Δείξτε και δείτε Pedalboards (2025 -> 20ΧΧ)

Καλημέρα σε όλους, αυτός είμαι εγώ. Νομίζω ότι το DOD Envelope filter FX25B και το Memory Boy είναι πολύ υποτιμημένα.
Και το pulsar επίσης! Ζαχαρώνω και εγώ ενα, αν και μου αρέσει το τρέμολο που έχω ήδη.

Επίσης, μάλλον πρέπει να στήσω και εγώ ενα μινι board για το σπιτι με διαφορα περισσευόμενα...εντος ΣΚ ισως.

Ζαχάρωνα το TC Electronic Skysurfer mini reverb. Αλλά δεν έχει έλεγχο pre-delay (δηλαδή επιλογή για μικρή καθυστέρηση στην αρχή του reverb). Στην πράξη και δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου βάθους/ χώρου και δεν πνίγεται στην μίξη η αρχική νότα.

Είναι και για σας μια σημαντική παράμετρος στα reverb αυτή?

Ζαχάρωνα το TC Electronic Skysurfer mini reverb. Αλλά δεν έχει έλεγχο pre-delay (δηλαδή επιλογή για μικρή καθυστέρηση στην αρχή του reverb). Στην πράξη και δίνει την αίσθηση μεγαλύτερου βάθους/ χώρου και δεν πνίγεται στην μίξη η αρχική νότα.

Είναι και για σας μια σημαντική παράμετρος στα reverb αυτή?

Παίζει ρόλο μόνο σε πολύ βαθύ reverb / ambient settings.

Λεοπάρδαλε έχω το Skysurfer mini και απο την μία είναι τζαμπέ, μικροσκοπικό και ειδικά σε αυτή την κατηγορία τιμής δε μπορείς να πολυ-παραπονεθείς...αλλά να πω την αμαρτία μου δεν μου έκανε κλικ. Οκ είναι, αλλά δεν τρελαίνομαι.

Η διαφορά με το Hall of Fame είναι εμφανέστατη, για εμένα τουλάχιστον. Καλά με τη φέτα TC που είχα παλιότερα πέρασε και δεν ακούμπησε προφανώς. Οπότε θα σου πρότεινα να κοιτάξεις προς τα εκεί σε μεταχειρισμένο παρά αυτό.

Και το pulsar επίσης! Ζαχαρώνω και εγώ ενα, αν και μου αρέσει το τρέμολο που έχω ήδη.

Επίσης, μάλλον πρέπει να στήσω και εγώ ενα μινι board για το σπιτι με διαφορα περισσευόμενα...εντος ΣΚ ισως.

To καινουριο μινι pulsar με τα 4 knobs, δεν το έχω δοκιμάσει, έχει κανείς ιδέα αν μπορεί να συγκριθεί με το παλιότερο? (btw, δίνυν δυο στις αγγελίες, σε προσιτή τιμη).
Το παλιό λοιπόν, μου αρεσε πολύ, το είχα always on, κι έτσι δεν με ενοχλούσε ιδιαιτερα το volume drop του. ¨Ενα ακόμη μειονέκτημά του , είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητο στις ρυθμίσεις, αν πεις δηλ οτι θα αλλάξεις ρύθμισει επί τόπου στο rate, επηρεάζει και το intensity του εφέ... Ωστόσο είναι από τα πιο "ζεστά" vintage tremolo που έχω παίξει - και λόγω του ότι δεν χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα εφέ , έχω δοκιμάσει άπειρα τρεμολάκια, από πανακριβα μπουτικ (Mad Professor, Tremolessence κλπ) μέχρι το ταπεινό Danelectro Cool Cat, με το οποίο κατέληξα να πάιξω τώρα.

To καινουριο μινι pulsar με τα 4 knobs, δεν το έχω δοκιμάσει, έχει κανείς ιδέα αν μπορεί να συγκριθεί με το παλιότερο? (btw, δίνυν δυο στις αγγελίες, σε προσιτή τιμη).
Το παλιό λοιπόν, μου αρεσε πολύ, το είχα always on, κι έτσι δεν με ενοχλούσε ιδιαιτερα το volume drop του. ¨Ενα ακόμη μειονέκτημά του , είναι ότι είναι πολύ ευαίσθητο στις ρυθμίσεις, αν πεις δηλ οτι θα αλλάξεις ρύθμισει επί τόπου στο rate, επηρεάζει και το intensity του εφέ... Ωστόσο είναι από τα πιο "ζεστά" vintage tremolo που έχω παίξει - και λόγω του ότι δεν χρησιμοποιώ παρά ελάχιστα εφέ , έχω δοκιμάσει άπειρα τρεμολάκια, από πανακριβα μπουτικ (Mad Professor, Tremolessence κλπ) μέχρι το ταπεινό Danelectro Cool Cat, με το οποίο κατέληξα να πάιξω τώρα.
Στο τελευταίο pulsar το depth δεν αλλάζει μέσω του rate αλλά το shape στο 1ο μισό του knob επηρεάζει το rate πηγαίνοντας το από γρήγορο σε αργό.
Δεν το περίμενα αλλά έχει soft switch.
Επίσης, easter egg, το depth μετά από ένα σημείο (περίπου 1-2 o'clock) τερματίζει και από εκεί και μετά αρχίζει κάτι που είναι δύσκολο να περιγράψω αλλά είναι σαν να έχεις δύο parallel tremolo. Σύμφωνα με το manual: "As the DEPTH knob is turned above 2 o’clock, the tremolo begins to warp by modulating between positive and negative phase with a rhythmic pattern." Θα το προτιμούσα σαν switch πάντως παρά μέσω του depth knob για να μπορώ να τερματίζω το depth σε ενα square wave πιο εύκολα.

Παρόμοια θέματα

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back