Driver's Hit - Stealin live@Rockwood

Νέστωρ Αποστολόπουλος

Nestoras

Sir
Πόντοι
1,168
Αφού δεν μπόρεσα να κάνω καριέρα με τους Παράγκας, ξέμεινα με τους Driver's Hit.

Y.Γ. Δεν παίζω με Bad Monkey.

10000000_8941604585910683_7477431532268007628_n.mp4

Attachments

• 10000000_8941604585910683_7477431532268007628_n.mp4
    13.2 MB
Στους Παραγγας για να κανεις καριερα πρεπει να σαι μεγαλος καλλιτεχνης, συν τοις αλλοις να παιζεις και φλογερα.

Μπηκες ηχογραφηθηκες και..... απορριφθηκες. Ποιος σου φταιει???!!! ?

Στους Παραγγας για να κανεις καριερα πρεπει να σαι μεγαλος καλλιτεχνης, συν τοις αλλοις να παιζεις και φλογερα.

Μπηκες ηχογραφηθηκες και..... απορριφθηκες. Ποιος σου φταιει???!!! ?
Έβαλα όλα τα μέσα, μοντεράτορες, υπουργούς, δυστυχώς έμεινα απ’ έξω. Τι άλλο να κάνω. 

1 ώρα πριν, Σαμη Παραγκα είπε

Είχα παραγγείλει κάτι τσίπουρα από Λήμνο, ξαφνικά όλμος διαπίστωσα πως το σπίτι γέμισε κρασά .

Αγαπώ Νέστορα μα όλμος και ο Ζάππας ο ευεργέτης , 2-3 μπουθαρίστες διάλεξε. Άσε που δεν παίζει και με Τέλε κι αυτό είναι μειον του 

Θα προβώ στο έσχατο, να πάω να πάρω Tele. 

Έτσι είναι sir... Άμα είναι vintage το κούτσουρο παίζει ωραία ?

Έγιναν vintage και τα του1996;
Δεν είναι η '74; Ε τι να σου κάνω που έχεις έναν σκασμό κιθάρες...

ΥΓ: Σε καμιά 20-30ετία και τα '96 θα είναι vintage. Κάνε υπομονή και θα δικαιωθείς.

ΥΓ: Σε καμιά 20-30ετία και τα '96 θα είναι vintage. Κάνε υπομονή και θα δικαιωθείς.
Δεν είναι αυτή. Είναι μια vintage 62 με Texas specials. Την έχω φέρει σχεδόν σε όλες τις ημερίδες του Noiz και είναι από τις αγαπημένες μου. 

Αδικαιολόγητος, οι κακές παρέες σε εχουν κάνει ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ...και ΧΥΜΑ

"δεν το βλέπεις ρε κεφάλα; είναι αλλιωτικο από τ'αλλα" (το CBS headstock)

Και μη μου αρχίσεις τα "μα δε φαίνεται στο βίντεο το headstock" αυτά είναι δικαιολογίες.....

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Ρε τι μάτι είναι αυτό o SF... Ούτε που το πρόσεξα (το ένα πλάνο που περνάει) το headstock. ?

Αδικαιολόγητος, οι κακές παρέες σε εχουν κάνει ΑΠΡΟΣΕΚΤΟ...και ΧΥΜΑ

"δεν το βλέπεις ρε κεφάλα; είναι αλλιωτικο από τ'αλλα" (το CBS headstock)

Και μη μου αρχίσεις τα "μα δε φαίνεται στο βίντεο το headstock" αυτά είναι δικαιολογίες.....
Ο άνθρωπος που ξέρει τις Fender καλύτερα και από το π@¥λι του φάνηκε. 
Αμα μας πει και τι drive ήταν τότε θα κερδίσει και τον τίτλο του απόλυτου master του ήχου. 

Ρε τι μάτι είναι αυτό o SF...
Δε λέγεται μάτι ,λέγεται due diligence.

Έλα στη δική μου μπάντα που είμαστε σοβαροί και επαγγελματίΑι να δεις φως (θα πάρω και τον @Nestorasκαι ας παίζει με strat δεν πειράζει).

Ένα 500αρικο την δεκαετία θα το βΓανεις σίγουρα.

Ο άνθρωπος που ξέρει τις Fender καλύτερα και από το π@¥λι του φάνηκε. 
Αμα μας πει και τι drive ήταν τότε θα κερδίσει και τον τίτλο του απόλυτου master του ήχου. 

Για το ?  μου δεν κΣερω δεν έχω πολυασχοληθει μαζί του ,την έκαναν οι γκρουπιΣ αφτί τι δουλειά

Για drive ακούω σίγουρα TS και κάποιο πΓιοτικο booster (epi ίσως;) και καλά σίγουρα ένα drive που ακούει τρελά...κατά 99% Zendrive. 

ΙΜΕ μάστερ;?

Τι πταίω ο καψερός... Είδα sunburst κούτσουρο και χωρίς περιστροφές υπέθεσα ότι θα πήρε μαζί του το vintage κσύλο.

Αλλά παρέβλεψα ότι ο sir είναι της πλουτοκρατίας και τις έχει με τη ντουζίνα τις sunburst ?

Για το ?  μου δεν κΣερω δεν έχω πολυασχοληθει μαζί του ,την έκαναν οι γκρουπιΣ αφτί τι δουλειά

Για drive ακούω σίγουρα TS και κάποιο πΓιοτικο booster (epi ίσως;) και καλά σίγουρα ένα drive που ακούει τρελά...κατά 99% Zendrive. 

ΙΜΕ μάστερ;?
Τα ‘χασα. Τι αφτί είναι αυτό   Ρε μήπως ήσουν στο live undercover?

Έπαθα πλάκα. 

Σαμη Παραγκα είπε:
ΑΠΟΛΥΕΣΑΙ
Ποιος απ’ όλους. 

Τα ‘χασα. Τι αφτί είναι αυτό   Ρε μήπως ήσουν στο live undercover?

Έπαθα πλάκα. 

Ρε φιλωΟυζ επαγγελματίΑι ημεθα ομβρικας συγκολουμε νομίζεις;

Έλα μαζί μου σε λεΓο να δεις δόξες και τιμές (για φράγκα δεν κΣερο γιατί ΙΜΕ κομμουνιστης και δεν με νοιάζουν) εγώ εΧτιμο τον καλό κιθαριστή.Και δεν θα σε βάζω να κάνεις σόλα εις ματΗν.

Ότι ηχογραφαΕις θα μπαίνει,τίμια πράγματα, καθαρά.

Ότι ηχογραφαΕις θα μπαίνει,τίμια πράγματα, καθαρά

Μην το σκεφτεσαι, καντο, αφου σου το λεει, οτι γραφεις θα μπαινει μεσα, θα μοιαζει η ηχογραφηση σαν να εισαι σε παρτυ, θα ξανανοιωσεις, σα μωρο παιδι θα αισθανεσαι.

Ειναι αυτο που λεμε " Ολα μεσα για πάρτΥ σου μωρο μου"

Κανένας... Αφού έχουμε δηλώσει από καιρού παραίτηση.

Ρε φοιλος, δοκιμαστηκατε και φανηκατε ανεπαρκεις, τι ειδους παραιτηση ειναι αυτη???!!! Στους Παραγγας για να κανεις καριερα (οποτε και διεθνη) δεν πρεπει να εισαι μονο καλος μουσικος και διαβασμενος, πρεπει να εχετε και κληρονομικον ταλαντον. Οποτε τραβατε στα σπιτια σας και κρυφτειτε στις τρωγλες σας. ??

θα ξανανοιωσεις, σα μωρο παιδι θα αισθανεσαι.

Τι να ξανανιώσει;Νέο παιδί είναι ακόμα,ούτε τα 78 δεν έχει κλείσει ρε συ...

Θα σου έλεγα να'ρθεις και εσύ αλλά δεν έχω περούκα να σε δωκω

δεν έχω περούκα να σε δωκω

Κάπου έχω καταχωνιασμένη μια ....

16613199964fd47046bceb2e015d1b079fb3f8fc5d_thumbnail_600x.webp

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back