Δισκάδικο κλείνει & χαρίζει τα βινύλια του στο Σικάγο

• Thread starter Thread starter LK
  • Start date Start date
  • Last post Πρόσφατη δραστηριότητα Πρόσφατη δραστηριότητα:
  • Απαντήσεις Απαντήσεις: Απαντήσεις 17
  • Εμφανίσεις Εμφανίσεις: Εμφανίσεις 2K
ωραίος ο φίλος, αλλά εδώ ρε Λάκη μ', κάποτε η ΕΡΤ τα πέταγε σε σκουπιδοτενεκέδες στην Μεσογείων (τα premium των παραγωγών και τα χιλιάδες κατασχεμένα από έρμους ραδιοπειρατές, αφού πρώτα τα λαμόγια είχαν διαλέξει κατά το δοκούν ο καθένας για την πάρτη του, από τον διευθυντή έως τον κλητήρα).... 8)

npap είπε:
ωραίος ο φίλος, αλλά εδώ ρε Λάκη μ', κάποτε η ΕΡΤ τα πέταγε σε σκουπιδοτενεκέδες στην Μεσογείων (τα premium των παραγωγών και τα χιλιάδες κατασχεμένα από έρμους ραδιοπειρατές, αφού πρώτα τα λαμόγια είχαν διαλέξει κατά το δοκούν ο καθένας για την πάρτη του, από τον διευθυντή έως τον κλητήρα).... 8)
Εμ δεν τα ήξερα Νίκο μ' να έρθω να πάρω....τα leftovers  ;D

Offtopic

Ρε συ φίλε, τώρα είδα ότι είσαι μοντεράτορας και πολύ το χάρηκα.

Και σ' ανώτερα Lakis.  :)

fusiongtr είπε:
Ρε συ φίλε, τώρα είδα ότι είσαι μοντεράτορας και πολύ το χάρηκα.

Και σ' ανώτερα Lakis.  :)
Άντε ρε απλα κλιμακιο άλλαξε....μισθολογικά τζίφος  ;D ;D ;D

Από τότε (ύστερα από 23 περίπου χρόνια που την ποθούσα), που κατάφερα να πάρω την eames lounge chair, δεν έχει ανώτερα για εμένα!  ;D ;D ;D

Σε ευχαρίστω, βεβαίως, μόνο εσένα και τον τζιβουρ έχω στο μάτι  :P ;D ;D ;D ;D

npap είπε:

Φαντάζομαι τα καλύτερα πέταγαν...

npap είπε:
κάποτε η ΕΡΤ τα πέταγε σε σκουπιδοτενεκέδες στην Μεσογείων (τα premium των παραγωγών και τα χιλιάδες κατασχεμένα από έρμους ραδιοπειρατές, αφού πρώτα τα λαμόγια είχαν διαλέξει κατά το δοκούν ο καθένας για την πάρτη του, από τον διευθυντή έως τον κλητήρα).... 8)
Το τι εχουν κανει εκει στην ΕΡΤ τα (κυριως) Πασοκια δεν λεγεται. ;D Προσθεσε στα παραπανω και την επανεγγραφη χιλιαδων παλιων και ιστορικων μπομπινων/κασετων με νεα προγραμματα, με αποτελεσμα να χαθει για παντα ενα απιστευτα μεγαλο και σπανιο υλικο απ'το αρχειο της ΕΡΤ. Για πολλα κλοτσιδια οι αληταραδες....
eyeroll.gif

LK είπε:
Εμ δεν τα ήξερα Νίκο μ' να έρθω να πάρω....τα leftovers  ;D
μπα και να ξερες οι vinyl homeless ένα πράμα, ήταν συνήθως μιλημένοι... τσάμπα βενζίνα θα χάλαγες... ;D

Φαντάζομαι τα καλύτερα πέταγαν...
πέτυχες διάνα κι εσύ schreivox... ακριβώς... κι όποιος είχε πληροφόρηση από κανα ξάδερφο "μπασμένο" έφτιαχνε δισκοθήκη αυθημερόν... εγώ ρε γμτ τώρα μένω Αγία Παρασκευή... τότε όχι μόνο έμενα Περιστέρι αλλά και υπήρξα και τροφοδότης τους... πάνω από 600 LP μου είχαν κατασχέσει οι αγύρτες και γύρω στα 350 sixties 45άρια που τα κλαίω ακόμα γιατί είχα γυρίσει όλη την Ελλάδα να τα μαζέψω... άστα...

τες πα το χ$σ@ το θέμα... ξαναγυρνάμε στον φίλο από το Σικάγο...  ;D

Αυτά που έχουν μείνει είναι σαν αυτά που πουλάει με το κιλό (μάλλον με το κυβικό) δισκάδικο της Αθήνας!  :P

Nestoras είπε:
Αυτά που έχουν μείνει είναι σαν αυτά που πουλάει με το κιλό (μάλλον με το κυβικό) δισκάδικο της Αθήνας!  :P
Δεν ξέρω που το κατάλαβες αυτό (βλέπεις και πίσω από τον πρώτο δίσκο στη φώτο  :P)  αλλά και ετς να ναι, σκέψου πόσες ώρες έφαγες (και γω το παθα) σε υπόγεια.....ψάχνωντας μέσα σε σαβούρες....για να βρείς ένα ή δύο διαμάντια  ;D

Απίστευτα πολλές ώρες, εν Ελλάδι και στο εξωτερικό. Ειδικά στη Σουηδία έχω ψάξει επί ώρες* flea markets με δίσκους κι' έχω βρει τέτοια διαμάντια σε αστείες τιμές (5-10-20 SEK) που θεωρώ τον εαυτό μου απίστευτα τυχερό. Από το 1988 (που πρωτοπήγα) και ύστερα  η ποσότητα αλλά και η ποιότητα πέφτει κάθε χρόνο με εκθετικό ρυθμό.  Πλέον αν βρω δίσκο των Abba θεωρείται μεγάλη επιτυχία. Η πλειονότης είναι σκουπίδια των 80'ς (Martika, Jason Donovan ...) οπότε καταλαβαίνετε.

*Μάλιστα επειδή κυκλοφορώ με ποδήλατο, πήγα με ήλιο κι' έφυγα με τέτοια βροχή που όταν έφτασα σπίτι γέμισα 2 μπουγέλους στίβοντας τα ρούχα μου. Ευτυχώς που έχω τσαντούλα που μου είχε χαρίσει ο "Τζάμπας" υδατοστεγή κι' εσώθησαν οι δίσκοι.  :D

Ε όχι και σκουπίδα η Marika.

Θα μαλώσομεν!  :D

εδιτ: H Μartika!  ;D ;D ;D

Nestoras είπε:
Απίστευτα πολλές ώρες,
Στο τελευταίο παζάρι βινυλίου βρήκα τον εαυτό μου να βαριέται ασύστολα να ψάξει τις εκατοντάδες δίσκους.

Μπορεί να έφταιγε ο πολύς κόσμος, οι απαράδεκτες τιμές και η ενίοτε ανυπόφορα δυνατή μουσική.

Μπορεί και να βαριέμαι το "σπορ" πλέον.

Ευτυχώς ήταν όμως στο Μουσείο Αυτοκινήτου και πέρασα ευχάριστα την ώρα μου.

Ε όχι και σκουπίδα η Martika.

Θα μαλώσομεν!  :D
Και δεν προτίθεσαι να μαλώσεις για το έτερον ήμισυ της Minogue, Jason Donovan ?

Τι να πω ...... ντροπή, μόνο αυτό.

Απαντήσεις

Trending...

Νέα θέματα

Back