Digital singer software

Status
Not open for further replies.

aris 17561

Μέλος
Πόντοι
38
Λοιπον οκ !! Ισως αυτο που ζηταω να ειναι βλακεια και να ειναι επιστημονικη φαντασια...Ομως επειδη δεν ειμαι σιγουρος για την βλακεια μου , ειπα να κανω την ερωτηση για να σιγουρευτω...

Εξαλλου καλυτερα να μετανιωνεις για πραγματα που εκανες παρα για πραγματα που δεν εκανες... το φιλοσοφησα πολυ ε ? λοιπον παμε...

Αυτο που ζητω ειναι αν υπαρχει καποιο προγραμμα στο οποιο να μπορεις να γραφεις το κειμενο που θες ,  και εκεινο να σου βγαζει φωνη... Εγω ας πουμε που παιζω μεταλ θελω να γραψω καποια κοματια τα οποια να βαλω τα ντραμς με το superior drummer , να γραψω τις κιθαρες και τα μπασα και μεχρι να βρω χρονο να παω στο στουντιο για να γραψω τα φωνητικα , να μπορω με καποιο προγραμμα να γραφω ας πουμε μια φραση και το προγραμμα να μου εχει 2-3 επιλογες brutal φωνητικων , ωστε να παιρνω το κλιπακι να το κολαω στο τραγουδι μου κτλ κτλ...

Υπαρχει κατι τετοιο ή μονο στο μυαλο μου ?

Υπάρχει.

Και λέγεται...

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ  ;D  ;D

Πάντως όντως υπάρχει κάτι τέτοιο

http://www.vocaloid.com/en/introduction.html

Όμως από ότι γνωρίζω δεν υπάρχει κάτι σε φάση brutal.

Ίσως ένα cd με ήχους από ζούγκλα ( Τίγρη που κυνηγάει, λιοντάρι που κατασπαράζει κλπ ) να σου κάνει!  ;D  ;D  ;D

manosx είπε:
Ίσως ένα cd με ήχους από ζούγκλα ( Τίγρη που κυνηγάει, λιοντάρι που κατασπαράζει κλπ ) να σου κάνει!  ;D  ;D  ;D

χαχαχαχαχαχαχα... ;D  ;D  ;D  Ακριβώς!Εκεί να δεις βία και αίματα!

Dnightshade είπε:
χαχαχαχαχαχαχα... ;D  ;D  ;D  Ακριβώς!Εκεί να δεις βία και αίματα!

Μα δεν θελω αιματα και βια ο καημενακος... απλα μπρουταλ φωνητικα θελω... :'(

Θα μιλανε για αγαπη και συμπονια οι στιχοι μου  ;D ;D ;D ;D

κανενα αλλο προγραμμα με μπρουταλ ?

Somehow δε νομίζω ότι θα έχανε κάποιος το χρόνο του να βγάλει πρόγραμμα για φωνητικά και να έβαζε τη μπρουταλ τεχνοτροπία μέσα...

RayDTutto είπε:
Somehow δε νομίζω ότι θα έχανε κάποιος το χρόνο του να βγάλει πρόγραμμα για φωνητικά και να έβαζε τη μπρουταλ τεχνοτροπία μέσα...
Σχόλιο χωρίς ουσία κατά τη γνώμη μου μιας και το είδος αυτό τραγουδιού χρησιμοποιείται από πολλούς και είναι και πολύ δύσκολο να το καταφέρεις.

Κατά την άποψη μου άρη δε νομίζω να το χρειαστείς αυτό το πρόγραμμα για τους εξής λόγους.

1)τα μπρούταλ φωνητικά είναι ελεύθερα οπότε μόνο ο ρυθμός θα σε απασχολεί,όχι νότες.

2)αν έχεις μπάντα μέσα από το τζαμμάρισμα θα βγεί καλύτερο αποτέλεσμα

3)δεν είναι δύσκολο να βγάλεις κάποιον ρυθμό

4)και χαραμίζεις το τάλαντο σου αν περιμένεις από το PC να σου βγάλει γραμμές.

Εκτός αν δεν έχεις μπάντα και το χρειάζεσαι σαν emulator φωνητικών.

Χωρίς πλάκα, γιατί δε δοκιμάζεις εσύ; Είναι σίγουρο ότι όσο άφωνος (  ;D ) και να είσαι, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και πιο άμεσο. Βάλε και κάνα εφεδάκι από πάνω και πιο πολύ φάση θα έχει  ;)

manosx είπε:
Χωρίς πλάκα, γιατί δε δοκιμάζεις εσύ; Είναι σίγουρο ότι όσο άφωνος (  ;D ) και να είσαι, το αποτέλεσμα θα είναι καλύτερο και πιο άμεσο. Βάλε και κάνα εφεδάκι από πάνω και πιο πολύ φάση θα έχει  ;)
Βρε πουλακι μου αφου ειπα οτι εγω ημουν ο τραγουδιστης και κιθαριστας στο συγκροτημα που ειχα (και εχω κατα μια εννοια ) και γενικα παντα εγω τραγουδαω σε οσα συγκροτηματα εχω παιξει... Δεν ειμαι αφωνος ( εντελως  ;D ;D ) , απλα ψαχνω κατι για να δοκιμαζω στο σπιτι που δεν μπορω να τα κανω αυτα γιατι εχουμε Γιαγια ( ζωη να `χει ) και πρεπει να ξεκουραζετε χωρις αγριοφωναρες... ;D

Άρα αυτό που θέλεις είναι ένα boothάκι. Θα μου πεις τι λέω τώρα, αλλά επειδή έχω ακούσει τα virtual προγράμματα, σου μιλάω για χοντρή ξενέρα. Πολύ ρομπότ η φάση. Χίλιες φορές να κλειστείς στο μπάνιο και να ξηγηθείς.  ;D Και αν φρικάρει η γιαγιά πες της ότι σε πείραξαν η γαρδούμπες.  ;D  ;D  ;D

aris 17561 είπε:
Ισως αυτο που ζηταω να ειναι βλακεια και να ειναι επιστημονικη φαντασια...
Kαι βλακεία είναι και καθόλου επιστημονική φαντασία είναι γιατί αυτή η τεχνολογία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια...Υπάρχουν όμως 2 προβλήματα στο ερώτημά σου!

1) Τα περισσότερα software τέτοιου τύπου είναι γερμανικά και ως γνωστόν οι Γερμανοί δεν ασχολούνται με βλακείες (brutal φωνητικά) ;)

2) Από ότι έχω καταλάβει, οι τεχνικές σου γνώσεις περί τεχνολογίας μουσικής είναι ανοίγω-κλείνω τον υπολογιστή, άρα-μάλλον-θέλεις 5 με 10 χρόνια για να τα λειτουργήσεις...

Αναφέρω ενδεικτικά κάποια

Antares Harmony Engine Vocal Modeling Harmony Generator

VirSyn Cantor VSTi

Tο Cantor κάνει αυτό που θέλεις (όχι βέβαια σε brutal)...το δοκίμασα κάποια εποχή και δεν κατάφερα τίποτα (οι τεχνικές μου γνώσεις είναι λίγο παραπάνω από τις δικές σου) :-*

Aπό την άλλη, για να μην σε αφήσω παραπονεμένο σου προτείνω να δουλέψεις με samples που είναι πιό εύκολα..κάπου είχα βρεί brutal (αλλά δεν θυμάμαι ποιάς εταιρείας ήταν...) και είχαν πλάκα...

Kάτι τέτοιο ήταν

http://www.bestservice.de/found.asp/vocalforge/vocal_foundry/en

marathon είπε:
δεν ασχολούνται με βλακείες (brutal φωνητικά) ;)
Γιατί βλακείες κύριε marathon?Δεν σας αρέσουν οι βόθροι? ;D ;D ;D

Mike G είπε:
Γιατί βλακείες κύριε marathon?Δεν σας αρέσουν οι βόθροι? ;D ;D ;D
Στους Γερμανούς δεν αρέσουν...γι αυτό μας έστειλαν στο ΔΝΤ... ;)

Κουφαλίτσα Μάκη...τα βρίζεις τα Vsts...αλλά όλα τα ξέρεις!!!! ;D ;D

marathon είπε:
Κουφαλίτσα Μάκη...τα βρίζεις τα Vsts...αλλά όλα τα ξέρεις!!!! ;D ;D
Τα κιθαριστικά plugins δεν μου αρέσουν.

ffmakis είπε:
Τα κιθαριστικά plugins δεν μου αρέσουν.
Καλά...είσαι μικρός ακόμα! ;D

marathon είπε:
Καλά...είσαι μικρός ακόμα! ;D
Με τρέλανε ο σκύλος μου στο τραγούδι με αυτό εδώ  ;D

Είναι το νέο μοντέλο της Vocaloid

marathon είπε:
οι τεχνικές μου γνώσεις είναι λίγο παραπάνω από τις δικές σου
Τιιιιι ? Μην μου πεις οτι ξερεις να ηχογραφεις και στο audacity ?  :o :o :o :o :o :o :o

παντως αυτο ειναι το σπαστικο με ολα αυτα... ψαχνω εδω και καιρο ενα free drum software και αλλα δεν εχουν κιτζεν αλλα ειναι πανδυσκολα στην χρηση... Εχει χαθει η απλοτητα... Δηλαδη αν εισαι τοσο επαγγελματιας ωστε να ξερεις να χρησιμοποιεις ολα αυτα τα προγραμματα η αν τελος παντων εχεις τοσο απεριοριστο χρονο για να ασχοληθεις τοτε πιθανοτατα θα εχεις κανονικο γκρουπ , θα αφιερωνεις χρονο θα εχεις και ντραμερ κτλ...

Μερικα προγραματακια για τον  ερασιτεχνη που θελει κατι να κανει για το καλο , δεν υπαρχουν...

aris 17561 είπε:
Τιιιιι ? Μην μου πεις οτι ξερεις να ηχογραφεις και στο audacity ?  :o :o :o :o :o :o :o
Tρελλός είσαι?...Garageband for ever!!! ;D ;D

Εχει χαθει η απλοτητα... Δηλαδη αν εισαι τοσο επαγγελματιας ωστε να ξερεις να χρησιμοποιεις ολα αυτα τα προγραμματα η αν τελος παντων εχεις τοσο απεριοριστο χρονο για να ασχοληθεις τοτε πιθανοτατα θα εχεις κανονικο γκρουπ , θα αφιερωνεις χρονο θα εχεις και ντραμερ κτλ...
Δεν είναι έτσι...αφιερώνεις χρόνο πάντα εκεί που σε ενδιαφέρει. Και εμένα με ενδιαφέρει η εξέλιξη της μουσικής τεχνολογίας και αφιερώνω χρόνο, χωρίς να έχω ανάγκη να έχω drummer,group κλπ. ;)

Στο συγκεκριμένο θέμα, εσύ ζητάς κάτι σχετικά δύσκολο...προφανώς και δεν θα γινόταν εύκολα.

Status
Not open for further replies.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back