Προφανώς στα μέτρα που έλαβα για τους χάκερς απέκλεισαν και κάποιες διευθύνσεις.Από χθες δε μπορώ να δω το ΝΟΙΖ από το σπίτι μου!!! Μπαίνω και μου δείχνει κενή σελίδα!!! Όλα τα υπόλοιπα sites παίζουν κανονικά!
Προφανώς στα μέτρα που έλαβα για τους χάκερς απέκλεισαν και κάποιες διευθύνσεις.Από χθες δε μπορώ να δω το ΝΟΙΖ από το σπίτι μου!!! Μπαίνω και μου δείχνει κενή σελίδα!!! Όλα τα υπόλοιπα sites παίζουν κανονικά!
Όσοι αντιμετωπίζουν το πρόβλημα αν μπορούν να δουν το IP address τους και να μ'ενημερώσουν θα λυθεί το πρόβλημα' date=' ενώ θα μας κάνετε και μεγάλη χάρη.[/quote']
ΌΧΙΙΙ ΜΗΗΗΗ !!! Είμαι αθώος yameth! Μη με μπλοκάρεις!!! Δεν είμαι εγώ ο hacker!!!
Χθες με το που επέστρεψα σπίτι, άνοιγε κανονικά το NOIZ. Μάλλον βγήκα από τη "μαύρη λίστα"...
Παιδιά εκτός αυτού' date=' υπάρχει ένα πρόβλημα στο οποίο δε μπορώ να βρω εξήγηση:
Από χθες δε μπορώ να δω το ΝΟΙΖ από το σπίτι μου!!! Μπαίνω και μου δείχνει κενή σελίδα!!!
Όλα τα υπόλοιπα sites παίζουν κανονικά!
[/quote']
Και γω είχα αυτό το πρόβλημα για αρκετές μέρες και αυτή, αλλά και την προηγούμενη βδομάδα...