E-MU 1212m vs ESI Juli@

Warlord

Νέο μέλος
Πόντοι
6
παιδες ενδιαφερομαι να αγορασω μια απτις 2..οι καρτουλες ειναι στην ιδια τιμη με πανω κατω τα ιδια I/O..ποια απτις 2 προτεινετε? θα χρησιμοποιηθει βασικα για τα παντα, για music recording, music playback(mp3), movies κ games(τα surround k eax δεν μενδιαφερουν, παντα Stereo θα παιζει.., αρκει να παιζει κ με games χωρις προβληματα)

ευχαριστω :)

ξεχασα ναναφερω οτι θα συνδεθει με optical με τα Logitech z5500 (5.1) μου.

κανεις? :(

μπορειτε να μου προτεινετε κ σεις κατι εως 150ε στο ιδιο στυλ..(αρκει ναχει σιγουρα MIDI IN k Optical Out)

(YΓ: εχω μια terratec dmx6fire LT, θα δω ουσιαστικη διαφορα στην ποιοτητα ηχου κ ηχογραφησης?)

μα ρε συ αντωνη δε θελω 5.1 καρτα...

stereo ειπα θελω απλα θα την βαζω πανω στα logitech κ θα τα ρυθμιζω Stereo x2 ;)

το ιδιο εχω κανει κ με τη καρτα πουχω τωρα παρολο πουναι 5.1

Καλά σκέφτεσαι για αυτές τις 2 για να τις έχεις σε Logitech ηχεία;

σιγουρα μιλαμε για multimedia/pc ηχεια κ οχι studio monitors, αλλα ειναι κ των 320+ ευρω στα 505W RMS με πολυ καλα χαρακτηριστικα..(τα top αυτη τη στιγμη για pc)

γιατι ομως δεν απαντατε στην ερωτηση μου? :)

Γιατί προσωπικά το θεωρώ χαζό να πάρεις αυτές τις κάρτες για Multimedia και να τις συνδιάζεις με αυτά τα ηχεία.

Είναι για recording και όχι για ταινίες και παιχνίδια. Για αυτά μείνε με την προηγούμενη.

Ίσως γιαυτό και δεν απαντά και κανείς

μα ρε συ για recording την θελω ΚΥΡΙΩΣ, απλα να μπορεις να δεις κ movie,mp3 σε καλη ποιοτητα ηχου STEREO κ να μπορεις να παιξεις κ games STEREO χωρις προβληματα ή κακη ποιοτητα..

παρε μια Audigy ZS 2 κανει καλη δουλεια την εχω δουλεψει και νομιζω οτι ειναι αυτο που θες αλλη φαση απο EMU και ESI αλλα αυτες οι καρτες

είναι για recording και όχι για ταινίες και παιχνίδια

Ίσως είναι λίγο ανούσιο που συνεχίζω το θέμα (μιας και έληξε όχι τίποτα άλλο)

αλλά γιατί οι κάρτες που αναφέρονται δεν κάνουν για παιχνίδια και ταινίες. Λίγο παράξενο μου φαίνεται.

Δεν είναι ότι δεν κάνουν ακριβώς, αλλά είναι πολύ ακριβές για να τις πάρει κάποιος περισσότερο για ταινίες και Multimedia και δευτερευόντως για recording. Γιατί να σκάσεις τόσα λεφτά για να πάρεις κάτι που θα το έχεις ευνουχισμένο;

Monitors λέμε τα ηχεία τα οποία αποδίδουν flat ήχο....ΤΑ μόνιτορς είναι αυτοενισχυόμενα, δηλαδή μια μπρίζα το καθένα, και διαφέρουν σε όλα τα σημεία απο τα logitech ακριβώς για να σου δώσουν την πληροφορία που ακριβώς χρειάζεσαι στν μίξη και παραγωγή του κομματιού σου.

Αυτο σημαίνει οτι με τα logitech όποια κάρτα και να πάρεις, δεν θα βγάλεις το αποτέλεσμα που θα περίμενες...απο μια κάρτα recording ή απο μια κάρτα multimedia...

Η multimedia κάρτες είναι για άλλη χρήση και μάλιστα απορώ γιατί κυκλοφορούν μιας και όλες οι motherboard's έχουν γαμάτες κάρτες ήχου....(για multimedia) σε όλες αυτές υπάρχει ένα μικρό jack in για να βγάλεις τα ηχεία σου... Τα logitech μικρό καρφί δεν έχουν? Τα μόνιτορς έχουν 2 εξόδους είτε σε καρφί είτε se XLR...Καταλαβαίνεις ότι μπαίνουν σε άλλες κάρτες ήχου όπως η esi και οι emu...

επομένως μια σπαταλάς λεφτά...

αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα πρόγραμμα και αμα θέλεις midi παίρνεις κανα usb midi adaptora και ησυχάζεις

boukaw οι συγκεκριμενες που ανεφερα δεν ειναι ακριβες για multimedia.γιατι αν θες πραγματικα multimedia(ως προτευον, και recording δευτερευον) πρεπει να σκασεις 210ε minimum για την x-fi fatality.. μη μιλησω για την elite-pro. ενω κ οι 2 καρτες του θεματος κοστιζουν 150ε..απλα εγω ζητησα το ακριβως αναποδο.. ΚΥΡΙΩΣ recording.

τωρα το θεμα ομως των ηχειων οπως ανελυσε κ ο not_guilty με σταματαει στο να προβω τελικα στην αγορα. παντως not_guilty τα logi με οptical θα τα συνεδεα...επισης η συγκεκριμενη ESI θποστηριζει 5.1 Dolby Digital μεσω των ψηφιακων εξοδων της..οποτε να κ τα Multimedia εδω..

την ίδια δουλειά θα κάνεις...

ότι και να κάνεις

(τα Logitech είναι bottleneck)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα