Έφυγε ο Portnoy από τους Theater. Τέλος εποχής;

yngwie_m

Νέο μέλος
Πόντοι
18
Μόλις είδα στο site της Roadrunner αλλά και στο site των DT ότι ο Portnoy αποχωρεί.

http://www.roadrunnerrecords.com/news/Mike-Portnoy-Announces-His-Departure-From-Dream-Theater-22063.aspx

Ένα μεγάλο πλήγμα για την μπάντα αυτή.

Σπάνιες οι περιπτώσεις kate me όπου η αλλαγή ενός μέλους είναι τελικά επιτυχής, π.χ. AC/DC.

Πιστεύω ότι θα αλλάξει η όλη λειτουργία της μπάντας ίσως προς το καλύτερο για κάποιους, γιατί αρκετοί μιλούσαν για τέλμα του συγκροτήματος.

Τέλος πάντων, κρίμα,κρίμα,κρίμα...

virgildonati.jpg

Στο Ασιατικό άνοιξε στο 2.20 και έχει ήδη υποχωρήσει κάτω απ'το 2.00.

;D ;D

Κατά τ'άλλα ακόμα στον επίλογο ο Iron Mike μας πρήζει με τον πελώριο εαυτό του. Και βέβαια ο μπαμπάς του είναι καλύτερος απ'τους δικούς μας. Είναι πιό ψηλός και έχει μεγαλύτερο αμάξι. ;D :D :P

H Ελλάδα στο ΔΝΤ, ο Portnoy την κάνει απ'τους Theater, βγαίνει νεο Karate Kid...

...βρε μπας και το 2012 όντως θα έρθει η συντέλια του κόσμου  ???

Προφανως είδε χρήμα με τους Avenged sevenfold και γλυκάθηκε.

Δεν νομίζω οι theater να διαλυθούνε.

Πάντως μύριζε πολύ η δουλειά, το περίμενα κάποια στιγμή.

Εγω όμως γιατί έχω την εντύπωση οτι o charlie Zeleny(drummer του rudess), θα χωθεί στους theater??

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Nordic είπε:
Δεν νομίζω οι theater να διαλυθούνε.
+1

Προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε ο portnoy  :P, περιμενω ανυπομονα να δω τον αντικαταστατη του στους Dream theater.

Είναι ξεκάθαρο οτι η μπάντα συνεχίζει, στη δήλωσή του αναφέρει καταρχάς οτι ΑΠΟΧΩΡΕΙ από τους Theater (δεν διαλύει τη μπάντα ως αρχηγός) και πιο κάτω γράφει οτι οι υπόλοιποι δεν ήθελαν να κάνουν break και αποφάσισαν να συνεχίσουν.

H o l l y  c r a p !!!!!  :-X :-X :-X

Βλέπω μία συνέντευξή του εδώ:

Last Mike Portnoy interview before leaving Dream Theater

Έχω πάθει σοκ...

Και δεν έχετε δίκιο ορισμένοι. Ακόμα κι αν συνεχίσουν, όποιος και να έρθει, ό,τι και γίνει, οι Dream Theater ΔΕΝ θα είναι ποτέ οι ίδιοι χωρίς τον Mike. Δεν είναι απλά ένας καταπληκτικός drummer, ήταν πάντα η ψυχή της μπάντας. Χωρίς αμφιβολία, προσωπικά για μένα, η αρχή του τέλους για τους DT._

Κρίμα, χίλιες φορές κρίμα...  :-[

Δεν είπε κανείς οτι θα είναι το ίδιο. Χαλαρά όταν ξεκουραστεί θα επιστρέψει και θα γίνει και reunion album/tour/dvd.

καιρος να μπει και κατι καινουριο στους D.T....!

καιρος να βρει και κατι καινουριο ο  M.P.........!

cyclops είπε:
Και δεν έχετε δίκιο ορισμένοι. Ακόμα κι αν συνεχίσουν, όποιος και να έρθει, ό,τι και γίνει, οι Dream Theater ΔΕΝ θα είναι ποτέ οι ίδιοι χωρίς τον Mike.
Αναμφίβολα. Δεν είναι σίγουρο όμως ότι οι DT χωρίς τον Portnoy θα είναι κάτι χειρότερο από αυτό που βλέπουμε από τη μπάντα εδώ και μερικά χρόνια (από το Train of Thought και μετά). Ομολογώ πάντως ότι δεν ευελπιστώ να φτάσουν πάλι τα μεγαλεία των 90's γιατί η αλήθεια είναι πως δεν φταίει μόνο ο Portnoy για το (όποιο) τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει οι DT.

Δεν είναι απλά ένας καταπληκτικός drummer, ήταν πάντα η ψυχή της μπάντας. Χωρίς αμφιβολία, προσωπικά για μένα, η αρχή του τέλους για τους DT._
Για το ότι πιθανότατα ήταν η βασική driving force των DT, συμφωνώ.

Για το επίπεδό του ως drummer... δεν ξέρω. Δεν είμαι drummer για να εκφέρω κάποια σημαίνουσα γνώμη αλλά αυτά που παίζει τα τελευταία 8-9 χρόνια μου μοιάζουν σαν διαρκής (και κάπως φλύαρη) επανάληψη όσων είχε παίξει τα προηγούμενα 15 - πολλά από τα οποία ήταν εξαιρετικά εδώ που τα λέμε. Δεν ξέρω αν αυτό είναι a priori κακό βέβαια, προσωπικά με απωθεί. Αλλά όχι περισσότερο από το image του. Αυτό το σιχαίνομαι πραγματικά... >:(

Χαλαρά όταν ξεκουραστεί θα επιστρέψει και θα γίνει και reunion album/tour/dvd.
+1

Κρίμα.

Είναι δεδομένο ότι οι Dream Theater δεν θα είναι ποτέ οι ίδιοι χωρίς τον Portnoy.

Εγώ θα ήθελα όμως να πω και κάτι άλλο.Γιατί όλοι πιστεύουν ότι οι Dream Theater είναι σε τέλμα?Ποιό ακριβώς είναι το τέλμα του Systematic Chaos?Ποιό ακριβώς είναι το τέλμα όταν κάνουν tour με τους Iron Maiden στην Αμερική(αν θυμάμαι καλά…)?

Εγώ το μόνο που βλέπω είναι μουσικούς να συνθέτουν κομμάτια που ελάχιστοι παγκοσμίως έχουν την δυνατότητα να συνθέσουν και να εκτελέσουν.Και ναι εμένα μου αρέσουν(σε άλλους όχι, είναι απόλυτα φυσιολογικό).Πάνω από όλα μου αρέσει που πάντα προσπαθούν για κάτι καινούργιο.Ακόμα και αν δεν το καταφέρνουν δεν νομίζω ότι αυτό είναι κακό εφόσον είδη το έχουν καταφέρει τόσες φορές στο παρελθόν.Δεν γίνεται να είσαι συνέχεια ακμαίος.Μήπως τελευταία κρίνονται από τα media και από όλους γενικότερα πιο σκληρά από ότι αξίζουν?

Αν οι D.T είναι σε τέλμα τότε οι υπόλοιποι τι είναι?

yngwie_m είπε:
Σπάνιες οι περιπτώσεις kate me όπου η αλλαγή ενός μέλους είναι τελικά επιτυχής, π.χ. AC/DC.
Θεωρώ ότι κάνεις τεράστιο λάθος σ'αυτή την εκτίμησή σου. Το αντίθετο ακριβώς έχει συμβεί απείρως περισσότερες φορές.  ;)

nexarulhu είπε:
+1

Προσωπικα δεν μου αρεσε ποτε ο portnoy  :P, περιμενω ανυπομονα να δω τον αντικαταστατη του στους Dream theater.
O portnoy δεν είναι ενας τυχαίος drummer.

Είναι απο τους πιο δημιουργικούς drummer.

Ο αντικαταστάτης να είσαι σίγουρος ότι θα είναι κάποιος που θα έχει επηρεαστεί απο τον mike.Aκόμα και ο charlie zeleny, που τον θεωρώ πιθανό αντικαταστάτη δηλωνει fan portnoy.

Πάντως σίγουρα θα έχει ενδιαφέρον ο επόμενος δίσκος των theater.

Προσωπική μου εκτίμηση είναι ο Μike γλυκάθηκε πολύ από το χρήμα ,απο τους avenged sevenfold που πουλάνε τρελα στην πιτσιρικαρια..Όπως επίσης το να τρέχεις για 4 μπαντες, είναι ιδιαιτερα χρονοβόρο και δύσκολο έως και αδύνατο.

Εγώ τους παρακολουθω χρόνια και πιστεύω και εγώ οτι δεν εχουν κάνει κοιλιά!!!(η λέξη τελμα είναι πολθπλοκη για μενα!!! ;D)

Αλλά μάρεσε που φέυγει ο πορτνοι για να δούμε και μιά ανανέωση που για μένα, μουσικά,  θα έχει πιο πολύ ενδιαφέρον απο το να βγάζανε απλά ενα καινούριο δίσκο!

Όπως επίσης πιστευω οτι ο Mike είναι ένας και θα τον αναζητήσουνε πάλι και θα έχουμε και κάπια στιγμή reunion ή τουλάχιστον μια μουσική συνάντηση για να θυμηθούμε τα παλιά!!!

:o ;D :D ;) :) :P

δεν έφευγε η λαμπρινή καλύτερα; έτσι τουλάχιστον θα είχαν περισσότερες ελπίδες να καλυτερεύσουν.

Το τέλμα που έχουν φτάσει πιστεύω είναι ολοφάνερο.. Ενώ παλιά η δημιουργικότητα και η πώρωση γιαυτό που έκαναν ήταν η προτεραιότητα, τα τελευταία χρόνια είχε γίνει σχεδόν εμμονή να κερδίσουν όλο το εύκολο μέταλ κοινό το οποίο τους έφερε και μεγαλύτερη εμπορική επιτυχία. Άλλαξαν οι ισορροπίες!

Όσο για τον μάικ... Νομίζω πως τον πιστεύω γιατί όντως είχε καεί από την όλη φάση.. Όπως κάηκε και ο πετρούτσι αλλά δεν το έχει καταλάβει ακόμα...

(να διευκρινίσω ότι δεν είμαι εχθρός της μπάντας και ότι εχω καεί στο παρελθόν ακούγοντας θίατερ. Απλά τον τελευταίο καιρό μου φαινόταν ότι ούτε οι ίδιοι δεν σέβονταν το παρελθόν τους...)

Nordic είπε:
Προσωπική μου εκτίμηση είναι ο Μike γλυκάθηκε πολύ από το χρήμα ,απο τους avenged sevenfold που πουλάνε τρελα στην πιτσιρικαρια..Όπως επίσης το να τρέχεις για 4 μπαντες, είναι ιδιαιτερα χρονοβόρο και δύσκολο έως και αδύνατο.
Απ' όσο ξέρω ο Portnoy συνεργάστηκε στους Avenged Sevenfold ως έκτακτο μέλος, οπότε δε νομίζω ότι μες τα επόμενα πλάνα του θα μπορούσαν να είναι οι κατά τ' άλλα αδιάφοροι Avenged Sevenfold.

Έχει ακόμα και το supergroup των Transatlantic, οπότε ποιος ξέρει;

Όπως και να χει είναι ένα ενδιαφέρον νέο και δεν με αφήνει και εντελώς αδιάφορη το ποιες θα είναι οι επιλογές και επόμενες κινήσεις που θα κάνει. Πραγματικά μόνο τυχαίος δεν είναι ο Portnoy.

Για τους Dream Theater θα έλεγα τεράστιο ψέμα αν έλεγα ότι έχω ασχοληθεί έστω κ ένα λεπτό μετά το Scenes from a memory. Ήδη με κούραζαν αρκετά σαν μπάντα, και τώρα πόσο μάλλον που έχω άλλα τόσα πράγματα που θα με ενδιέφερε πολύ περισσότερο να ακούσω αντί αυτών.

Καλημέρα! Όσοι είστε fans των theater μην ανησυχείτε,τον Mike θα τον αναπληρώσει ο Ulrich!Όλοι απολαύσαμε τις ρυθμικές του ικανότητες τον Ιούνιο στο sonisphere ;D ;D

Έτσι κ αλλιώς τη θέση του επιχειρηματικού μυαλού μπορεί να την καλύψει επάξια! Μήπως να πήγαινε κ ο mike στους 'tallica να αγιάσουμε?? ;D

Χιούμοοοορ!!!

Τελος για αλλο ενα ακομα συγκρότημα... >:(

Οποιος και να έρθει...δεν θα υπαρχει το ιδιο vibe...

η τεχνικη τους ηταν τοσο καλη ΛΟΓΟ της χημειας τους...παντα ετσι ειναι σε καθε συγκροτημα...Δεν πα να'σαι ο shredder...αρχιμανδριτης...Αν δεν κολλας με τους αλλους...it's a waste of time and soul...

τι γινεται φετος ρε!!!!?!??...οι oasis...τωρα οι theater...who's next????

Trending...

Νέα θέματα

Back