Δείξτε μας την γωνιά σας.

Yannis Methenitis

Yameth

Jack of all trades
Staff member
Λύσεις
1
Πόντοι
3,578
Όχι το στούντιο αλλά το σημείο που κάθεστε και χάνεστε!

Εγω π.χ. έχω ένα χώρο - γραφείο εργασίας με τα "παιχνίδια" μου και βρίσκομαι εκεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Πρέπει να είναι εργονομικό για κάθε χρήση. Δουλειά, μουσική ή ότι άλλο κάνει ο καθένας. 

Το γραφείο μου είναι ιδιοκατασκευή. Το laptop που έχει το Cubase και τα σύνθια με το controller στο ειδικό συρτάρι απο κάτω. 

Δεν αποχωρίζομαι τα έμπιστα ηχεία μου ποτέ.

Μια κιθάρα παντός καιρού είναι πάντα δίπλα ότι και να συμβεί. Άνθρωποι είμαστε. Ποτέ δεν ξέρεις. 20181129_151345.jpg

Για να δούμε που είστε.

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Αυτό είναι το γραφείο μου. Δεν είμαι επαγγελματίας πια για να έχω στούντιο και σαν ερασιτέχνης μουσικός εχω τόσα εργαλεία που μου περισσεύουν και ντρέπομαι γι αυτό. Αλλά αυτός είναι ο παράδεισος μου και είμαι σίγουρος πως όλοι έχουμε μια γωνιά με λιγότερα ή περισσότερα.

όχι και να ντρέπεσαι....Νομίζω σε όλους περισσεύουν, είτε γιατί θυμίζουν κάτι, είτε γιατί σήμερα ούτε κάν χαρίζονται....

(κάτσε να συμμαζέψω λίγο γιατί δεν είμαι ευπαρουσίαστος....)

Εγώ έχω......πέντε ? αγαπημένες......η μάλλον 6.....γωνιες.

Στην πρώτη ακούω μουσική και πινω και καπνιζω :P

Στη Δευτερη παιζω κιθαρα και πινω και καπνιζω

Στην Τριτη το στουδιακι.....οπου πινουμε καπνιζουμε

Στην Τεταρτη ειναι το στουδιον για Video και φωτογραφία οπου ΜΟΝΟ καπνιζουμε (οι αριθμοι στα Monitors επεξηγουν ποιες οθονες ειναι ζευγη)

Στην πεμπτη απολαμβανουμε καπνιζονταςτηλεοραση....και στην

Εκτη βλεπω VHS και Laser Disc συνηθως με τσιγαρο ?

1η γωνια.jpg

2η γωνια.jpg

3 γωνια.jpg

4η γωνια.jpg

5η γωνια.jpg

6 Γωνια.jpg

ρε Λάκη, δε με έλεγες, και κατέβασε προχτές η σύζυξ την crt και την πήρε ο γύφτος....

ρε Λάκη, δε με έλεγες, και κατέβασε προχτές η σύζυξ την crt και την πήρε ο γύφτος....
O Gypsy....Knows.

Αν ειχα λεφτα και χωρο, θα μου επαιρνα αυτο για τα Χριστουγεννα The Sony LV-1901

κατα τα πρότυπα Λάκη είχα κάποτε και εγώ 4...ένα στο γραφείο, ένα καθώς πρέπει χομσινεμα, ένα στο υπόγειο και ένα στο δωμάτιό μου....

Του γραφείου καταργήθηκε, το χομσίνεμα βλέπει μόνο ειδήσεις όταν πλένω πιάτα, στο υπόγειο μένει για μελλοντική χρήση και για την ώρα δανείζει μηχανήματα στο δωμάτιο.

Του δωματίου το βλέπετε εδώ, αν και τώρα στήνω ένα πιό εργαστηριοειδές κάτω απ τα κεραμίδια όπου τον χειμώνα θα δουλεύω με άνορακ και το καλοκαίρι με το φανελάκι... μπας και φτιάξω καμιά κιθάρα....

Βλέπετε την άποψη της καρέκλας, γιατί για να σας δείξω την άλλη με τα όργανα πρέπει να ανέβω πάνω στο keyboard

Οι δίσκοι είναι από το 1700 έως το 1975 :classic_ninja:

20181129_182233.jpg

Λάκη δημιουργείς θρύλο. Θα ψάχνουν τον Connery στην Κοζάνη αντι για Σκωτία.

Μια ερώτηση όμως ρε φίλε: εξαιρετικές φωτογραφίες και ατμόσφαιρα κάνουν τα vintage ηλεκτρονικά αλλά μη μου πεις πως τα χρησιμοποιείς και για τον λόγο που κατασκευάστηκαν κιόλας....  :classic_smile:

dimsonic ζεστός ο χώρος και συνεχίζεις να έχεις τα ηχεία σε παράταξη βλέπω. Εγω μόλις προχτές μετα απο χρόνια σε αχρηστία, έβαλα τα PMC LB1 στη... βιβλιοθήκη για να παίζουν τουλάχιστον spotify και ράδιο! :classic_blush:  

LS3/5A ιδιοκατασκευές είναι τα μικρά; Είχα φτιάξει κι εγω το 90 δύο σετ με διορθωμένη φάση. Κάποτε ορκιζόμουν σε αυτά. 

Παροιμυώδη μπλε τύπε έχεις το loft που σου αρμόζει, με κλειστες κουρτίνες εννοείται και ηλεκτρική σκούπα για ξεκάρφωμα. Γουάο!

Ls3/5a ειναι.

Ιδιοκατασκευη όπως και τα κατω απ αυτα. Το δευτερο σετ bbc που εφτιαξα ενα το 83 και ενα το 03.

Ολο το συστημα ειναι ιδιοκατασκευη ή εστω μοντιφες. 

εκτος απο τα ηχοληπτικα που ειναι στρεητ.

Λάκη δημιουργείς θρύλο. Θα ψάχνουν τον Connery στην Κοζάνη αντι για Σκωτία.

Μια ερώτηση όμως ρε φίλε: εξαιρετικές φωτογραφίες και ατμόσφαιρα κάνουν τα vintage ηλεκτρονικά αλλά μη μου πεις πως τα χρησιμοποιείς και για τον λόγο που κατασκευάστηκαν κιόλας....  :classic_smile:
Γιάννη ΟΛΑ ειναι λειτουργικα και τα χρησιμοποιώ (και ξέρεις ότι θελουν και τρελη συντηρηση-χρηση για να μην χαλάσουν από την απραξία).

Τα χρησιμοποιώ όμως σε φάση "ιεροτελεστιας" π.χ. θα δω μια VHS ένα Σαββατο βραδυ.....ή θα ακουσω ένα βινυλιο ή μια μπομπινα όταν θελω να χαλαρωσω.

Φυσικα αν θελω να xαζεψω κατι απλά πριν κοιμηθω, θα βαλω στο στικακι μια ταινια στην TV ή ενα mp3 playlist να παιζει οταν σφουγγαριζω.?

Παντως η ευτυχια μου όταν βλέπω ταινιες του '40 στην ασπρόμαυρη TV είναι ανυπερβλητη (εχω και προτζεκτορα και δυνατοτητα hd προβολής.....αλλα θαλπωρή βρήσκω μονο στην GRUNDIG TRIUMPH 1421 -η οποία με ένα RF modulator παίζει ΟΛΑ τα formats?.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back