- Πόντοι
- 1,168
Έβαλα όλα τα μέσα, μοντεράτορες, υπουργούς, δυστυχώς έμεινα απ’ έξω. Τι άλλο να κάνω.Στους Παραγγας για να κανεις καριερα πρεπει να σαι μεγαλος καλλιτεχνης, συν τοις αλλοις να παιζεις και φλογερα.
Μπηκες ηχογραφηθηκες και..... απορριφθηκες. Ποιος σου φταιει???!!! ?
1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε
Είχα παραγγείλει κάτι τσίπουρα από Λήμνο, ξαφνικά όλμος διαπίστωσα πως το σπίτι γέμισε κρασά .
Αγαπώ Νέστορα μα όλμος και ο Ζάππας ο ευεργέτης , 2-3 μπουθαρίστες διάλεξε. Άσε που δεν παίζει και με Τέλε κι αυτό είναι μειον του
Έγιναν vintage και τα του1996;Έτσι είναι sir... Άμα είναι vintage το κούτσουρο παίζει ωραία ?
Δεν είναι η '74; Ε τι να σου κάνω που έχεις έναν σκασμό κιθάρες...Έγιναν vintage και τα του1996;
Δεν είναι αυτή. Είναι μια vintage 62 με Texas specials. Την έχω φέρει σχεδόν σε όλες τις ημερίδες του Noiz και είναι από τις αγαπημένες μου.Δεν είναι η '74; Ε τι να σου κάνω που έχεις έναν σκασμό κιθάρες...
ΥΓ: Σε καμιά 20-30ετία και τα '96 θα είναι vintage. Κάνε υπομονή και θα δικαιωθείς.
Δεν είναι η '74; Ε τι να σου κάνω που έχεις έναν σκασμό κιθάρες...
Ο άνθρωπος που ξέρει τις Fender καλύτερα και από το π@¥λι του φάνηκε.Αδικαιολόγητος, οι κακές παρέες σε εχουν κάνει ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ...και ΧΥΜΑ
"δεν το βλέπεις ρε κεφάλα; είναι αλλιωτικο από τ'αλλα" (το CBS headstock)
Και μη μου αρχίσεις τα "μα δε φαίνεται στο βίντεο το headstock" αυτά είναι δικαιολογίες.....
Δε λέγεται μάτι ,λέγεται due diligence.Ρε τι μάτι είναι αυτό o SF...
Ο άνθρωπος που ξέρει τις Fender καλύτερα και από το π@¥λι του φάνηκε.
Αμα μας πει και τι drive ήταν τότε θα κερδίσει και τον τίτλο του απόλυτου master του ήχου.
Τα ‘χασα. Τι αφτί είναι αυτό Ρε μήπως ήσουν στο live undercover?Για το ? μου δεν κΣερω δεν έχω πολυασχοληθει μαζί του ,την έκαναν οι γκρουπιΣ αφτί τι δουλειά
Για drive ακούω σίγουρα TS και κάποιο πΓιοτικο booster (epi ίσωςκαι καλά σίγουρα ένα drive που ακούει τρελά...κατά 99% Zendrive.
ΙΜΕ μάστερ;?
Ποιος απ’ όλους.Σαμη Παραγκα είπε:ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ
Κανένας... Αφού έχουμε δηλώσει από καιρού παραίτηση.Ποιος απ’ όλους.
Τα ‘χασα. Τι αφτί είναι αυτό Ρε μήπως ήσουν στο live undercover?
Έπαθα πλάκα.
Ότι ηχογραφαΕις θα μπαίνει,τίμια πράγματα, καθαρά
Κανένας... Αφού έχουμε δηλώσει από καιρού παραίτηση.
θα ξανανοιωσεις, σα μωρο παιδι θα αισθανεσαι.