δεν υπάρχει value for money για αυτές τις εταιρίες....hampis είπε:Ενταξει εαν κρίνω απο ενα collector's series maple ταμπουρο που εχω η ποιοτητα φαινεται και ακουγεται απο μακρια.Αλλα κοντα 3 χιλιαρο κατ'ελαχιστο για ενα σετακι ? Εχει κανεις εμπειρία ?
Ειναι value for money το περιβοητο custom που τοσο διαδιδουν ?
Φυσικα και ΔΕΝ ειναι κλασσικα τυμπανα,πως θα μπορουσαν αλλωστε να ειναι οταν η DW ειναι μια ΝΕΟΤΑΤΗ εταιρεια στον χωρο με ΕΛΑΧΙΣΤΗ παραδοση (ουτε 35 χρονια δεν φτιαχνουν τυμπανα οταν αλλες εταιριες ειναι πανω απο 100 ετων) ,αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ τυμπανα,σιγουρα ομως δεν ειναι ουτε καλυτερα (αλλα ουτε και χειροτερα) απο τα αλλα,πανακριβα,σετ αλλων εταιρειων.Παντως απο ολα αυτα που εχω διαβασει και ακουσει μου εχει κατσει οτι τα dw ειναι η πλεον κλασσικη λυση στα τυμπανα.
Εννοειται οτι και αυτες οι σειρες ειναι καταπληκτικες.Ισως το αρχικο ερωτημα θα επρεπε να ηταν εαν ΟΛΕΣ οι ακριβες σειρες των εταιρειων αξιζουν τελικα.chembeast είπε:Κρίμα...... να μην σε βγαζουν χρόνια τα pearl reference/masters, sonor delite/designer, yamaha BCAN/MCAN/PHX/RC tama Starclassic/Bubinga και και και...... κρίμα......... ;D ;D ;D ;D ;D!
το σετακι αυτο εχει hardware επιχρυσο και 456 τυμπανα οποτε λογικα πωλειται τοσοhampis είπε:Εννοειται οτι και αυτες οι σειρες ειναι καταπληκτικες.
Εγω προσωπικα απλα κολλησα με τα dw, ισως φταιει αυτο το σετακι του Neil Peart που πωλειται 27 χιλιαρικα...μονο![]()
φυσικα και αξιζουν,ποτε δεν φτιαχνονταν καλυτερα τυμπανα απο αυτα που φτιαχνονται σημερα,in fact στο θεμα "ποιοτητα κατασκευης και υλικων" τα περισσοτερα παλαια "κορυφαια" σετ μοιαζουν απλα ...αγιοβασιλιατικα μπροστα σε ενα κορυφαιο σημερινο σετ (ΕΧΩ παλαιο "κορυφαιο" σετ & ξερω πολυ καλα τι σου λεω)Ισως το αρχικο ερωτημα θα επρεπε να ηταν εαν ΟΛΕΣ οι ακριβες σειρες των εταιρειων αξιζουν τελικα.
+1chembeast είπε:Κρίμα...... να μην σε βγαζουν χρόνια τα pearl reference/masters, sonor delite/designer, yamaha BCAN/MCAN/PHX/RC tama Starclassic/Bubinga και και και...... κρίμα......... ;D ;D ;D ;D ;D!
το hardware της DW κατεμε αν κρίνω και από το 9002 που είχα μπορεί να είναι καλό αλλά είναι πανάκριβο, ενδεικτικά το 9002 μπορει να ειναι καλό αλλά πχ δε σπαει σε 2 πεταλια τη στιγμη που όλα της Pearl Tama κτλ γινονται 2 πεταλια. Αλλά περα απο τα πεταλια που μπορει να ειναι Hardware αλλα διαφορετική κατηγορία όλα τα αλλα εχουν απαραδεκτες τιμέςSuperfunk είπε:Το hardware τους ειναι οντως, μαζι με αυτο της ΤΑΜΑ, το καλυτερο που υπαρχει.
Και εγώ gibraltar hardware, χρησιμοποιώ και ειλικρινα, έχει τρομερο hardware se rack, βασεις κτλ κτλ...beeros05 είπε:το hardware της DW κατεμε αν κρίνω και από το 9002 που είχα μπορεί να είναι καλό αλλά είναι πανάκριβο, ενδεικτικά το 9002 μπορει να ειναι καλό αλλά πχ δε σπαει σε 2 πεταλια τη στιγμη που όλα της Pearl Tama κτλ γινονται 2 πεταλια. Αλλά περα απο τα πεταλια που μπορει να ειναι Hardware αλλα διαφορετική κατηγορία όλα τα αλλα εχουν απαραδεκτες τιμές
της Tama είναι πολύ VFM
της Pearl ότι και να λέμε είναι η καλύτερη επίλογη σε σχέση ποιότητα/τιμή (σειρά 2000)
αλλά τις Customιές που προσφέρει η Gibraltar και ειδικά στις τιμες που ταχει δεν τη βαζει κατω καμια απο τις 3 εκτός από τα πετάλια
κατά την ταπεινη μου αποψη τα παραπάνω...
Xα.Δεν έχεις αναγκη εσύ μια χαρά εισαι με την ludwig εκει.Haris είπε:Πολύ πιθανό, μια και οι τεχνικές κατασκευής των κελυφών έχουν βελτιωθεί πάρα πολύ όλα αυτά τα χρόνια. Πάντως με έβαλες στην πρίζα, και θα ήθελα να ακούσω ένα σετ. Για να αγοράσω ούτε λόγος βέβαια, αφού, όπως διαπίστωσα την τελευταία φορά που κοίταξα το υπόλοιπο του λογαρισμού μου, ούτε εγώ είμαι ο B. Gates. ;D