• Το Noiz σας εύχεται χρόνια πολλά και ένα ευτυχισμένο 2025! 🎊

Δισκοπωλειο για κλασσικη μουσικη?

backys

Νέο μέλος
Πόντοι
16
Υπαρχει στην Αθηνα δισκοπολειο με εξειδικευση στην κλασσικη μουσικη?

Καπου ειχε παρει το ματι μου ενα πριν πολλαααααα χρονια.

Και αν εχει και βινυλια ακομα καλυτερα ;D

Πήγαινε στο Μοναστηράκι Ηφαίστου και πέριξ για βινύλια κλασσικής.

Σε σχεδόν άριστη κατάσταση, καλές εκδόσεις και χαμηλές τιμές.

Την κλασσική κοντεύουν να την πουλάνε με το κιλό.

Βινύλια θα βρεις και στο κατάστημα "Ο Χαρωπός Δεινόσαυρος", το οποίο είναι θυγατρική της Ατλακόλ. Δεν ξέρω αν προλαβαίνεις να πάρεις όμως πριν ανέβει ο ΦΠΑ. Γιατί δεν περιμένεις να πέσει πάλι;

Kαλο το ebay, ειδικα ομως οταν ψαχνεις για κατι συγκεκριμενο.

Το ψαχουλεμα ομως σε κουτια με παλια βιβυλια, ψαχνωντας για κατι καλο, συχνα αγοραζοντας κατι στην τυχη επειδη σε αγγιξε το ονομα/εξωφυλλο -ή και απο απλη περιεργεια-, δε το νικαει κανενα ebay...

odis13 είπε:
Το ψαχουλεμα ομως σε κουτια με παλια βιβυλια, ψαχνωντας για κατι καλο, συχνα αγοραζοντας κατι στην τυχη επειδη σε αγγιξε το ονομα/εξωφυλλο -ή και απο απλη περιεργεια-, δε το νικαει κανενα ebay...
ΑΥτό ξαναπες το.

τι να το κανω ομως οταν παω να παρω κατι και τρωω ηττα παντου.κλασσικη περιπτωση: ligeti εχετε?-οχι!, varese?-οχι!, arvo part?-οχι!, lutoslawski?-οχι!

ε αντε γα......!μπαινω στο ebay και μεσα σε 2 ωρες τα εχω παρει ολα σε τιμες κατω του 1/4 που θα τα εβρισκα εδω (αν τα εβρισκα ποτε!).τι να παρω?στην τυχη βυνιλια μοτσαρτ, μπετοβεν, σουμπερτ κλπ?

Για βινύλιο δεν ξέρω, ομολογώ, αλλά η λέσχη του δίσκου έχει πολύ πράγμα, και ψαγμένα πράγματα (και οι άνθρωποι είναι πολύ εντάξει!).

Για σύγχρονα (σε CD όμως), μόνο το amazon.

Οντως ψαχνω για κατι συγκεκριμενο.

Στο εβαυ θα καταφυγω μονο αν μου πουν καμμια ''κουφη'' τιμη.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για τη βοηθεια!!!! ;D ;D ;D ;D

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back