Driver's hit - Don't believe a word.

Ωραια εκτελεση,ωραιες οι Sir Robertson πενιες,η μπαντα σε υψηλο παικτικο επιπεδο οπως παντα,εξαιρετικη η Εβελινα που το λεει πολυ καλυτερα κατα τη γνωμη μου απο αρκετους

αντρες τραγουδιστες που εχουμε ακουσει.

Δυναμη!

gvour είπε:
Ωραια εκτελεση,ωραιες οι Sir Robertson πενιες,η μπαντα σε υψηλο παικτικο επιπεδο οπως παντα,εξαιρετικη η Εβελινα που το λεει πολυ καλυτερα κατα τη γνωμη μου απο αρκετους

αντρες τραγουδιστες που εχουμε ακουσει.

Δυναμη!
Thanks G για τα (πάντα) καλά σου λόγια.

Όσο για τον Robertson είναι ένας που τα σόλα του (ειδικά με την wah) τραγουδιούνται με το στόμα και με φτιάχνει αφάνταστα. Τον λατρεύω.  :)

Με χωρίς τόσο έντονη σκηνική παρουσία (χοροπηδήματα, τρεχάλες στην σκηνή, περπάτημα της πάπιας του lead guitarist όταν σολάρει :o κ.τ.λ.) θα ήταν ακόμα καλύτερα......καλά το είπατε..... ;)

Jasemeister είπε:
Thumbs up  8)
Thanks.

Με χωρίς τόσο έντονη σκηνική παρουσία (χοροπηδήματα, τρεχάλες στην σκηνή, περπάτημα της πάπιας του lead guitarist όταν σολάρει :o κ.τ.λ.) θα ήταν ακόμα καλύτερα......καλά το είπατε..... ;)
Επίσης thanks, όσον αφορά τη σκηνική παρουσία, θα πώ στον φίλτατο έτερο 6χορδο να κουλάρει λίγο και να είναι σοβαρός σαν και μένα.  ;D

Δεν μπορει !!κατι του δινετε και πινει πριν ανεβει (του συνονοματου ):D Το κομματι καλα το παιζετε !!Ασχετα αν σαν κομματι δεν μου αρεσει και δεν μου καθεται καλα οταν το παιζω!! ;)

Ρε συ...τρελαθηκατε?

Τη σκοτωσατε την κοπελα(φωναρα).

Απο ΛΑ το κομματι σε γυναικεια φωνη σοπρανοΥ?  :o ???

Παιχτε  το  απο ΜΙ να  δωσει λαρυγγι κι  ερμηνεια  στο  λαο..

Δε α τη  χασετε την  ελευθερη χορδη(του τεμπελη) ;D

Αυτα  συμβαινουν  αν το μονο που μας νοιαζει ειναι τα  κιθαροχορδα.. :P ;D :-*

freerock1974 είπε:
Ρε συ...τρελαθηκατε?

Τη σκοτωσατε την κοπελα(φωναρα).

Απο ΛΑ το κομματι σε γυναικεια φωνη σοπρανοΥ?  :o ???

Παιχτε  το  απο ΜΙ να  δωσει λαρυγγι κι  ερμηνεια  στο  λαο..

Δε α τη  χασετε την  ελευθερη χορδη(του τεμπελη) ;D

Αυτα  συμβαινουν  αν το μονο που μας νοιαζει ειναι τα  κιθαροχορδα.. :P ;D :-*
G#, που είναι το αυτί σου;  :P

Δεν μπορει !!κατι του δινετε και πινει πριν ανεβει (του συνονοματου ):D Το κομματι καλα το παιζετε !!Ασχετα αν σαν κομματι δεν μου αρεσει και δεν μου καθεται καλα οταν το παιζω!! ;)
Τον ταϊζουμε, σουβλάκια με διπλή.

Το κομμάτι ή ...

mustafank είπε:
Πολύ ωραίοι!

Δεν ξέρω, πώς τα καταφέρνετε, Sir, αλλά είστε στο επίκεντρο (της λήψης).

Άρχοντας.  :)
Ξέρω. κακία θα πιω, αλλά έχασαν τα Μάλια και την Ιεράπετρα, άπαξ και έφυγε ο ογκόλιθας, καθότι ήταν ο μόνος που κούναγε το φιδίσιο του κορμί-επί σκηνής- λαίμαι  ;D ;D ;D

Ο Σερ είναι βαρύς, ο Περίκλας τα γίδια, ή πως τι λένε ούτε, τι μένει δλδ, για μια διασκευοβάνδα που παίζει?Κάποιον χαβαλέ. Ο ΡοσκομΠέκης είναι τραζικ απώλεια, λυπάμαι βάνω τγία  ;D.......................μέχρι επισκευής του τρωθέντος ίματζζζζζζζζζζζζζζζτου γρουπ

mustafank είπε:
Δεν ξέρω, πώς τα καταφέρνετε, Sir, αλλά είστε στο επίκεντρο (της λήψης).
Είναι δικός μου ο εικονολήπτης.  ;)

Ξέρω. κακία θα πιω, αλλά έχασαν τα Μάλια και την Ιεράπετρα, άπαξ και έφυγε ο ογκόλιθας, καθότι ήταν ο μόνος που κούναγε το φιδίσιο του κορμί-επί σκηνής- λαίμαι  ;D ;D ;D

Ο Σερ είναι βαρύς, ο Περίκλας τα γίδια, ή πως τι λένε ούτε, τι μένει δλδ, για μια διασκευοβάνδα που παίζει?Κάποιον χαβαλέ. Ο ΡοσκομΠέκης είναι τραζικ απώλεια, λυπάμαι βάνω τγία  ;D.......................μέχρι επισκευής του τρωθέντος ίματζζζζζζζζζζζζζζζτου γρουπ
Δηλ. ούτε τη βάση; Όχι ρε γαμώτο.  :'(

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back