EHX Big Muff PI

jimvla

Νέο μέλος
Πόντοι
1
Γεια σας παιδιά....θελω να μουπειτε την γνωμη σας για το συγκεκριμένο πετάλι...μπορω να το χρησιμοποιήσω μόνο του ως distortion η θα χρειαστώ ενίσχυση...για τι είδη μουσικής προβλέπεται?

Sent using Tapatalk

Κατά τη γνώμη μου είναι τρομερό πετάλι για πολλά είδη. Γι' αυτό είναι και κλασικό.

τι να σου πω...γουστα ειναι αυτα. εμενα ας πουμε δεν μαρεσει καθολου....το μονο fuzz που μπορει να μου αρεσει (το περιμενω οποτε μονο απο βιντεακια το εχω ακουσει) ειναι το FZ-10 της Biyang που ειναι και τζαμπα...

https://www.youtube.com/watch?v=owhi_THmhm0

Παντως τα fuzz δεν ειναι distortion. Προσωπικα μαρεσουν μονο για solo και onestring ρυθμικα. Στα ακορντα μου κανει καπως λασπωμενο.....

.για τι είδη μουσικής προβλέπεται?
Μπορει να χρησιμοποιηθει σε διαφορα ειδη αναλογα.Εσυ για τι ειδος το θες?

aenimal είπε:
Στην αρχη ηταν ενα "απλο" fuzz τωρα εγινε τουμπανο!  8)

Το ίδιο ισχύει για τον μπασίστα μας, ο οποίος σε άλλη μπάντα είναι κιθαρίστας. Το είχε, το μίσησε, το έδωσε. Το θεωρεί "ανεξέλεγκτο".

Και επίσης θα συμφωνήσω, τα Fuzz δεν είναι Distortion, και αν θες να παίζεις ακκόρντα με αυτό θα είναι αρκετά λασπωμένο - εγώ δεν μπορώ να ξεχωρίσω εύκολα τον ήχο από τις λεπτότερες χορδές αν παίξω ακκόρντο. Αλλά όπως λέει ο kkmspm σε σόλο και σε one-string ρυθμικά θεωρώ ότι είναι πολύ ωραίο.

ξεχασα να σου τονισω οτι τa fuzz καθονται πανω σε καθαρο καναλι ενισχυτη...δλδ δεν κανει για μπουσταρισμα/χρωματισμα σε gain καναλι....

Το deluxe στο βιντεο ακουγεται πολυ καλο αλλα δεν το εχω δοκιμασει ποτε....

Αυτα που λεω τα εχω δει στο big muff, στο fuzz face(red), το danelectro και ενα της boss....

Οτι ειπαν τα παιδια παραπανω και να προσθεσω πως αν εχεις στο μυαλο σου μεταλιες με palm mutting ξεχασε το.

Για σολο σε ροκιες διαφορων ειδων ειναι το αγαπημενο μου!Οπωε επισης και για stoner φαση.

Το πρώτο πετάλι, που είχα αγοράσει, πριν πολλά πολλά χρόνια ήταν το little big muff.

Για alternative/indie/stoner φάση (και όχι μόνο, έτσι;) είναι περισσότερο από τίμιο για τα λεφτά του.Το έπαιζα και με ένα treble booster από μπροστά και είχα λίγο περισσότερη ευκρίνεια στις συγχορδίες.

Γενικά, είναι ένα πετάλι, που μπορείς εύκολα να βρεις στα κιθαρομάγαζα, για να αγοράσεις (και να δεις ο ίδιος, αν σου κάνει), ενώ, συχνά πυκνά, εμφανίζεται στις αγγελίες (ώστε να το αγοράσεις φτηνότερα).

Τώρα, όπως ήδη αναφέρθηκε, καλό θα ήταν να μας γράψεις και τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου, καθώς και το μουσικό είδος, που θέλεις να κινηθείς, αλλά, αν ψάχνεις για φτηνό, all around fuzz, you can't go wrong με το muff.  ;)

Είχα πριν 2 χρόνια την τύχη να επισκευάσω και να δοκιμάσω αυτό στη φώτο. Το αγάπησα πραγματικά.

PC280646.JPG

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back