναν νοσηλευτή να μην μπορεί να απολαμβάνει χλιδατες υπηρεσίες.
Όπως δεν απολαμβάνει και σε καμία χώρα του κόσμου

Και εγώ σαν δάσκαλος κιθάρας δεν μπορώ να έχω Ferrari.
Αν θέλω πρέπει ή να πάψω να είμαι δάσκαλος κιθάρας και να κάνω κανένα ριφιφι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο
ή να γίνω κιθαροinfluencer και να κάνω και καμιά τοποθέτηση προϊόντος

Δεν υπάρχει κανένα αφήγημα,παρά μόνο η πραγματικότητά που θέλει έναν νοσηλευτή να μην μπορεί να απολαμβάνει χλιδατες υπηρεσίες.
Όπως δεν απολαμβάνει και σε καμία χώρα του κόσμου

Και εγώ σαν δάσκαλος κιθάρας δεν μπορώ να έχω Ferrari.
Αν θέλω πρέπει ή να πάψω να είμαι δάσκαλος κιθάρας και να κάνω κανένα ριφιφι και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο
ή να γίνω κιθαροinfluencer και να κάνω και καμιά τοποθέτηση προϊόντος
εχουμε μεγαλύτερες προσδοκίες γιατί ξέρουμε που πάνε τα λεφτά και γιατί δεν μπορούμε να πάμε κάπου όπως πηγαίναμε καλά και άλλα ΨΕΜΑΤΑ που αραδιάζουν κάποιοι κρατούντες τα οποία δεν μας γεμίζουν ενοχές ούτε μας κάνουν να σκύβουμε το κεφάλι. Θα γυρίσει ο τροχός και θα μαμήσει και ο φτωχός που πάνω του στήνεται πάρτι στο Nammos. :mad: :ROFLMAO::p:p:mad:

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back