''Δώσε μου αγάπη για λίγο'' Superfunk, Freerock, LK.

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 156
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 23K
Χριστόδουλος Καλλιανίδης

LK

Μαγκούφης.
Staff member
Πόντοι
1,788
Τραγούδι σε μουσική και στίχους του Νίκου (superfunk), που τραγούδησε ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΣ (freerock), και έκαμα το οβίδεον.

Υ.Γ.

Είχα περιορισμούς καλλιτεχνικούς όμως...ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΑΣ μου είπε να ΜΗΝ βάλω πολλές γυναίκες γιατί ΔΕΝ είναι.....POISON. :P :P ;D ;D ;D

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Μπράβο ρε παιδιά...

Η φωνή δεν ακούγεται σαν του Σταύρου (πολυ λίγη βραχνάδα)

το βίντεο δε φαινεται να είναι δικό σου (πολύ λίγες γυναίκες)

η μουσική δε φαίνεται να είναι το Νίκου (πολύ λίγο καλοκαίρι εκεί μέσα).

Τι σκατά κάνατε και τα μπλέξατε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ;;;  ;D

Αυτά είναι!

Συνεργασίες που ανθούν! Τέλεια! :)

Thanx for the kind words maestro...

οταν γραφω ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ τετοια γραφω...αφου κατα βαθος ειμαι ερωτικος και ευαισθητος.... ;D

να τονισω οτι το τραγουδι οριτζιναλι... ;D  ηταν λιγο πιο...λαϊκο αλλα ο ροκας ο ΠαπαδοπουλΑς το εφερε στα μετρα του αλλαζοντας λιγο τη μελωδια στο ρεφραιν ωστε να μοιαζει λιγο περισσοτερο με Lynyrd Skynyrd .. ;D...κανονικα δεν ανεχομαι τετοια πραματα... ;D...αλλα εχει φωναρα ο ατιμος και ετσι τον αφησα....

Φίλος σκηνοθέτης... Κόψε λίγο τον Ιταλικό- Γαλλικό σουρεαλιστικό κινηματογράφο, γιατί σε έχει επηρεάσει. Πολύ «τρε γκρο» πλάνο και πλάτη- το έχεις ρίξει στην ποιότητα και με ανησυχείς.  ;D ;D ;D Με εξαίρεση την έξοδο της κυρίας από την πισίνα- εκεί φίλμαρε ο Λάκης που αγαπήσαμε  ;) ;D ;D

Το άσμα ήταν πολύ συμπαθές- πάντως αν το άκουγα και δεν ήξερα ποιος τραγουδάει, δεν θα αναγνώριζα τον Σταύρακα- ο οποίος πάντως το είπε καλά. Ας πούμε ότι ήταν πιο pop η ερμηνεία του και δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι.  

Μπράβο σας

ΥΓ: Αν κατάλαβα από τα credits μόνο ο... Lakis Kallianides προαλείφεται για διεθνή καριέρα  ;D Οι άλλοι δύο είναι για την εγχώρια αγορά  ;D ;D ;D

Και φυσικά ο διαβόητος καπιτάλας σας προσέγγισε με βδελυρό σκοπό να σας μετατρέψει σε εμπορικούς καλλιτέχνες  ;D Προσοχή, μέχρι και tele θα σας βάλει να πάρετε  :o  ;D          

Terry RoscoeBeck5 είπε:
Φίλος σκηνοθέτης... Κόψε λίγο τον Ιταλικό- Γαλλικό σουρεαλιστικό κινηματογράφο, γιατί σε έχει επηρεάσει. Πολύ «τρε γκρο» πλάνο και πλάτη- το έχεις ρίξει στην ποιότητα και με ανησυχείς.  ;D ;D ;D Με εξαίρεση την έξοδο της κυρίας από την πισίνα- εκεί φίλμαρε ο Λάκης που αγαπήσαμε  ;) ;D ;D

Το άσμα ήταν πολύ συμπαθές- πάντως αν το άκουγα και δεν ήξερα ποιος τραγουδάει, δεν θα αναγνώριζα τον Σταύρακα- ο οποίος πάντως το είπε καλά. Ας πούμε ότι ήταν πιο pop η ερμηνεία του και δεν τον έχουμε συνηθίσει έτσι.  

Μπράβο σας
Θα έγραφα τα ίδια με μικρότερη επιτυχία, οπότε αρκούμαι στο να συμφωνήσω με τον ογκόλιθο της ροκ. :DΩραίο πράμα οι συνεργασίες!

Κρίνοντας αυστηρα,οπώς αρμόζει σε μια τέτοια δουλεια θα έλεγα οτι μου αρέσει πολύ η φωνη και η μουσική,άλλα επιδέχονται βελτίωση οι στίχοι και το βίντεο.

Βασικά,στο ρεφραίν κάτι δε μου κολλάει, και δε μου αρέσει η εναλλαγή αγάπη για λίγο,για λίγο αγάπη...

Για το βίντεο ενοιωσα οτι είναι λίγο ασυνδετο , και δεν υπάρχει κάποιο σενάριο.θα προτιμούσα να επικεντρώνεται σε μια κοπελα και να ξέρω τι βλεπω..

Αυτά με καλη προθεση.  ;)

Σας ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου παίδες...

Ειδικότερα:

@ Nikolas

Nikolas είπε:
Μπράβο ρε παιδιά...

Η φωνή δεν ακούγεται σαν του Σταύρου (πολυ λίγη βραχνάδα)

το βίντεο δε φαινεται να είναι δικό σου (πολύ λίγες γυναίκες)

Θεός!!! ;D ;D ;D ;D

@VAGTANPLAN
Σε ευχαριστούμε MAN!

@Terry……εμ αν βλέπεις όλο τον Αύγουστο Godard, αυτά παθαίνεις. ;D ;D :-* :-*

Και γαμώ τις αναλύσεις. Το έχεις!!…..το αυτό και ο @ Yameth!

@oselifer
Σενάριο;; Ποιο σενάριο; ;D ;D ;D

Πάντως υποτίθεται ότι είναι πέντε διαφορετικές , αλλά ίδιες ιστοριές. Σε διαφορετικούς τόπους αλλά ταυτόχρονα, δηλαδή η «αναζήτηση» της αγάπης (έστω και για λίγο) και η μη ανταπόκριση…..λέω εγώ… ;D ;D ;D

Εμενα παλι το βιντεο μου αρεσει πολυ ασε που ειναι και ενα απο τα λιγα βιντεο "εμπορικου" (λεμε τωρα.... :P) ελληνικου ασματος  στο youtube στο οποιο μεσα δεν υπαρχει καποια...Amitta ,Σοκοφρετα,Cosmote,Levis,Πακοτινια  ;D "τοποθετηση".... για να...μπορεσει να γινει.....(σε απλα ελληνικα....δεν πηρε δεκαρα ο LK για να το κανει... ;))  

Να αποδωσω επισης Τα του Καίσαρος τω Καίσαρι.. ;D...αναφεροντας οτι την "τζαζ" κιθαρα στο τελευταιο ρεφραιν δεν την εχω παιξει εγω (δεν ΜΠΟΡΩ να την παιξω ετσι κι αλλοιως.. ;D) αλλα ο Αϊδος... 

oselifer είπε:
θα προτιμούσα να επικεντρώνεται σε μια κοπελα και να ξέρω τι βλεπω..
Εγώ πάλι, σε περισσότερες αλλά ο άλλος ο ποιοτικός, δεν τον άφησε τον καλλιτέχνη. ;D

Κατά τα άλλα, όπως τα είπε το Τέρυ. Το κομμάτι είναι αξιοπρεπέστατο και ραδιοφωνοφιλικό. 

Είναι το καλύτερο κομμάτι του Νίκου (SF) που έχω ακούσει.

Ο Σταύρος απλά είναι ΦΟΒΕΡΟΣ.

Ότι και να τραγουδήσει, αν του αρέσει, θα το απογειώσει (πράγμα που γίνεται και εδώ).

Ο Λάκης όμως έχει ψυχολογικά, και φαίνεται από το video.

Σχεδόν μόνο πλάτες, οι άνδρες εξαφανίζονται, ο ένας πέφτει με βουτιά στην θάλασσα (αυτοκτονία? ;D), ο άλλος κάνει ένα τέταρτο να ανέβει τα σκαλιά (Αγγελόπουλος? ;D ;D) να πάει να βρει την γυναίκα που μόλις είχε ανέβει, ενώ θα έπρεπε να έχει κατεβάσει παντελόνια και να την φωνάξει να κατέβει .... :D

LK είπε:
εμ αν βλέπεις όλο τον Αύγουστο Godard, αυτά παθαίνεις
Ρε μπας και έβλεπες και David Lynch? ;D ;D

Το κομμάτι είναι χιτάρα, και το video υπέροχο.

Μπράβο σε όλους σας. :)

Superfunk είπε:
στο οποιο μεσα δεν υπαρχει καποια...Amitta ,Σοκοφρετα,Cosmote,Levis,Πακοτινια  ;D "τοποθετηση"....
Κάπου παίζει ένα "ray ban" θα τα πιάσουμε από εκεί. :P ;D ;D

Εγώ πάλι, σε περισσότερες αλλά ο άλλος ο ποιοτικός, δεν τον άφησε τον καλλιτέχνη. ;D
;D ;D ;D ;D..Εμ πέστα μην τα λέω εγώ! ;D ;D

Ο Λάκης όμως έχει ψυχολογικά, και φαίνεται από το video.
Στράτο, όταν τα λέγω ΔΕΝ με πιστεύετε ;D ;D

Τα πλανά είναι οντως καταπληκτικά, για το story είναι οι ενστάσεις μου, αλλά και παλι έγραψα κρίνοντας αυστηρα.

Γιατί αν και ημι-ερασιτεχνικο το κομματι θα μπορούσε να σταθεί επαγγελματικά.

:) :)

@oselifer

Βρε πολύ καλώς λες τη γνώμη σου, με την οποία δεν διαφωνώ μάλιστα.

Εϊναι δύσκολο να έχεις ένα stroy σε ένα video και ειδικά όταν δεν ξέρω και τι ήθελε ο Νίκος (δυο p.m. ανταλλάξαμε), αλλά και ακόμα πιο δύσκολο να αποδώσεις ένα story.

Ε...λίγο και η Αυγουστιάτικη nouvelle vague κατάχρηση...δεν θέλει και πολύ να γίνει η ζημιά.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Βρε Λάκη στα τελευταία πλάνα εκεί στο έρημο ανοιχτό μπαρ, αυτουνού που παίζει, φαίνεται το βρακί του.

Ντροπή ρε συ. ;D ;D ;D ;D

fusiongtr είπε:
Βρε Λάκη στα τελευταία πλάνα εκεί στο έρημο ανοιχτο μπαρ, αυτουνού που παίζει, φαίνεται το βρακί του.

;D ;D ;D ;D

ΦίλΩς είναι μπλέ και πάει με την μπλέ τέντα στο βάθος...αλλά που να πιάσεις την hi-end τέχνη. :P :P ;D ;D ;D

Θυμιζει καπως C-Real και θα μπορουσε ανετα να γινει χιτ.

Ωραιο ρεφρεν,πολυ ωραια τα φωνητικα του Παπ-εισαι και ποπ ρε Πατρινε? ;D-το βιντεο ομως ηθελε κι αλλα κοριτσα ρε Λακη.

Πολλα μπραβο σε ολους σας!

fusiongtr είπε:
Βρε Λάκη στα τελευταία πλάνα εκεί στο έρημο ανοιχτό μπαρ, αυτουνού που παίζει, φαίνεται το βρακί του.

Δηλ εσενα απ'ολα τα ωραια πισωπλανα που βγαινουν απ'τις πισινες σου εκανε εντυπωση το σωβρακο του ανδρος? :P :P ;D ;D ;D ;D

Πολύ ωραίο άσμα,"ψαγμένο"  ::) βίντεο με ωραίες παρουσίες,αισθησιακοραδιοφωνική παρουσία του τραγουδιάρη  ;D αλλά αυτό το αρμόνιο με το βιμπράτο, στην αρχή και στα ρεφραίν,εμένα μου φαίνεται "λίγο" παράταιρο. Ίσως να το αλλάζατε με κιθάρα και με εφέ τρέμολο ή βιμπράτο? (έστω με bigsby  :-X). Λέμε τώρα!!! :P :P

αλλά αυτό το αρμόνιο με το βιμπράτο, στην αρχή και στα ρεφραίν
που το ακουσες μπρε στα ρεφραιν?δεν εχει αρμονιο με βιμπρατο στα ρεφραιν... ;D ;D

παντως το αρμονιακι στην εισαγωγη το εβαλα σαν...φορο τιμης στον Springsteen μια και για καποιο λογο το κομματι μου θυμιζει το....I don't wanna fade away (και μετα λετε οτι ο Λακης δεν ειναι καλα... ;D ;D) 

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back