Django-style με ελληνικο στιχο...

nikosgi

Ενεργό μέλος
Πόντοι
116
Αφιερωμενο στον Blue, στον mij (στο ειπα πως θα ερθει, ;D) και στον παραγωγο μου (δεν τον αναφερω, αν θελει ας μιλησει ο ιδιος ;) )

Django με ελληνικο στιχο... που με εκφραζει απολυτα !

μην βλεπετε την godin stο βιντεοκλιπ, η κιθαρα που χρησιμοποιησα ειναι μια κανονικη "γυφτικη" ...

ευχαριστώ για την αφιέρωση !

Στα έχω πει απο κοντα (είναι προφανως το αγαπημένο μου απο το συγκεκριμένο προτζεκτ) και θα στα ξαναπώ σύντομα μπορεί και σήμερα :)

Νίκο τι να λέμε τώρα...

Πάρα πολύ καλό!!!

(ευχαριστώ και εγώ για την αφιέρωση!)

Και δε μου λες....θα βγεις και σε...πρωινάδικο;;;;; ;D ;D ;D

Φίλε Νίκο,τα σέβη μου.Εξαιρετικό δίχως άλλο!!Συγχαρητήρια. :)

Καλομελετα και ερχεται...

Απίθανος Νίκο!

Δε μου λες, δε μας κάνεις ένα καλό καλό spam, να μάθουμε που θα αγοράσουμε κανά CD? Αν δε στηρίξουμε τους δικούς μας (φυσικά να αξίζουν, που εσύ το αξίζεις και με το παραπάνω), ποιούς θα στηρίξουμε;

Απίθανο λοιπόν το κομμάτι (και γούσταρα και στίχους...)

/ο συνονόματος Νικόλας

Πολυ καλοι

Ο μπασιστας εχει ξεφυγει ....τον ειχα δει και με τον Μ.ilegal , παντα βγαζει πολυ

κεφι στις συναυλιες.

Δε μου λες, δε μας κάνεις ένα καλό καλό spam, να μάθουμε που θα αγοράσουμε κανά CD? Αν δε στηρίξουμε τους δικούς μας (φυσικά να αξίζουν, που εσύ το αξίζεις και με το παραπάνω), ποιούς θα στηρίξουμε;

Το cd μοιραστηκε δωρεαν απο το Πρωτο Θεμα το τριημερο των χριστουγεννων. Ολο το project ειναι για την εταιρια ρουχων Prince Oliver ,το cd περιεχει 4 κομματια και για οποιον ενδιαφερεται θα βρουμε τροπο να το παρει (δωρεαν ,βεβαια)

Αν θες να με στηριξεις στειλε το youtube link οπου μπορεις για να δουν απο την εταιρια οτι υπαρχει ενδιαφερον (μπας και ξανακανουμε δουλεια  ;D ;D ;D

Απίθανοι λέμεεεεεεε! :D :D :D

Φοβερή σκηνική  και μουσικήπαρουσία και μεγάααλη φωτογένεια ο τραγουδιστής!Σας εύχομαι ό,τι καλύτερο!!! :)

Μπραβο ρε φιλε. Αιντε να ξυπναμε οι κιθαριστες σιγα σιγα στο Ελλαδα.

Ευχομαι και στο σαμουα φεστιβαλ.

Φανταστικό κομμάτι και παίξιμο! Εύγε! Το συγκρότημα υφίσταται με άλλο όνομα κανονικά ή ήταν μια σύναξη σεσσιονάδων? Αν όχι, αξίζει να γίνετε κανονική μπάντα...

bloody_sunday είπε:
Φανταστικό κομμάτι και παίξιμο! Εύγε! Το συγκρότημα υφίσταται με άλλο όνομα κανονικά ή ήταν μια σύναξη σεσσιονάδων? Αν όχι, αξίζει να γίνετε κανονική μπάντα...
Η μπαντα θα βγει παγανια οπου να ναι...

Θα σας ενημερωσω για live κλπ. Το προγραμμα θα αποτελειται απο κομματια που ισως να μην εχουν και καμια (φαινομενικη) σχεση μεταξυ τους...απο Django στο Heavy... Where no Band has gone before (ναι ,ειμαι φανατικος trekker ;D)

Πως ειπατε?  ;D ;D ;D

δεν ειναι καλα συγχρονισμενο αλλα δεν πειραζει...

mij ,προσεξε τι αλλο θα ευχηθεις  ;)

Χαχαχαχαα....επεσα τυχαια χτες το πρωι στοι καναλι....μπραβο ρε συ Νικο...Parker rulzzzz!!!!!!

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back