Δείτε το νέο video clip των skelters

TheSkelters

Νέο μέλος
Πόντοι
6
Ιδιότητα
  1. Κιθάρα
  2. Μπάσο
  3. Τύμπανα
Οι SKELTERS παρουσιάζουν το 2ο Επίσημο Βίντεο Κλιπ τους, αυτή την φορά στο ομότιτλο τραγούδι του πρώτου δίσκου τους με τίτλο "EXPLAIN TO ME".

Πρόκειται για ένα τραγούδι για την Παγκόσμια Αγάπη και Ειρήνη όπου μουσική και στίχους έγραψε ο Angel όταν ήταν 17 χρονών επηρεασμένος από U2, Beatles, John Lennon, Nirvana και το αφιερώνει στο ίνδαλμα του τoν αξέχαστο John Lennon.

Τα γυρίσματα έγιναν στις αρχές Απριλίου στο Φράγμα της Θέρμης.

Η σκηνοθεσία και το μοντάζ έγιναν από την Φαίδρα Κωνσταντινίδη και την Ερμίνα Παρασκευοπούλου που έκαναν επίσης και το πρώτο clip των Skelters στο τραγούδι “See How Much  I Love You”.

Μουσική - Στίχοι : Angel (Άγγελος Χαραβιτσίδης)

Επίσημα sites:

http://www.skelters.gr/

http://www.youtube.com/TheSkelters

http://www.facebook.com/pages/The-Skelters/27383806148

Τελευταία επεξεργασία από moderator:
Θ' αρχίσω από τα καλά. Μου άρεσε το βίντεο, η αλλαγή στο 2.22, και ο ήχος τον οποίο "you' re lookin' after".

Aπό 'κει και μετά, τόσο κλισέ-βαρετή μελωδία-εναλλαγή ακκόρντων, στίχο είχα καιρό ν' ακούσω.

Θα συμφωνησω με τον Νεστορα. ::)

Ελπιζω σε μια καλυτερη συνεχεια.

Μ αρεσε το βιντεο και το κομματι.Ισως να ειναι και συναισθηματικο το ζητημα επειδη

εχω ζησει καποια χρονια στη Θερμη.

Nestoras είπε:
Θ' αρχίσω από τα καλά. Μου άρεσε το βίντεο, η αλλαγή στο 2.22, και ο ήχος τον οποίο "you' re lookin' after".

Aπό 'κει και μετά, τόσο κλισέ-βαρετή μελωδία-εναλλαγή ακκόρντων, στίχο είχα καιρό ν' ακούσω.
Θα συμφωνησω με το Νεστορα...Δυστηχως δεν βρηκα κατι να με πιασει..{Ουτε το κλιπ..}

Το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν 1987 Poison  μπαλαντουλα ...{χωρις τις γκομενες να τριβουν τα β.... τους στον Micheals..}

vagelism είπε:
Θα συμφωνησω με το Νεστορα...Δυστηχως δεν βρηκα κατι να με πιασει..{Ουτε το κλιπ..}

Το πρωτο πραγμα που μου ηρθε στο μυαλο ηταν 1987 Poison  μπαλαντουλα ...{χωρις τις γκομενες να τριβουν τα β.... τους στον Micheals..}
+1000

έχω την εντύπωση πως είναι ξεκάθαρο αυτό:

όπου μουσική και στίχους έγραψε ο Angel όταν ήταν 17 χρονών
, με την έννοια της έλλειψης εμπειριών και ακουσμάτων από τη μεριά του δημιουργού.

το θεωρώ μάλλον περιττό να προσθέσει κάποιος από εμάς έργα και ημέρες άλλων καλλιτεχνών,που γράφτηκαν στην τρυφερή ηλικία των 17..  :P

Πάντως με έναν Κατή να πετάγεται σε slow mo μέσα από το άλσος κραδαίνοντας τη σπάθα στη δεξιά, σώνεται το κομμάτι.

audiokostas είπε:
Πάντως με έναν Κατή να πετάγεται σε slow mo μέσα από το άλσος κραδαίνοντας τη σπάθα στη δεξιά, σώνεται το κομμάτι.
Τι μ@λ@κ@ς είσαι...  Φύγανε νερά, μπουκάλια, όλα...  :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Ρε κακιασμένοι άνθρωποι; Ντάξει οκ... μπαλαντούλα κ εσείς πέσατε να τους φάτε. Δώστε κανένα εποικοδομητικό σχόλιο ή ... προσπεράστε.

Τι κακιασμένοι ρε συ; Εγώ ακόμα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με την εικόνα του CostUs...  :D :D :D :D :D

RayDTutto είπε:
Τι κακιασμένοι ρε συ; Εγώ ακόμα δεν μπορώ να σταματήσω να γελάω με την εικόνα του CostUs...  :D :D :D :D :D
Σε φχαριστώ ρε Ray αλλά έχει δίκιο η Εύη (αν και ετουνωνοι δεν διαβάζουν ποτέ σχόλια ή απαντάνε, απλώς ανακοινώνουν).

Θετικό σχόλιο: Το Rick δένει μούρλια με το γκαζόν.

P30.jpg

audiokostas είπε:
(αν και ετουνωνοι δεν διαβάζουν ποτέ σχόλια ή απαντάνε, απλώς ανακοινώνουν).
Ναι, δατς τρου.

Θετικό σχόλιο: Το Rick δένει μούρλια με το γκαζόν.
δατ του.

Move along now, nothing to see here :P

δεν νομιζω οτι το παρον βιντεο/κομματι μπορει να κανει τη διαφορα "εκει εξω"...

Συμπαθητικό τραγούδι, εξαιρετικό το βίντεο πραγματικά, νομίζω ότι "πιάνει" το feeling του κομματιού και αυτή την ταξιδιάρικη-συναισθηματική διάθεση, πολύ όμορφη φωτογραφία.

Τώρα όσον αφορά το πρωτότυπο της σύνθεσης, εντάξει ας μην κοροϊδευόμαστε, όταν πρόκειται για δυτική μουσική, και ειδικά για μια rock μπαλάντα, αν μη τι άλλο θα συναντήσουμε κλισέ. Η παρθενογένεση έχει τελειώσει εδώ και καιρό στα "λιμέρια" μας και όποιος νομίζει το αντίθετο, ή παίζει κάτι σε Mars Volta σε συνδυασμό με κινέζικο μπάντζο(αν υπάρχει αυτό το πράγμα!) και επιρροές από ινδιάνικο μπαρόκ και κατ'επέκταση το έργο του θα εκτιμηθεί μετά θάνατον όταν ο κόσμος θα ναι έτοιμος να ακούσει το συγκεκριμένο είδος, ή είναι εξωγήινος! Σαφώς και δεν είναι κάτι το πρωτότυπο αρμονικά κλπ. αλλά εγώ το κρίνω εκ του αποτελέσματος, και το αποτέλεσμα ήταν κάτι παραπάνω από το αδιάφορο, είχε ψυχή και μια όμορφη ενορχήστρωση/παραγωγή.

Εν κατακλείδι, καλή προσπάθεια και ελπίζω να δω κάτι ακόμα πιο ενδιαφέρον από εσάς γιατί τα βασικά κατά τη γνώμη μου στοιχεία τα έχετε.  :)

Το κομμάτι μουσικά είναι ΟΚ. Αυτά που με χάλασαν είναι ο στίχος (τετριμμένος) και το βίντεο (Επίσης τετριμμένο και σχεδόν ερασιτεχνικό, παρά την ομολογουμένως καλή φωτογραφία. Δεν "περνάει" ως επίσημο βίντεο).

Μα καλά, ποιός αναφέρεται στον εαυτό του στο τρίτο πρόσωπο (εκτός από τον Καίσαρα...); :P

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα