- Πόντοι
- 1,058
Θα ήθελα να σας παρουσιάσω το πρώτο μας video clip που έγινε σε συνεργασία με την Κέλλυ Τσαγάκη-Ρεκλείτου και γυρίστηκε στο Garage του Studio μας στην Αμφιάλη.Όλα τα σχόλια είναι καλοδεχούμενα!
Αφού το λες εσύ μαέστρο των οβίνδεων κλιψ,το θεωρώ μεγάλο κομπλιμάν (γαλλική αξάν..) ;D ;DLK είπε:Ωραίον!
Ε ναι αυτό είναι πως να το πω πιο δεμένο ηχητικά, ομοιόμορφο.Ισως τελικά να ξαναβλέπατε το ρυθμικό κομμάτι σε αυτό μιας και πιστέυω θα έδινε γκάζια ,ένταση και καλύτερη σύνοχη σε όλο το τραγούδι.BillTrantos είπε:Ευχαριστώ πολύ gvour!!!
Γιάννη,η προσωπική μου γνώμη είναι ίδια με τη δική σου,στα lives το παίζουμε σε μια πιο hard rock version,απλά στις ηχογραφήσεις ο ρυθμικός κιθαρίστας πίστευε ότι αυτό το style θα ταίριαζε μιας και συνδυάζει τις επιρροές και των 2 μας.
https://soundcloud.com/eggxis/eggxis-inertia
Εδώ μπορείς να ακούσεις κάτι πολύ πιο κοντά στο ύφος μας!Σ'ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σου!!
Σ'ευχαριστώ πολύ φίλε Alexi!Το 3ο μας κομμάτι που ακόμα δεν έχει ηχογραφηθεί έχει μερικά στοιχεία από Trivium,αλλά με μια πιο progressive χροιά!alexi είπε:Γενικα καλό!
Συμφωνω με το οτι περιμενα να ακουσω και εγώ Killswitch/LOG/Trivium ρυθμικα μετα το intro...αλλα anyway...σας βγικε σε maiden/beach boys... ;D
Πολυ καλη δουλεια της κοπελιας! Θελει πολυ υπομονη το μονταζ που εκανε...
Κάποια στιγμή σίγουρα θα γυρίσουμε σε αυτό το κομμάτι!!Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σου!Johnny.T είπε:Ε ναι αυτό είναι πως να το πω πιο δεμένο ηχητικά, ομοιόμορφο.Ισως τελικά να ξαναβλέπατε το ρυθμικό κομμάτι σε αυτό μιας και πιστέυω θα έδινε γκάζια ,ένταση και καλύτερη σύνοχη σε όλο το τραγούδι.
Σ'ευχαριστούμε πολύ Δημήτρη!!!geodimitri είπε:Μπράβο Βασίλη σ' εσένα κι όλους τους συμμετέχοντες!!!
Πολύ ωραίο το βιντεοκλίπ και με άποψη.
Τα του κομματιού τα έχουμε συζητήσει και ξέρεις την άποψή μου. Πολύ με αρέσει αλλά άμα αλλάξετε τα ρυθμικά θα με αρέσει ακόμα περισσότερο.![]()