δόνηση-συντονισμός

gdevelek

Μέλος
Πόντοι
36
ένας vox valvetronix που πρόσφατα αγόρασα μτχ., με κλειστή καμπίνα, σε μεσαίες (και άνω) εντάσεις κάνει το χαρακτηριστικό ζζζζζζ της δόνησης

είναι κάτι που αντιμετωπίζεται; σφίξιμο κάποιων βιδών ίσως, στην καμπίνα ή στο πλαίσιο του ίδιου του μεγαφώνου (12άρι); ή κάποιο άλλο μέτρο;  ???

δοκιμασε απο εξω προς τα μεσα.

δες την σιτα μπροστα και τσεκαρε ολες τις εξωτερικες βιδες για αρχη.

βρήκα αρκετές βίδες χαλαρωμένες στο εξωτερικό της καμπίνας, αύριο σε ώρες λιγώτερο προχωρημένες θα τον γκαζώσω λίγο να δω τι ψάρια έπιασα  ;D

Καλη επιτυχια!  :D

....δεν υπαρχει χειροτετρο πραγμα απο το να τριζει κατι την ωρα που παιζεις!

Πράγματι.

Εναν pro junior τον έλυσα και τον έδεσα 3 φορές και εξακολουθουσε να τρίζει.

Μέχρι που αναγκάστηκα να σφηνώσω κάτι ξύλα μέσα... για να πατάνε την πλακέτα (και τις λάμπες) στη θέση τους.

Δηλαδή και ο δικός μου κάτι τέτοιο μπορεί να θέλει...? γιατι και εγώ τον έχω λύσει και ξαναβιδώσει και δεν έστρωσε...

Τι ενισχυτής είναι ο δικός σου shelter?

(Του gdevelek είναι κατά πάσα πιθανότητα κάτι μηχανικό καθώς μεχει μια μόνο λαμπα και αυτή σε καθεστώς modelling)

Blues junior. Απλά όπως το έγραψες απέκτησα την εντύπωση ότι λέμε για το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω ότι ένα παρόμοιο θέμα έχουν αρκετοί της σειράς hot rod

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
εγώ φοβάμει μήπως είναι σχεδιαστικό το θέμα (ή ίσως θέμα φθοράς με τα χρόνια), μηπως δηλαδή και μετά το σφίξιμο των βιδών το πρόβλημα συνεχιστεί, ελπίζω βέβαια να διαψευστώ

γενικά ο ενισχυτής δίνει μια αίσθηση ζορίσματος/μπουκώματος σε μεσαίες και άνω στάθμες, και αυτό το εκλαμβάνω ως 100% συνέπεια της κλειστής καμπίνας, ο άλλος μου ενισχυτής με την ανοικτή καμπίνα μου δίνει την αίσθηση της "ελεύθερης ροής" στις ίδιες εντάσεις, και δεν πιστεύω πως αυθυποβάλλομαι, βέβαια αυτός έχει και δύο 12άρια...

πάντως με βάση την εμπειρία από αυτά τα δύο  μηχανήματα, αν κάποιος μου ζητούσε γνώμη για ανοικτή/κλειστή, θα του πρότεινα ανοικτή

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back