Room101 είπε:Εχω 4 λεξεις και 4 αριθμους: Μι Ντο Σολ Ρε και 1 6 3 7!!! Ετσι, τα χιτ εχουνε ονομα!!! Αχ ω ερωτας δε κρυβεται!! Μπραβο γειτωνα!!!
χαχαχα...σωστοοοοος.... 8) 8) 8) 8)Room101 είπε:Εχω 4 λεξεις και 4 αριθμους: Μι Ντο Σολ Ρε και 1 6 3 7!!! Ετσι, τα χιτ εχουνε ονομα!!! Αχ ω ερωτας δε κρυβεται!! Μπραβο γειτωνα!!!
Ειναι η αγαπημένη μου στάση κιθάρας. Να καθομαι στην καρέκλα και να την στηρίζω στ χερούλι. Αν υπήρχε κανείς να με ταίζει ταυτόχρονα θα ήταν πολύ καλύτερα...trigga είπε:Ώρε μανάρι μ τι μίσος είναι αυτό με την κιθάρα στο τέλος?Βασικά ή μίσος είναι ή πολύ σφύξιμο........Μήπως να το ονόμαζες μια κλασσική μπαλάντα με γέφυρα τύπου τανγκό?
Καλός ο νεαρός....
Λές να αρχίσουν να με αγαπάνε εδω μέσα? Θενκς! Έβαλες μπάσο εσύ στο κομμάτι?kkaravolas είπε:Φίλε μου Λάμπρο νομίζω πως αρχίζεις και καταξιώνεσαι πλέον!! ;D
Ώραιος φίλε συνέχισε έτσι!
Δεν θέλω να την προσβάλλω και να την εκθέσω δημόσια... ;DΤετοιους αντρες γουσταρουν οι γκομενες ;D το εχεις πιασει το νοημα,ηρθε η στιγμη λοιπον να μας αποκαλυψεις και το ονομα της,για πια το εγραψες αντε λοιπον δεν θελω ντροπες!!
Χε! Ελπίζω να μην σε έμπλεξα παραπάνω!!! ;D ;D ;D ;Dlsega είπε:Ετσι απλά φίλε μπράβο....αφου έκανες την γυνάκα μου να χορεύει βραδιάτικα tango και εγω να παριστάνω το ταυρο τι να σου πώ....Χωρίς πλάκα έχει feeling και Passion βρε παιδι μου....πάντος σπάνια γράφουν έλληνες μουσικοί τέτοιο είδος...Μπράβο keep going
Σε ευχαριστώ φίλε! Εγώ πάντα το λεγα ότι είμαι μεγάλος κιθαρίστας, αλλα κανείς δεν με πιστεύει!!! ;D ;D ;D ;D ;DFatalK είπε:έλα ρε παιδάκι μουουου..>!!! ...πολύ καλή σύνθεση... 8)
μ@λέ@ σολάρα στο τέλος.! ..γ@μώ....
(σ.σ. σόρυ που στέκομαι περισσότερο στο σόλο στο τέλος, αλλά είμαι κιθαρίστας ρε γαμώτο :'( ;D!!!)
Σε ευχαριστω αλλα έχω! ;Dtrigga είπε:Λαμπροτζίτζη αύριο θα πάω σούπερ μάρκετ, θές κανα ψώνι?