- Πόντοι
- 393
- Ιδιότητα
- Κιθάρα
- Μπάσο
- Πλήκτρα
- Κρουστά
- Παραδοσιακό Όργανο
- Ηχολήπτης
- Παραγωγός
To είχα ανεβάσει πριν από κάποιες εβδομάδες. Όσοι δεν το θυμούνται είναι εδώ.
https://www.noiz.gr/index.php?topic=214295.0
Προσπάθησα και διόρθωσα ακούγοντας τα σχόλιά σας αρκετά έως πάρα πολλά πράγματα, όλα μικρά, αλλά ουσιώδη.
Από στάθμες, από διορθώσεις σε midi, από ήχο σε τύμπανα και δεν ξέρω τι άλλο.
Πιστεύω ότι είναι πλέον πολύ καλύτερα (αν και η αναζήτηση του τέλειου δεν τελειώνει ποτέ).
Εσείς θα μου πείτε. Σημειώνω ότι σε ένα σημείο προστέθηκε μια δεύτερη φωνή που υπήρχε στην παλιά παρτιτούρα, αλλά για κάποιο λόγο δεν θυμάμαι ποτέ να την είχαμε παίξει.
Δεν ξέρω πάντως πότε ξανά θα ακούσετε νέα του έκδοση καθώς έχει φτάσει στα όρια του υπολογιστή μου και για να το κάνω export ίδρωσα καθώς με πετούσε έξω συνέχεια . Για να προστεθούν κάποια ακόμα πράγματα θέλει άλλο υπολογιστή για τον οποίο πρέπει και σεις και εγώ να περιμένουμε λίγο.
Αναμένω σχόλια.
[soundcloud]
[/soundcloud]
(ξανανέβασα το κομμάτι ξανά, γιατί είχε μια διακοπή μάλλον στο upload)
https://www.noiz.gr/index.php?topic=214295.0
Προσπάθησα και διόρθωσα ακούγοντας τα σχόλιά σας αρκετά έως πάρα πολλά πράγματα, όλα μικρά, αλλά ουσιώδη.
Από στάθμες, από διορθώσεις σε midi, από ήχο σε τύμπανα και δεν ξέρω τι άλλο.
Πιστεύω ότι είναι πλέον πολύ καλύτερα (αν και η αναζήτηση του τέλειου δεν τελειώνει ποτέ).
Εσείς θα μου πείτε. Σημειώνω ότι σε ένα σημείο προστέθηκε μια δεύτερη φωνή που υπήρχε στην παλιά παρτιτούρα, αλλά για κάποιο λόγο δεν θυμάμαι ποτέ να την είχαμε παίξει.
Δεν ξέρω πάντως πότε ξανά θα ακούσετε νέα του έκδοση καθώς έχει φτάσει στα όρια του υπολογιστή μου και για να το κάνω export ίδρωσα καθώς με πετούσε έξω συνέχεια . Για να προστεθούν κάποια ακόμα πράγματα θέλει άλλο υπολογιστή για τον οποίο πρέπει και σεις και εγώ να περιμένουμε λίγο.
Αναμένω σχόλια.
[soundcloud]
[/soundcloud]
(ξανανέβασα το κομμάτι ξανά, γιατί είχε μια διακοπή μάλλον στο upload)
Τελευταία επεξεργασία από moderator: