- Πόντοι
- 338
Και εκεί που όλα μου έλεγαν ξέχνα το Cubase 4 Studio σε περιβάλλον x64 Vista, δούλεψε σε reaper και βγάλε τα μάτια σου να κάνεις import, re-mix, re-edit κλπ, όοοοοολα τα κομμάτια, ήρθε ένα πρωί (σήμερα) που άνοιξα το PC και με το καλημέρα μου λέει:
Windows Updates Are Ready To Install On Your Computer!
ΟΚ! Επειδή όμως είμαι πάντα επιφυλακτικός με τα updates, είπα να δω τι είναι και λέει:
Windows Vista Ultimate Service Pack 2 x64 Based Systems.
??? ??? ???
Προχώρησα, το έκανα, (μου πήρε 20 λεπτά).
Όταν έκανε επανεκκίνηση είπα να δω τι γίνετε με το καινούργιο SP2.
Έκανα απεγκατάσταση ενός VSTi Demo σε χρόνο ρεκόρ!
Είπα να ανοίξω το Cubase μπας και.....
Ε ΝΑΙ!!!! Δούλεψε και εκτός το οτι έπρεπε να ξανακάνω μία ρύθμιση στους ASIO για τα IΝ-OUT, όλα τα άλλα ήταν λειτουργικά και έτοιμα προς δουλειά
Ένα μικρό πρόβλημα μόνο, στο οποίο πιστεύω θα βρω λύση όταν πάω σπίτι (είμαι στη δουλειά) και είναι οτι δεν μου αναγνωρίζει τη συχνότητα δειγματοληψίας όταν ανοίγω ένα κομμάτι στα 44.1 και μετά στα 48, αλλά μάλλον έχει να κάνει με το διακόπτη που έχει στο πλάϊ η Edirol UA-4FX και αλλάζεις απο εκεί τη συχνότητα. (αν κάνω λάθος πείτε το).
Λοιπόν, μετά απο αυτό, όσοι έχετε αντιμετοπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, ξέρετε τώρα οτι διορθώνεται.
Του τέστιν ;D Το Cubase 4 Studio δούλεψε σε περιβάλλον Windows Vista Ultimate x64 (64bit), μετά απο την εγκατάσταση του Service Pack 2 των Vista. (εννοείτε με όλα τα updates του cubase μέχρι τώρα).
Καλή σας ημέρα!
Windows Updates Are Ready To Install On Your Computer!
ΟΚ! Επειδή όμως είμαι πάντα επιφυλακτικός με τα updates, είπα να δω τι είναι και λέει:
Windows Vista Ultimate Service Pack 2 x64 Based Systems.
??? ??? ???
Προχώρησα, το έκανα, (μου πήρε 20 λεπτά).
Όταν έκανε επανεκκίνηση είπα να δω τι γίνετε με το καινούργιο SP2.
Έκανα απεγκατάσταση ενός VSTi Demo σε χρόνο ρεκόρ!
Είπα να ανοίξω το Cubase μπας και.....
Ε ΝΑΙ!!!! Δούλεψε και εκτός το οτι έπρεπε να ξανακάνω μία ρύθμιση στους ASIO για τα IΝ-OUT, όλα τα άλλα ήταν λειτουργικά και έτοιμα προς δουλειά
Ένα μικρό πρόβλημα μόνο, στο οποίο πιστεύω θα βρω λύση όταν πάω σπίτι (είμαι στη δουλειά) και είναι οτι δεν μου αναγνωρίζει τη συχνότητα δειγματοληψίας όταν ανοίγω ένα κομμάτι στα 44.1 και μετά στα 48, αλλά μάλλον έχει να κάνει με το διακόπτη που έχει στο πλάϊ η Edirol UA-4FX και αλλάζεις απο εκεί τη συχνότητα. (αν κάνω λάθος πείτε το).
Λοιπόν, μετά απο αυτό, όσοι έχετε αντιμετοπίσει το ίδιο πρόβλημα με εμένα, ξέρετε τώρα οτι διορθώνεται.
Του τέστιν ;D Το Cubase 4 Studio δούλεψε σε περιβάλλον Windows Vista Ultimate x64 (64bit), μετά απο την εγκατάσταση του Service Pack 2 των Vista. (εννοείτε με όλα τα updates του cubase μέχρι τώρα).
Καλή σας ημέρα!