Dream Song

hyperpanos

Μέλος
Πόντοι
36
Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να σταματήσουμε να "ονειρευόμαστε" και όλα μπορούν να συμβούν  ;)

Ελπίζω να μπόρεσα να έχω πιάσει λίγο από το συναίσθημα, αυτού του ονειρεμένου τραγουδιού  ;).

Γνώμες και κριτικές όπως πάντα καλοδεχούμενες  :)

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους  :)

Dream_Song_by_hyperpanos.mp3

Attachments

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Εισαι στο στοιχειο σου και φαινεται. :D

Τα τρεμολακια σου τα ντιλευ σου και ωραιο παιξιμο.

Σ'ωραιος!

hyperpanos είπε:
Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους  :)
Τα ιδια και σε σε.

Αν και προμηνυονται δυσκολα τα πραγματα.

We ll see.

gvour είπε:
Εισαι στο στοιχειο σου και φαινεται. :D

Τα τρεμολακια σου τα ντιλευ σου και ωραιο παιξιμο.

Σ'ωραιος!Τα ιδια και σε σε.

Αν και προμηνυονται δυσκολα τα πραγματα.

We ll see.
Μόνο δύσκολα, άστα να πάνε  :(Όντως σε αυτά τα μελωδικά του καράφλα νιώθω ωραία  ;) ;D ;D ;D

Σε ευχαριστώ φίλε  :)

Πριν ακούσω τη δική σου εκτέλεση, άκουσα πρώτα αυτή του καράφλα... Ομολογώ ότι δεν άκουσα ιδιαίτερες διαφορές. Μου άρεσε πάρα πολύ το παίξιμό σου, ο ήχος σου και συνολικά ολόκληρο το κομμάτι. Μπράβο!!!  :)

Πανο,χωρις κανενα  χαιδεμα,αυτο που ακουσα ηταν εξαιρετικο!

Εχεις ανεβει πολυ και αυτο φαινεται απο την ανεση και τον αερα με τον οποιο αντιμετωπισες αυτο το mid tempo κομματι.

Σωστοι χρονοι,σωστες ανασες και διαρκεια στις νοτες,Υπεροχα!

Ακουσα το χερι σου σταθερο χωρις ''τρεμουλιασμα'' ανασφαλειας...

Αν θα ελεγα κατι προς προσοχη ειναι το χτυπημα σου στο δεξι.

Νομιζω οτι θελει λιιιγη περισσοτερη ''ευγενεια'',ιδιως σε μικροταξιδα κλιμακων :D

οπου οι νοτες ακουγονται λιιγο πιο πολυβολο (ισοπεδωμενες)απ οτι θα ηθελα.Εγω. 8)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΕ! :)

geodimitri είπε:
Πριν ακούσω τη δική σου εκτέλεση, άκουσα πρώτα αυτή του καράφλα... Ομολογώ ότι δεν άκουσα ιδιαίτερες διαφορές. Μου άρεσε πάρα πολύ το παίξιμό σου, ο ήχος σου και συνολικά ολόκληρο το κομμάτι. Μπράβο!!!  :)
Σε ευχαριστώ πολύ  :)

freerock1974 είπε:
Πανο,χωρις κανενα  χαιδεμα,αυτο που ακουσα ηταν εξαιρετικο!

Εχεις ανεβει πολυ και αυτο φαινεται απο την ανεση και τον αερα με τον οποιο αντιμετωπισες αυτο το mid tempo κομματι.

Σωστοι χρονοι,σωστες ανασες και διαρκεια στις νοτες,Υπεροχα!

Ακουσα το χερι σου σταθερο χωρις ''τρεμουλιασμα'' ανασφαλειας...

Αν θα ελεγα κατι προς προσοχη ειναι το χτυπημα σου στο δεξι.

Νομιζω οτι θελει λιιιγη περισσοτερη ''ευγενεια'',ιδιως σε μικροταξιδα κλιμακων :D

οπου οι νοτες ακουγονται λιιγο πιο πολυβολο (ισοπεδωμενες)απ οτι θα ηθελα.Εγω. 8)

ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΠΑΛΗΚΑΡΕ! :)
Σταύρο με κάνεις και κοκκινίζω  ;) ;D ;D ;DΠέρα από την πλάκα είναι μεγάλη μου τιμή τα καλα λόγια από μουσικό του δικού σου επιπέδου, ειδικά για μένα που κάνω το χόμπυ μου  ;)

Το δεξί χέρι είναι το πιο βαριά χτυπημένο από τα δύο και μου κάνει "νούμερα" το άτιμο  ;D ;D ;D

Joe, εσύ είσαι καλύτερος κι απ' τον Πάνο! :D

Μπράβο σου, από τα καλύτερα phrasing που έχεις ανεβάσει!

fusiongtr είπε:
Joe, εσύ είσαι καλύτερος κι απ' τον Πάνο! :D

Μπράβο σου, από τα καλύτερα phrasing που έχεις ανεβάσει!
Εντάξει το βασικό phrasing δεν είναι δικό μου, του καράφλα είναι  ;), στη μέση είναι αυτοσχεδιασμός, γιατί τα δικά του τα legato είναι "άπιαστα" για μένα  :(Σε ευχαριστώ πολύ φίλε  :)

Αξιος.... :D :D :D
Μα πoιος είμαι ο Γκουσγκούνης  ;D ;D ;D ;D ;D ;DΣε ευχαριστώ πολύ φίλε  :)

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
hyperpanos είπε:
Ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να σταματήσουμε να "ονειρευόμαστε" και όλα μπορούν να συμβούν  ;)

Ελπίζω να μπόρεσα να έχω πιάσει λίγο από το συναίσθημα, αυτού του ονειρεμένου τραγουδιού  ;).

Γνώμες και κριτικές όπως πάντα καλοδεχούμενες  :)

Καλό μήνα και καλό καλοκαίρι σε όλους  :)
Ωραίος φίλε μου.

Ότι πρέπει για να σου φτιάξει μια διάθεση καλοκαιριού πάντα σε πλαίσια κιθάρας.

Το στυλ μου φέρνει satriani ανάλογα κομάτια έχει και αυτός(χαρούμενα).

kbasilis είπε:
Ωραίος φίλε μου.

Ότι πρέπει για να σου φτιάξει μια διάθεση καλοκαιριού πάντα σε πλαίσια κιθάρας.

Το στυλ μου φέρνει satriani ανάλογα κομάτια έχει και αυτός(χαρούμενα).
Μα του Satriani είναι το κομμάτι  ;)Σε ευχαριστώ πολύ  :)

hyperpanos είπε:
Μα του Satriani είναι το κομμάτι  ;)

Δεν έτυχε να το ακούσω.Μάλλον θέλει και λίγο ανανέωση η δισκοθήκη μου ε?  ???

Δεν πειράζει όμως η πρώτη εκτέλεση ήταν από (δικό μας παιδί) οπότε καλύτερα.  ;D

Πάντος έχει την χροιά του ο άτιμος ακόμα και να μην ξέρεις κάποιο του τραγούδι(καλή ώρα εγώ) κατευθείαν σε παραπέμπει ότι είναι δικό του.

Και το καλύτερο είναι ότι δεν σε κουράζει αυτό το πράμα.  :D

Είναι ένας από τους καλύτερους και συνθετικά και εκτελεστικά  ;)

Ναι είναι πολύ βιρτουόζος ο άτιμος.

Ο malmsteen είναι γρήγορος και λάιβ και παντού έχει πολλά ωραία τραγούδια αλλά θα πεις ωχ πάλι το ίδιο σε πολλά πράματα.

kbasilis είπε:
Ναι είναι πολύ βιρτουόζος ο άτιμος.

Ο malmsteen είναι γρήγορος και λάιβ και παντού έχει πολλά ωραία τραγούδια αλλά θα πεις ωχ πάλι το ίδιο σε πολλά πράματα.
Εγώ δεν μπορώ να είμαι αντικεμενικός, γιατί για μένα είναι ο καλύτερος  ;)

Σε ευχαριστώ, όταν το έκανα το cover δεν είχε βγεί  official backing track. Τέλος πάντων σου το στέλνω αμέσως  ;)

Μου άρεσε το phrasing σου και ιδιαίτερα στο 1:32 - 2:12, όπως και ο ήχος σου (τόσο της κιθάρας, όσο και το panning το οποίο βρήκα ενδιαφέρον). Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι για το μπάσο, ο ήχος του οποίου μου φάνηκε κάπως μουντός. Πολύ ωραίο κομμάτι! :)

Xpl0ReRChR είπε:
Μου άρεσε το phrasing σου και ιδιαίτερα στο 1:32 - 2:12, όπως και ο ήχος σου (τόσο της κιθάρας, όσο και το panning το οποίο βρήκα ενδιαφέρον). Το μόνο που έχω να σημειώσω είναι για το μπάσο, ο ήχος του οποίου μου φάνηκε κάπως μουντός. Πολύ ωραίο κομμάτι! :)
Μόνο η σόλο κιθάρα είναι δική μου, το υπόλοιπο είναι backing track οπότε  ;)Σε ευχαριστώ πολύ  :)

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back