- Λύσεις
- 1
- Πόντοι
- 928
Κάποτε, όταν έπαιζα με μία ανώνυμη και πρωτόγονη ρυθμική κιθάρα σε μία μπάντα που λεγόταν Rock Bottom Remainders, ο Warren Zevon ερχόταν μερικές φορές να τζαμάρει μαζί μας. Ο Warren αγαπούσε τα γκρίζα t-shirt, και ταινίες όπως το Kingdom of the Spiders. Επέμενε να τραγουδάω εγώ το τραγούδι-κατατεθέν του, "Werewolves of London", στα ενκόρ των εμφανίσεών μας. Του έλεγα ότι δεν είμαι άξιος. Επέμενε πως ήμουν. "Κλίμακα του Σολ", μου έλεγε ο Warren, και "ούρλιαξέ το σα να το εννοείς. Το πιο σημαντικό απ' όλα : παίξε σαν τον Κηθ".
Ποτέ δε θα παίξω σαν τον Κηθ Ρίτσαρντς, αλλά πάντα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, και με τον Warren δίπλα μου να με υποστηρίζει νότα-προς-νότα γελώντας τρελλαμένα, πάντα είχα επιτυχία.
Warren, αυτό το ουρλιαχτό είναι για ΄σένα, όπου και αν είσαι. Μου λείπεις φιλαράκο.
(Εισαγωγικό Σημείωμα του Stephen King, στο νέο βιβλίο με τίτλο Doctor Sleep, συνέχεια του πασίγνωστου "The Shining" - H Λάμψη).
Ποτέ δε θα παίξω σαν τον Κηθ Ρίτσαρντς, αλλά πάντα έκανα ότι καλύτερο μπορούσα, και με τον Warren δίπλα μου να με υποστηρίζει νότα-προς-νότα γελώντας τρελλαμένα, πάντα είχα επιτυχία.
Warren, αυτό το ουρλιαχτό είναι για ΄σένα, όπου και αν είσαι. Μου λείπεις φιλαράκο.
(Εισαγωγικό Σημείωμα του Stephen King, στο νέο βιβλίο με τίτλο Doctor Sleep, συνέχεια του πασίγνωστου "The Shining" - H Λάμψη).