DILLEMA (Μεταξύ σοβαρού και αστείου)

Η κόκκινη τα σπάει ;)

Μια μέση κατάσταση. ;D(Αποψή μου φυσικά)

[/img]

590278.jpg

Άσπρη φυσικα. Αν προσεξεις τον τελευταιο καιρο το λευκο πλασαρεται παρα πολυ απο τις αυτοκινητοβιομηχανιες. Κοιτα ποσα λευκα ΤSi golf και scirocco κυκλοφορουν. ειναι trend πλεον  :P

Sinios είπε:
Η κόκκινη τα σπάει ;)

Μια μέση κατάσταση. ;D(Αποψή μου φυσικά)

[/img]
Αυτη θα παρεις και ασε τα αλλα χρωματα ;)

Δεν αισθάνομαι άνετα με το κοκκινο

Απο την άλλη η άλλη μου κιθάρα ειναι μαύρη και έλεγα αυτή να είναι άσπρη,

αλλα αποτην άλλη πάλι τις είδα απο κοντά και το μαύρο ΄γ...γε.

Κ εμένα δεν μου αρέσει το κόκκινο αλλά αυτό το χρώμα στην κιθάρα δεν είναι το κλασικό κόκκινο!!!

Είναι βαθύ κόκκινο (σαν το κρασί ένα πράμα) κ μου αρέσει πολύ! ;D

Πάντα φυσικά στο ξαναλέω ότι είναι αποψή μου!

Τώρα το τί θα πάρεις το αφήνω στην κρίση σου....πάρε το χρώμα που σε γεμίζει κ εμπνέει πιο πολύ.  ;)

Το άσπρο είναι ωραίο, αλλά λεκιάζει εύκολα, (τουλαχιστον η δική μου )

Φιλικά =]

Ισχύει ?? οτι οι γρατζουνιές και τυχόν χτυπήματα φαίνονται πιο έντονα στο άσπρο η ακομα και στο κόκκινο σε σ΄χεση με το μαύρο.?

tanS είπε:
Το άσπρο είναι ωραίο, αλλά λεκιάζει εύκολα, (τουλαχιστον η δική μου )
Όπως λέει κ ο φίλος στο άσπρο φαίνονται πιο πολύ τα σημάδια γιατί είναι ανοιχτό χρώμα κ δέν μπορείς να κάνεις καμία πατέντα πχ.να το βάψεις με κανα μαρκαδόρο κτλ. :o

Στα πιο σκούρα χρώματα δέν φαίνονται τόσο πολύ...αλλά αναλόγος κ το "χτύπημα" έτσι?

Απλά θέλει προσοχή...αλλά όσο την προσέχεις τόσο γίνονται "ψιλοχτυπηματάκια" ;D

και ' γω έτσι πιστεύω,.......να δώ ποιός θα πλασσάρει καλυτέρα το χρώμα του και με τι επιχειρήματα θα το υποστηρίξει  για να πειστώ στο τέλος??

Κ ξέρεις ε?

Το θέμα είναι μην το μετανιώσεις μετά! :-\

Εκτός κ άν την έχεις μέσα σε γυάλα σαν τα μουσεία που δεν θα την "χαιδεύει" κανείς!

Αλλά πως να το κάνεις το άσπρο ή θα το δείς σαν "χάλια" χρώμα η θα σου αρέσει πολύ... ;D

Nαι, θα παίζω με την άλλη κιθάρα και θα φαντασιώνομαι οτι παίζω με αυτή στη γυάλα,....πάντως το μαύρο που το είδα απο κοντά το καραγούσταρα.

προσωπικά συχαίνομαι το άσπρο σε κιθάρα!

Μαύρο και πάλι μαύρο

Ασε που αν οι επικές μάχες που έχουν λάβει μέρος στο νοιζ για το αν στο τελικό ηχητικό αποτέλεσμα μιας ηλεκτρικής εμπλέκονται και τα ξύλα.....πρέπει να το διπλοσκεφτείς.....παίζει όσο πιο σκούρο το χρώμα,πιό "γλυκός" ήχος,με έμφαση στις μεσαίες και "ισοσταθμισμένο" sustain,πας δηλαδή προς μπλουζοκαντροψιλο-τζαζεμένες καταστάσεις....μια ιδέα λέω,μή βαράτε... 8)

Trending...

Νέα θέματα

Back