THEOD είπε:
Σίγουρα δεν είσαι jazz μουσικός άλλα με τις γνώσεις , αισθητική και φαντασία έχεις γράψει ένα πολύ καλό jazz αυτοσχεδιασμό
Ευχαριστώ! Πάντως αν δεν είχε το τρομπόνι, ΠΟΛΥ αλλιώς θα ακουγόταν! ... Άλλα, ναι, θεωρώ ότι βγήκε καλό, αν και παράξενο τελικά.
Εκείνο το διαόλι στο βάθος (σαν κακολαδωμένη κούνια στη παιδική χαρά) με τις δύο νότες, είναι τόσο εκνευριστικά επίμονο που έχω την εντύπωση πως μου άρεσε.
Θα έκλεινα το κομμάτι με αυτές τις δύο νότες να σβύνουν..... ;D
Χε... έπρεπε να λουπάρει (αυτό δε λουπάρει έτσι ως έχει, αλλά αν το κλείσεις εκεί που κλείνει, λουπάρει μια χαρά τελικά με λίγες αλλαγές στην αρχή)...
Το έβαλα ΜΕΤΑ, γιατί ήθελα κάτι σπαστικό εκεί μέσα στο χαμό με τα ντραμς, το μπάσο και το πιάνο...
Κατά τα άλλα ας μιλησουν αυτοί που ξέρουν από μουσική.
Ενώ εσύ δε ξέρεις; Χε8ε μας ρε Κώστα. Μια χαρά μουσικός και παίκτης είσαι!
Πες τα ρε γ@μώτο!
Νικόλα είναι καιρός νομίζω να καταλάβεις ότι εσύ και η Jazz έχετε συναντηθεί και πίνετε καφέ, αλλά απλά δεν το έχεις πάρει χαμπάρι.
Ωραίο το κομμάτι!
χαχαχα! Πέραν του ότι δε πίνω καφέ, εξακολουθώ να την φοβάμαι, λόγω του ότι πολύ απλά αν με βάλεις να παίξω σόλο (με έχεις ακούσει ποτέ; ) θα βγει μάπα το καρπούζι! + το ότι απο τζαζ θεωρία είμαι στο 0! Πολύ απλά. Ντάξ' ξέρω τι είναι 9ες, 13ες added note chords κλπ, αλλά τις χρησιμοποιώ με κλασσικές έννοιες...
Τέλος πάντων, παιδιά χαίρομαι που σας άρεσε! (Ελπίζω σύντομα να ποστάρω κανονικό τραγούδι for once! ;D)